Удобни сутиени без подплънки

Сутиените без подплънки са един от най-популярните видове бельо. От пръв поглед можете да го разпознаете по меките и семпли чашки, които приятно и естествено оформят женските гърди. Сутиените без подплънки най-често са изработени от един слой дантела, микрофибър или памук. Те със сигурност могат да бъдат с подплънки, но можете да си купите и продукти без подплънки. Просто изберете любимия си. Моделите с презрамки се предлагат в различни форми и кройки и са любими на кърмачките, по-възрастното поколение и дамите с по-пълна фигура.

Сутиените с подплънки не остават по-назад. И тук можете да разчитате на голямо разнообразие от кройки и дизайни. Във всеки случай можете да разчитате на поддържането на гърдите и запазването на естествената им форма. Тези модели бельо се вписват в гардероба на млади момичета и жени с по-пълни гърди. Независимо дали ще изберете червено, телесно, с презрамки, дантела или памук, винаги ще останете впечатлени от изработката до последния детайл.

Луксозен сутиен Tommy Hilfiger за всекидневно носене

Давате ли предпочитание на качествените елементи в гардероба си? Залагате ли на доказани марки? Избирате ли подходящ спортен сутиен? Предпочитате ли спортната мода? Тогава определено се сдобийте с този качествен модел спортен сутиен за вашия гардероб и колекцията ви от бельо. Спортен сутиен от колекцията на Tommy Hilfiger е уникален избор, за който ще сте благодарни след няколко години. Качествен модел, който не променя формата си дори след време и много пранета.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Дамски сутиен без подплънки Lilou Bralette в земен цвят

Бралетка Lilou в необичаен земен нюанс. Триъгълните чашки, изработени от фина мрежа, са изрязани в Т-образна форма, която придава на гърдите естествена кръгла форма. Мекият ластик се откроява под гърдите.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Евтин дамски сутиен намален сутиен с банели

Дами, съберете се! Няма да повярвате, но се натъкнахме на осмото чудо на света – евтиния дамски свиващ се сутиен с подплънки. Знам какво си мислите в момента: “Свиващ се сутиен? Каква приказка ” Но ви уверявам, че това е толкова реално, колкото и любовта ви към шоколада. Това вълшебно малко нещо разполага с чашки с подплънки, на които можете да разчитате като на най-добър приятел след раздяла.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Удобен безшевен сутиен за кърмене без подплънки с широки презрамки

Дами, слушайте! Имам съвет за най-удобния сутиен за кърмачки, който някога ще носите. В него има всичко – безшевни чашки за перфектна закръглена форма, широки презрамки, които държат всичко на мястото си, и подсилена поддръжка без досадните подплънки, които ви бодат в ребрата. Тя е като пухче за гърдите ви! Но почакайте, има и още! Този вълшебен сутиен е идеален не само за дневно носене, но и за нощно кърмене. Вече няма да се пипате в тъмното, когато разкопчавате сутиена си.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Розов дантелен push-up сутиен без подплънки

Розово дантелено блуза с кости, еднорог бельо. Това е като да откриеш гърнето със злато в края на дъгата! Това великолепно парче от Astratex не е обикновен сутиен. Тя е като малката черна рокля в света на бельото, но в дръзко розово. Бралетката Simply Lace е очарователна смесица от комфорт и стил. Тя има очарователни триъгълни чашки, които са подплатени с гладък микрофибър, така че в нея ще се чувствате като на облак.

Цена към момента на прегледа: 23,09 лв

Сутиен за възрастни хора с широки презрамки и неподплатени чашки

С напредването на възрастта тялото на жените претърпява различни промени, които изискват различен вид подкрепа от бельото. Сутиенът 577 Viki е идеален за по-възрастни жени, които се нуждаят от сутиен с по-широки презрамки и неподплатени чашки. По-дебелите презрамки осигуряват необходимата опора за облекчаване на болката и дискомфорта в областта на раменете, а неукрепващите чашки с подплънки осигуряват естествено повдигане, без да добавят обем.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Майчинство сутиен бралет в светло розово

Светлорозовият дантелен сутиен за бременни предлага комфорт и е много удобен за тялото. Модерен и практичен сутиен за бременни жени в изискана кройка. Той е с подвижни чашки за лесно кърмене.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Розов спортен фитнес сутиен Under Armour

Розовият спортен фитнес сутиен Under Armour е важна част от екипировката на всеки фитнес ентусиаст. Сутиенът е проектиран с лека материя HeatGear, която осигурява изключителен комфорт и компресия без никакви ограничения. Класическата кройка на сутиена с шайба позволява по-лесно използване на допълнителен слой и по-добра подвижност по време на тренировка.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Красив черен сутиен за намаляване на размера без подсилване NIKOL DJUMON Alexandra

Представяме ви NIKOL DJUMON Alexandra – красив черен сутиен за свиване, създаден с внимание към детайлите и разбиране на необходимостта от комфорт. Това не е просто сутиен, това е прегръдка, специално пригодена за по-големи гърди. Неподплатените чашки са доказателство за иновативен дизайн, съчетаващ твърд материал, който осигурява така необходимата опора, и мека мрежа, която осигурява лесно прилягане.

Цена към момента на прегледа: 63,99 лв

Неподсилен сутиен за кърмене евтин – подходящ и за по-малки гърди

Сърцето Entri е правилният избор за кърмещи майки, които търсят неподплатен сутиени за кърмачки, който е красив и достъпен. Този сутиен е специално разработен за по-малки гърди и идва с неподплатени чашки, които са подплатени отвътре с мек памук. В горната си част чашките са изработени от лек тюл, който придава на сутиена елегантен и женствен вид. Класическата подплънка и дантелените чашки правят този сутиен едновременно удобен и поддържащ.

Цена към момента на прегледа: 24,40 лв

Памучен сутиен без банели в по-големи размери в удобна кройка

Дами, обичате ли комфорта? Предпочитате ли качествени артикули, като не изключваме и бельото? Търсите ли подходящ модел за ежедневно носене и упражнения? Искате ли удобен сутиен за вкъщи? Тогава повярвайте, че този великолепен артикул ще ви направи само най-добрата услуга, и то наистина на всяка една. Дамският сутиен с подплънки впечатлява от пръв поглед с красивия си цвят. Моделът е в среднощно синьо. Ефектът се подсилва от модерната, непреходна и изключително удобна кройка

Цена към момента на прегледа: 27 лв

Бял спортен сутиен Guess със спортни презрамки

Джентълмени! Подгответе се за играта по най-стилния начин с новия спортен сутиен Guess! Това не е просто спортен сутиен, той е модно изявление! Яркият бял цвят е олицетворение на елегантността и ще ви гарантира, че ще изглеждате страхотно, дори когато се потите. Освен това този спортен сутиен е проектиран с тесни презрамки, за да ви осигури максимален комфорт и минимално разсейване.

Цена към момента на прегледа: 89 лв

Син безшевен сутиен без банели и лек push-up ефект

Безшевният сутиен Selmark е висококачествено бельо, създадено за осигуряване на абсолютен комфорт и прилягане. Този син сутиен без подплънки има безшевна текстура, която се слива перфектно с тялото ви, правейки го практически невидим под дрехите. Сутиенът е с неподплатени чашки, но благодарение на подвижните подплънки те осигуряват лек push-up ефект. Тази функция позволява гъвкавост и възможност за извайване на естествено пълно деколте според вашите предпочитания и комфорт.

Цена към момента на прегледа: 88,99 лв

Черен спортен неподплатени сутиени без подплънки за кърмене

Която кърмеща майка обича да е активна? Тогава имаме добри новини за вас! Сутиенът за кърмене Ginny е създаден за вас. Този черен сутиен без подплънки спортни сутиени е изработен от мек и удобен памук и е проектиран така, че да ви осигури комфорт и опора по време на тренировката. Сутиенът за бременни е проектиран с неподплатени чашки и без подплънки, за да осигури максимален комфорт и гъвкавост. Неподплатените чашки могат лесно да се свалят, което прави кърменето на бебето по всяко време на деня лесно.

Цена към момента на прегледа: 32,00 лв

Евтин маляващ сутиен Bonprix без банели

Bonprix въведе забележителна иновация в света на бельото – сутиен с намалени презрамки. Този сутиен е със специална кройка, която визуално намалява бюста, което го прави подходящ за жени, които искат да създадат по-тънък силует. Цветът на шампанско и монохромният модел му придават елегантен и изискан вид, а непрозрачната прозрачност осигурява пълно покритие. Разтегливата материя осигурява удобно прилягане за целодневно носене.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Розов и черен спортен сутиен за кърмене

Розово-черният спортен сутиен без подплънки е универсален избор за активни жени и предлага едновременно стил и комфорт. Този сутиен за кърмачки Aye с двойна опаковка е изработен от мека вискоза, която осигурява меко усещане върху кожата, като същевременно гарантира издръжливост и дишане по време на активност. Уникалната кройка ламбада на сутиена спомага за изключителен комфорт, проектирана да приляга перфектно, като същевременно запазва лекотата на движенията.

Цена към момента на прегледа: 116,99 лв

Прозрачен сутиен в синя дантела

Какво фантастично изобретение! Частично прозрачен сутиен, изработен от перлено синя дантела? Колко невероятно иновативно и революционно! В края на краищата, кой не би искал да носи едноцветен сутиен с дантелена апликация, който е частично прозрачен? И нека не забравяме нормалното гръбно деколте и класическите презрамки.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Функционален спортен сутиен за по-голям бюст Elomi Energise

Уморихте ли се да търсите идеалния спортен сутиен, който да осигурява достатъчна опора на големия ви бюст? Не търсете повече! Спортният сутиен Elomi Energise Dusky Leopard е тук, за да ви спаси. Този невероятен сутиен е специално разработен за жени с по-голям бюст и предлага висока степен на поддръжка дори по време на най-взискателните спортни дейности. Чашките от твърд материал не само леко обгръщат гърдите ви, но и ги задържат здраво на място, като елиминират всяко нежелано движение. Вече няма да се притеснявате за дискомфорт или възможни наранявания по време на тренировка!

Цена към момента на прегледа: 160,99 лв

XXL спортен сутиен с кръстосани презрамки на гърба

Тело и душа ли сте спортист? Как да се наслаждавате на спорта пълноценно и без ограничения? Харесвате ли удобните елементи? Тогава този модел спортен сутиен ще ви допадне. Подходящ за спорт и ежедневно носене. Спортен сутиен Fitness от Spiro ще се погрижи за вашия комфорт по време на спорт и ежедневно носене. Подходящ е за упражнения и спортни дейности както на открито, така и на закрито. Можете обаче да го използвате и за ежедневно носене като ефективен спортен топ или под спортно-елегантно облекло.

Цена към момента на прегледа: 10 лв

Неподплатен дантелен сутиен с уникален дизайн

Има някои произведения, които се открояват и впечатляват от пръв поглед. Сред такива скъпоценни камъни е този великолепен сутиен, изработен от нежна дантела. Подходящ е както за малки, така и за големи гърди. Със сутиена Hunkemöller Isabelle Green ще очаровате от пръв поглед. Той не само ви кара да се чувствате удобно и плътно през целия ден, но и е привлекателен. Той допринася за вашето самочувствие.

Цена към момента на прегледа: 59,49 лв

Евтин кафяв спортен сутиен Calvin Klein Underwear

Плътният кафяв спортен сутиен Calvin Klein Underwear е идеалното допълнение към облеклото ви за тренировка. Той е проектиран с еластичен подгъв, за да осигури удобно прилягане по време на натоварващи физически дейности. Сутиенът е в красив кафяв цвят, който ще ви накара да се чувствате уверени и стилни, докато тренирате. Неподсиленият дизайн осигурява свобода на движенията, като същевременно ви поддържа добре.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Удобен сив спортен неподплатени сутиен Puma

Дами, пригответе се да се потите със стил с удобния сив спортен сутиен без подплънки на Puma за жени. Този сутиен е задължителен за всеки, който се занимава сериозно със спорт. Колекцията на Puma е известна с висококачествените си спортни облекла и този спортен сутиен не прави изключение. Сутиен е изработен от мека и удобна материя, която няма да протрие или раздразни кожата ви дори по време на най-тежките тренировки.

Цена към момента на прегледа: 38,99 лв

Дамски спортен сутиен Fila, подходящ за спортове с ниско натоварване

Дамите просто обожават този материал. Спортният сутиен FILA Underwear Navy е създаден за леки упражнения и домашно носене. Този дамски спортен сутиен е проектиран да осигурява лека поддръжка, идеална за спортове с ниско въздействие. Неподплатените чашки и липсата на подплънки го правят невероятно удобен избор за целодневно носене.

Цена към момента на прегледа: 34,19 лв

Многофункционален сутиен за кърмене без банели Easy Bra

Сбогувайте се с неудобните сутиени с подплънки по време на бременност и кърмене с Easy Bra – многофункционален сутиен за кърмене, който прилича на удобен топ. Този сутиен е идеален за бъдещи майки, които искат максимален комфорт, без да жертват стила си. Сутиенът Easy Bra е изработен от естествен, дишащ памук и се адаптира перфектно към промените в размера на гърдите по време на бременност и кърмене. А благодарение на многофункционалния си дизайн той е перфектният топ за вкъщи, който може да се носи през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

1 2 3 4