Удобни сутиени с широки презрамки

Младите дами предпочитат сутиени с тесни презрамки, но дамите с пищни гърди и жените, които обичат удобството, не могат да си позволят бельо с широки презрамки. Нищо чудно, че е толкова удобен! Сутиените с широки презрамки са създадени за взискателни потребители, които не искат да се хвалят от време на време. Обикновено те се търсят от дами с по-голям бюст, но в този случай е важна и стегнатата обиколка.

Удобните сутиени с широки презрамки дават на жените увереност. Дори и да са видими, те украсяват деколтето с дантела или хубава изработка. Моделите могат да бъдат закупени в различни дизайни и модели. Вземете спиращо дъха бельо с гладка или дантелена украса, което е толкова удобно и същевременно секси. Широките презрамки обикновено са прерогатив на спортните сутиени, за да могат женските предмети да останат на мястото си. Забравете за тънките каишки и се сдобийте с удобни модели в много дизайни и цветове.

Луксозен сутиен Tommy Hilfiger за всекидневно носене

Давате ли предпочитание на качествените елементи в гардероба си? Залагате ли на доказани марки? Избирате ли подходящ спортен сутиен? Предпочитате ли спортната мода? Тогава определено се сдобийте с този качествен модел спортен сутиен за вашия гардероб и колекцията ви от бельо. Спортен сутиен от колекцията на Tommy Hilfiger е уникален избор, за който ще сте благодарни след няколко години. Качествен модел, който не променя формата си дори след време и много пранета.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Дамски сутиен за по-голям бюст с подплънки и удобни по-широки презрамки

Искате да добавите качествен модел сутиен към гардероба си? Търсите ли модел, подходящ за по-обемни форми? Харесвате ли класиката с оригинални детайли? Тогава ще оцените, ако се сдобиете с този атрактивен и висококачествен сутиен. Дамският сутиен с бедра Candi 9375 в плътен цвят се предлага в избор от неутрални, както и пастелни цветове.

Цена към момента на прегледа: 125 лв

Евтин дамски сутиен намален сутиен с банели

Дами, съберете се! Няма да повярвате, но се натъкнахме на осмото чудо на света – евтиния дамски свиващ се сутиен с подплънки. Знам какво си мислите в момента: “Свиващ се сутиен? Каква приказка ” Но ви уверявам, че това е толкова реално, колкото и любовта ви към шоколада. Това вълшебно малко нещо разполага с чашки с подплънки, на които можете да разчитате като на най-добър приятел след раздяла.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Бежов гладък подсилен сутиен с декоративни фини ивици

Наслаждавате ли се на класика с известна оригиналност? Имате ли нужда да обновите колекцията си от бельо? Искате ли драматична намеса в гардероба си? Искате ли да си подарите заслужено удоволствие с хубаво бельо? Тогава повярвайте, че този красив модел е гаранция за вашето удовлетворение.

Цена към момента на прегледа: 69 лв

Удобен безшевен сутиен за кърмене без подплънки с широки презрамки

Дами, слушайте! Имам съвет за най-удобния сутиен за кърмачки, който някога ще носите. В него има всичко – безшевни чашки за перфектна закръглена форма, широки презрамки, които държат всичко на мястото си, и подсилена поддръжка без досадните подплънки, които ви бодат в ребрата. Тя е като пухче за гърдите ви! Но почакайте, има и още! Този вълшебен сутиен е идеален не само за дневно носене, но и за нощно кърмене. Вече няма да се пипате в тъмното, когато разкопчавате сутиена си.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Сутиен за възрастни хора с широки презрамки и неподплатени чашки

С напредването на възрастта тялото на жените претърпява различни промени, които изискват различен вид подкрепа от бельото. Сутиенът 577 Viki е идеален за по-възрастни жени, които се нуждаят от сутиен с по-широки презрамки и неподплатени чашки. По-дебелите презрамки осигуряват необходимата опора за облекчаване на болката и дискомфорта в областта на раменете, а неукрепващите чашки с подплънки осигуряват естествено повдигане, без да добавят обем.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Бял спортен сутиен с корсет Nike

Изпробвайте перфектния бял спортен сутиен с корсет на Nike. Създадено за активни жени, това високоефективно бельо е също толкова функционално, колкото и модерно. Той има едноцветен дизайн, който излъчва минималистичен шик и е лесен за съчетаване както със спортно облекло, така и с ежедневни дрехи. Корсетната конструкция на сутиена ви осигурява подкрепата, от която се нуждаете по време на интензивни тренировки или състезателни спортни събития.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Удобен дантелен сутиен за свиване с подплънки

Представете си сутиен, който не само осигурява опора, но и ласкателен силует. Запознайте се с нашия удобен дантелен свиващ сутиен с подплънки. Този ексклузивен сутиен с бедра е създаден с мисъл за модерната жена. Не става въпрос само за поддръжка, но и за осигуряване на естетичен вид, който повишава самочувствието. Изработен е от мека дантелена материя, която се усеща нежно върху кожата, съчетавайки комфорт с елегантност. Истинският преврат обаче идва от уникалния ѝ дизайн.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Красив черен сутиен за намаляване на размера без подсилване NIKOL DJUMON Alexandra

Представяме ви NIKOL DJUMON Alexandra – красив черен сутиен за свиване, създаден с внимание към детайлите и разбиране на необходимостта от комфорт. Това не е просто сутиен, това е прегръдка, специално пригодена за по-големи гърди. Неподплатените чашки са доказателство за иновативен дизайн, съчетаващ твърд материал, който осигурява така необходимата опора, и мека мрежа, която осигурява лесно прилягане.

Цена към момента на прегледа: 63,99 лв

Свиващ се спортен сутиен Bonprix без банели

Опитвайте се за максимален комфорт и опора със спортния сутиен с подплънки Bonprix. Този иновативен сутиен е проектиран така, че визуално да намалява бюста, създавайки по-елегантен силует, като същевременно ви осигурява оптималната опора 2, от която се нуждаете по време на тренировка. Едноцветните варианти в черно и прахообразно бяло го правят универсално допълнение към всеки фитнес гардероб.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Евтини черни дантели полупрозрачен сутиен за по-възрастни

Това красиво изделие е изработено от висококачествени материали и има редица интелигентни дизайнерски решения, които го правят едновременно удобно и стилно. Колекцията Batlow се отличава с конструкция с подплънки и подсилена кройка, която осигурява отлична опора и оформя фигурата, а бродираният тюл придава елегантност на визията ви. Бродериите тон в тон и наборите на деколтето и завършеците на сутиена придават изтънченост.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Памучен сутиен без банели в по-големи размери в удобна кройка

Дами, обичате ли комфорта? Предпочитате ли качествени артикули, като не изключваме и бельото? Търсите ли подходящ модел за ежедневно носене и упражнения? Искате ли удобен сутиен за вкъщи? Тогава повярвайте, че този великолепен артикул ще ви направи само най-добрата услуга, и то наистина на всяка една. Дамският сутиен с подплънки впечатлява от пръв поглед с красивия си цвят. Моделът е в среднощно синьо. Ефектът се подсилва от модерната, непреходна и изключително удобна кройка

Цена към момента на прегледа: 27 лв

Луксозен дамски сутиен за кърмене с подплънки

Опитвайте се за въплъщение на лукса и комфорта с дамските сутиени за кърмене с подплънки. Създаден с мисъл за съвременната майка, този сутиен предлага перфектната комбинация от стил, поддръжка и комфорт. Той е идеално дишащ и осигурява максимален комфорт през целия ден. Перфектно оформената и изключително еластична подплънка се адаптира към всяко движение, без да причинява дискомфорт или да притиска.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Син безшевен сутиен без банели и лек push-up ефект

Безшевният сутиен Selmark е висококачествено бельо, създадено за осигуряване на абсолютен комфорт и прилягане. Този син сутиен без подплънки има безшевна текстура, която се слива перфектно с тялото ви, правейки го практически невидим под дрехите. Сутиенът е с неподплатени чашки, но благодарение на подвижните подплънки те осигуряват лек push-up ефект. Тази функция позволява гъвкавост и възможност за извайване на естествено пълно деколте според вашите предпочитания и комфорт.

Цена към момента на прегледа: 88,99 лв

Черен спортен неподплатени сутиени без подплънки за кърмене

Която кърмеща майка обича да е активна? Тогава имаме добри новини за вас! Сутиенът за кърмене Ginny е създаден за вас. Този черен сутиен без подплънки спортни сутиени е изработен от мек и удобен памук и е проектиран така, че да ви осигури комфорт и опора по време на тренировката. Сутиенът за бременни е проектиран с неподплатени чашки и без подплънки, за да осигури максимален комфорт и гъвкавост. Неподплатените чашки могат лесно да се свалят, което прави кърменето на бебето по всяко време на деня лесно.

Цена към момента на прегледа: 32,00 лв

Комплект от два полуподплатени сутиена за плюс размер (жълт и зелен)

Представяме ви комплект от два сутиена с полуподплънки, разработени специално за жени с размер плюс, които подчертават перфектната комбинация от елегантност и комфорт. Налични в ярките нюанси на жълто и зелено, тези сутиени са не само функционални, но и визуално привлекателни. Те са изработени от мек памук и осигуряват дишане и комфорт през целия ден. Изисканите графични дантелени детайли придават изтънченост на тези сутиени и ги превръщат в неизменна част от вашата колекция бельо.

Цена към момента на прегледа: 39 лв

Удобен сутиен Guess с тюл и широки презрамки

Модерният и много удобен сутиен от колекцията на Guess в черно ще се хареса на всеки. Моделът е изработен от едноцветен материал. Ефектът е подсилен от вложката от тюл. Комфортът е гарантиран от широките презрамки и пристягането над главата.

Цена към момента на прегледа: 58,90 лв

Евтин маляващ сутиен Bonprix без банели

Bonprix въведе забележителна иновация в света на бельото – сутиен с намалени презрамки. Този сутиен е със специална кройка, която визуално намалява бюста, което го прави подходящ за жени, които искат да създадат по-тънък силует. Цветът на шампанско и монохромният модел му придават елегантен и изискан вид, а непрозрачната прозрачност осигурява пълно покритие. Разтегливата материя осигурява удобно прилягане за целодневно носене.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Стилен подплатен сутиен с банел евтино

Искате стилен сутиен с подплънки, който няма да разбие сърцето ви? Не търсете повече от този едноцветен сутиен в кленово червено и кремаво бяло с прозрачна и еластична материя. Размерът на чашката и чашките с мидички заедно с подплънката осигуряват оформяне и поддръжка. Освен това по-широките и подплатени презрамки осигуряват удобно прилягане, особено при по-големите размери.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Функционален спортен сутиен за по-голям бюст Elomi Energise

Уморихте ли се да търсите идеалния спортен сутиен, който да осигурява достатъчна опора на големия ви бюст? Не търсете повече! Спортният сутиен Elomi Energise Dusky Leopard е тук, за да ви спаси. Този невероятен сутиен е специално разработен за жени с по-голям бюст и предлага висока степен на поддръжка дори по време на най-взискателните спортни дейности. Чашките от твърд материал не само леко обгръщат гърдите ви, но и ги задържат здраво на място, като елиминират всяко нежелано движение. Вече няма да се притеснявате за дискомфорт или възможни наранявания по време на тренировка!

Цена към момента на прегледа: 160,99 лв

Удобен сив спортен неподплатени сутиен Puma

Дами, пригответе се да се потите със стил с удобния сив спортен сутиен без подплънки на Puma за жени. Този сутиен е задължителен за всеки, който се занимава сериозно със спорт. Колекцията на Puma е известна с висококачествените си спортни облекла и този спортен сутиен не прави изключение. Сутиен е изработен от мека и удобна материя, която няма да протрие или раздразни кожата ви дори по време на най-тежките тренировки.

Цена към момента на прегледа: 38,99 лв

Многофункционален сутиен за кърмене без банели Easy Bra

Сбогувайте се с неудобните сутиени с подплънки по време на бременност и кърмене с Easy Bra – многофункционален сутиен за кърмене, който прилича на удобен топ. Този сутиен е идеален за бъдещи майки, които искат максимален комфорт, без да жертват стила си. Сутиенът Easy Bra е изработен от естествен, дишащ памук и се адаптира перфектно към промените в размера на гърдите по време на бременност и кърмене. А благодарение на многофункционалния си дизайн той е перфектният топ за вкъщи, който може да се носи през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Неподплатен сутиен с подплънки и флорална бродерия

Обичате ли атрактивни модели, които са и много удобни? Нуждае ли се скринът ви от сигурна промяна? Искате ли да се сдобиете с красив и практичен модел сутиен? Направете себе си и портфейла си щастливи, като закупите това изящно изделие. Със своя богат и смел цвят сутиенът с подплънки привлича погледите от пръв поглед. Ефектът на червеното е добре познат, особено при бельото! Тук в поразителен нюанс на червен пипер.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Удобен сутиен за кърмене – 2 броя в пакет

Неподсиленият сутиен за бременни в удобна опаковка от 2 части е изработен от висококачествен и удобен материал. Той предлага комфорт. Сутиенът е с модерен дизайн.

Цена към момента на прегледа: 58 лв

1 2 3