Твърди сутиени за по-голям бюст

Повечето жени желаят по-пищно деколте, което да привлича вниманието на жадните мъжки погледи. Не си мислете, че дори дамите с по-големи възможности се борят с правилния избор на бельо. Невинаги е възможно да укротите неспокойните им гърди. Желаете ли да имате спиращо дъха деколте? Разчитайте на твърди сутиени за по-голям бюст! На първо място, обърнете внимание на материала, който трябва да е висококачествен и адаптивен. Перфектната опора за гърдите е задължителна. Основните параметри на материала са еластичност, здравина и удобство.

Следващата стъпка е да изберете подходящия модел. Твърдите чашки, ушити от няколко части, ще оформят най-добре формата на гърдите. По-голямото количество материал е гаранция за по-добро прилягане. Идеалната кройка е тази с шевове във формата на буквата Т. Трябва да заложите и на солидно закопчаване на гърба с две или три кукички. Раменете трябва да са по-широки и удобни. Тези указания ще направят жената съблазнителна и ще избегнат всякакви здравословни усложнения.

Дамски сутиен за по-голям бюст с подплънки и удобни по-широки презрамки

Искате да добавите качествен модел сутиен към гардероба си? Търсите ли модел, подходящ за по-обемни форми? Харесвате ли класиката с оригинални детайли? Тогава ще оцените, ако се сдобиете с този атрактивен и висококачествен сутиен. Дамският сутиен с бедра Candi 9375 в плътен цвят се предлага в избор от неутрални, както и пастелни цветове.

Цена към момента на прегледа: 125 лв

Дантелен двуцветен полуподплатен сутиен с подплънки и предно закопчаване

Обичате ли изисканите елементи в гардероба си? Искате ли да се сдобиете с привлекателен модел сутиен, без да се налага да се отказвате от комфорта? Тогава ще оцените това изискано изделие с удобно предно закопчаване. Дамският сутиен с подплънки и предно закопчаване е удобен, чувствен, модерен и много комфортен.

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Червен дантелен push-up сутиен, подходящ за по-голям бюст

Открийте вътрешната си богиня с червения дантелен сутиен с пуш-ъп ефект Cleo II. Този сутиен е специално разработен за по-големи бюстове и гарантира комфорт и увереност като никой друг. Подплатените чашки са красиво покрити със сложна дантела, за да добавят нотка елегантност към ежедневното ви облекло. По-високият център е подчертан с великолепна дантела, която допълнително подчертава красотата на деколтето ви. Независимо дали се обличате за работен ден, или планирате вечерно прелъстяване, този сутиен ще ви послужи като идеален спътник.

Цена към момента на прегледа: 84,99 лв

Евтини черни дантели полупрозрачен сутиен за по-възрастни

Това красиво изделие е изработено от висококачествени материали и има редица интелигентни дизайнерски решения, които го правят едновременно удобно и стилно. Колекцията Batlow се отличава с конструкция с подплънки и подсилена кройка, която осигурява отлична опора и оформя фигурата, а бродираният тюл придава елегантност на визията ви. Бродериите тон в тон и наборите на деколтето и завършеците на сутиена придават изтънченост.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Луксозен дамски сутиен за кърмене с подплънки

Опитвайте се за въплъщение на лукса и комфорта с дамските сутиени за кърмене с подплънки. Създаден с мисъл за съвременната майка, този сутиен предлага перфектната комбинация от стил, поддръжка и комфорт. Той е идеално дишащ и осигурява максимален комфорт през целия ден. Перфектно оформената и изключително еластична подплънка се адаптира към всяко движение, без да причинява дискомфорт или да притиска.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Гладък сутиен в бяло Conte DAY BY DAY

Денският сутиен Conte Day by Day с гладък дизайн и класическа кройка е основен елемент от гардероба, както и от ежедневното облекло. Сутиенът е подсилен и е с класическа подплънка. Подходящ е под по-стегнати и по-прозрачни тоалети. Презрамките се регулират на гърба.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Светлокафяв безшевен сутиен с подплънки без подплънки

Наслаждавате ли се на удобно бельо? Искате ли да обновите гардероба си с нов модел сутиен? Нуждаете се от сутиен, подходящ за по-тесен или по-прозрачен тоалет?

Цена към момента на прегледа: 86 лв

Елегантен дамски сутиен с подвижни презрамки

Елегантният сутиен Sandra Nipplex е с подплатени с памук чашки и панделка между чашките. Има подвижна push-up подложка. Отстрани има вертикални подплънки. Регулируеми, свалящи се презрамки. Тристепенно закопчаване с две куки.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Гладък безшевен подсилен сутиен с декоративна панделка

Бращеризон с подплънки и притиснати чашки, безшевно дамско бельо. Външната част на сутиена е изработена от бамбуков материал, чашките са изработени от полиуретанова пяна, която отвътре е покрита с памучен материал. Ръбовете на чашите са гладки, без кантове.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Луксозен дантелен сутиен със стягащ ефект

За дамите, които се гордеят със своите сладострастни форми, предлагаме красив сутиен, който привлича погледите от пръв поглед. Модерни, непреходни, удобни и същевременно със стягащ ефект. И дори се предлага в три красиви цветови варианта.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Изискан модел в сиво с червени детайли

Дами, има неща, които са любов от пръв поглед. Този практичен, модерен и удобен сутиен определено е един от тях. Тя ще ви стопли. Това ще зарадва и портфейла ви. Независимо дали се нуждаете от обновяване или разширяване на облеклото си за бельо, този модел си заслужава покупката.

Цена към момента на прегледа: 11,24 лв

Тъмносин дантелен push-up сутиен Mat

Красив push-up сутиен с изящна флорална дантела.

Цена към момента на прегледа: 91 лв

Полуподсилен сутиен, украсен с деликатна дантела

Сенсуално съблазнителен модел сутиен, който подчертава гърдите, като същевременно им осигурява стабилна опора.
Съдържателят е изработен от секси дантела. Украсена е с флорален десен. Между чашките се откроява лъскава украса.

Цена към момента на прегледа: 78 лв

Модерен сутиен с класическа подплънка за малки и големи гърди

Винаги е подходящо време да си купите качествено бельо. Независимо дали сте с по-малък или голям бюст, този модел ще ви е добре дошъл. Дамският сутиен, който привлича погледа от пръв поглед с цвета си, може да се похвали както с материал, така и с прилягане.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Красив модерен спортен сутиен за жени

Дамският сутиен Eldar Top Ariela впечатлява от пръв поглед със своята кройка. Модерният спортен сутиен предлага максимален комфорт през целия ден. Подходящ е под спортни екипи, за тренировки и като ефективен модел за дома.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Подсилен сутиен за по-голям бюст

Този красив подсилен сутиен на BODYFLIRT убеждава с комбинацията си от бежов и тъмнозелен цвят. Игрив модел с романтичен привкус, който изглежда много женствен. Подплънката и регулируемите презрамки осигуряват стабилна опора.

Цена към момента на прегледа: 30 лв

Гладък безшевен сутиен с бедра в бежово

Трябва да има дела. Той не може да липсва в гардероба на нито една жена. Той е в основата на бельото. Ако съществуващият ви сутиен е просто остарял или имате нужда да разширите гардероба си с практично бельо, този гладък сутиен е буквално задължителен. И тъй като се предлага в телесен цвят, всяко момиче и жена ще го оцени.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Евтин безшевен сутиен с презрамки

Приятно изглеждащ сутиен, който почти не се усеща върху кожата благодарение на безшевните чашки и леко подплатените презрамки. Подплънката осигурява достатъчна опора. Дантелата под гърдите и отстрани придава известен чар на сутиена.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Безшевен сутиен с фина украса в сребристо-лилаво

Дами, разнообразете гардероба си или облеклото си за бельо с този изискан модел. Този моден сутиен за жени е толкова удобен, че ще се превърне в една от най-популярните ви части. Той предлага максимален комфорт. Можете да го избирате дори под тесни дрехи.

Цена към момента на прегледа: 30 лв

Луксозен дантелен сутиен за жени Chantelle collection

Всяко момиче и жена знае, че когато става въпрос за дамско бельо, никога няма достатъчно бройки. Да не говорим, че след известно време скринът също се нуждае от обновяване. Ако случаят с вас е такъв или търсите интересен модел дамски сутиен, то този ще привлече вниманието ви от пръв поглед с изисканата си кройка.

Цена към момента на прегледа: 144 лв

Свиващ се сутиен с подплънки от дантела и сатен

Дами, гордеете ли се със своята буйност? Търсите ли подходящ сутиен за големи гърди? Искате ли качествен модел с ефект на свиване? Тогава този сутиен не може да липсва в гардероба ви. Можете да избирате измежду три цвята.

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Моден сутиен с дантела и предно закопчаване

Обогатете вашия скрин с ефектна вещ, която ще зарадва вас и със сигурност вашия партньор. Той се отличава с непреходен дизайн. Осигурява комфорт през целия ден на носене. Придава увереност и по-добро усещане.

Цена към момента на прегледа: 122 лв

Бял обикновен сутиен с подплънки в класически дизайн

Това е основата на облеклото. Той е незаменима част от гардероба на всяка жена. Предимството му е, че може да се носи под по-прозрачни или по-тесни дрехи. Модерният, безпроблемен сутиен е задължителен елемент. Тук в неутрален цвят.

Цена към момента на прегледа: 21 лв

Дамски сутиен в бежов цвят, украсен с бродерия

Това са части от бельото, които всяка дама ще оцени в гардероба си. Този сутиен е точно такъв. Отличава се с кройката, материала и цвета си. Удобен сутиен за малки и големи гърди. Награждаван модел, на който винаги можете да разчитате. Той не само ще повиши самочувствието ви.

Цена към момента на прегледа: 68 лв

1 2