Сутиен под тесни тениски

Не сте привърженик на свободните кройки? Обичате ли тесни, еластични дрехи? Тогава трябва да си вземете идеалния сутиен. Моделът с пълно покритие е просто погрешен. Сутиенът с подплънки и тънки презрамки в стил “push-up” е идеален за по-малки или твърди гърди. Определено не бива да се пропускат черните или белите и телесните цветове. Ще оцените гладкото изделие с многофункционални презрамки, когато носите тениски с различни видове деколтета.

Обикновеният обикновен сутиен под тениска с леко подсилване е основна част от гардероба за бельо на всяка жена. Заслужава си да споменем и сутиена от мек микрофибър и подсиления модел с подплънки и частично изработен от дантела по периметъра. С нищо обаче не бива да се прекалява. Стилен е сутиенът под тениска с гладък дизайн или с райета или флорален десен. Дори дамите с по-големи гърди не е задължително да носят червено в модел с по-обемни чашки и с обикновен дизайн. Разбира се, има по-широки каишки и по-тесен периметър. Обикновеният копринен сутиен с push-up ефект ще се превърне във ваша втора кожа.

Луксозен сутиен Tommy Hilfiger за всекидневно носене

Давате ли предпочитание на качествените елементи в гардероба си? Залагате ли на доказани марки? Избирате ли подходящ спортен сутиен? Предпочитате ли спортната мода? Тогава определено се сдобийте с този качествен модел спортен сутиен за вашия гардероб и колекцията ви от бельо. Спортен сутиен от колекцията на Tommy Hilfiger е уникален избор, за който ще сте благодарни след няколко години. Качествен модел, който не променя формата си дори след време и много пранета.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Евтин гладък сутиен без подплънки в плътно бяло

Това са елементи, които са в основата на всеки гардероб. Това се отнася и за женския тоалет. Този модел подсилен сутиен в едноцветен цвят определено е един от тях. Дамският подсилен сутиен без подплънки в едноцветен цвят е подходящ за почти всяко облекло. Ще го оцените и под дрехи с по-дълбоко деколте, под по-тесни или по-прозрачни тоалети. Благодарение на гладкия си дизайн той е перфектното изделие за всеки тоалет. Ефектът се подсилва от неутралния бял цвят.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Черен самоподдържащ сутиен JULIMEX BS 02 с push-up ефект

Искате сутиен, който да ви осигури перфектно повдигане и поддръжка? Тогава не търсете повече от черния самоподдържащ сутиен с push-up ефект JULIMEX BS 02. Този сутиен е изработен от гладък микрофибър, който осигурява удобно прилягане през целия ден. Предното закопчаване улеснява обличането и свалянето му, а дизайнът без презрамки дава възможност за многофункционалност на гардероба ви. Една от най-добрите характеристики на този сутиен е способността му красиво да оформя бюста.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Бежов гладък подсилен сутиен с декоративни фини ивици

Наслаждавате ли се на класика с известна оригиналност? Имате ли нужда да обновите колекцията си от бельо? Искате ли драматична намеса в гардероба си? Искате ли да си подарите заслужено удоволствие с хубаво бельо? Тогава повярвайте, че този красив модел е гаранция за вашето удовлетворение.

Цена към момента на прегледа: 69 лв

Червен обикновен сутиен с тънки презрамки

Искате ли удобно и елегантно бельо? Този сутиен е изработен от комбинация от полиамид и еластан и има най-разтегливите плетки, които са идеални за бельо. Трикотажните материи на сутиена се отличават с ярки цветове и висок блясък за елегантен външен вид. С колекцията Paris можете да се насладите на еластични бикини с луксозна простота и оригинални детайли.

Цена към момента на прегледа: 35 лв

Лепящ сутиен Bye Bra за дълбоки деколтета

Подгответе се да поздравите модната свобода с революционния комплект Bye Bra! Почитателка ли сте на дълбоките деколтета и моделите без гръб? Тогава това е вашият нов най-добър приятел! Този иновативен продукт променя играта и обещава да замени класическия сутиен по начин, който е не само удобен, но и безспорно стилен.

Цена към момента на прегледа: 94 лв

Дантелен двуцветен полуподплатен сутиен с подплънки и предно закопчаване

Обичате ли изисканите елементи в гардероба си? Искате ли да се сдобиете с привлекателен модел сутиен, без да се налага да се отказвате от комфорта? Тогава ще оцените това изискано изделие с удобно предно закопчаване. Дамският сутиен с подплънки и предно закопчаване е удобен, чувствен, модерен и много комфортен.

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Черен сутиен за по-малък бюст с триъгълна кройка и декоративна дантела

Този черен сутиен за жени с триъгълни чашки на Trendyol се отличава с удобна кройка. Ефектът е подсилен с декоративна дантела. Сутиенът е с еластични презрамки, които се регулират на гърба.

Цена към момента на прегледа: 12,99 лв

Луксозен дамски сутиен за кърмене с подплънки

Опитвайте се за въплъщение на лукса и комфорта с дамските сутиени за кърмене с подплънки. Създаден с мисъл за съвременната майка, този сутиен предлага перфектната комбинация от стил, поддръжка и комфорт. Той е идеално дишащ и осигурява максимален комфорт през целия ден. Перфектно оформената и изключително еластична подплънка се адаптира към всяко движение, без да причинява дискомфорт или да притиска.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Лайм сутиен с леки подплънки Sloggi Zero Feel Bralette EX

Да ви разкажа за Lime Zero Feel Bralette EX! Този сутиен е истинска сделка, приятели. Това е като да носите пухенка на гърдите си, но без влагата и странните странични ефекти, свързани с валежите. Вече няма да има подплънки, които да се впиват в ребрата ви, или презрамки, които да се изплъзват от раменете ви. Тази барета е толкова удобна, че дори ще забравите, че я носите.

Цена към момента на прегледа: 70 лв

Син безшевен сутиен без банели и лек push-up ефект

Безшевният сутиен Selmark е висококачествено бельо, създадено за осигуряване на абсолютен комфорт и прилягане. Този син сутиен без подплънки има безшевна текстура, която се слива перфектно с тялото ви, правейки го практически невидим под дрехите. Сутиенът е с неподплатени чашки, но благодарение на подвижните подплънки те осигуряват лек push-up ефект. Тази функция позволява гъвкавост и възможност за извайване на естествено пълно деколте според вашите предпочитания и комфорт.

Цена към момента на прегледа: 88,99 лв

Удобен сутиен Guess с тюл и широки презрамки

Модерният и много удобен сутиен от колекцията на Guess в черно ще се хареса на всеки. Моделът е изработен от едноцветен материал. Ефектът е подсилен от вложката от тюл. Комфортът е гарантиран от широките презрамки и пристягането над главата.

Цена към момента на прегледа: 58,90 лв

Стилен подплатен сутиен с банел евтино

Искате стилен сутиен с подплънки, който няма да разбие сърцето ви? Не търсете повече от този едноцветен сутиен в кленово червено и кремаво бяло с прозрачна и еластична материя. Размерът на чашката и чашките с мидички заедно с подплънката осигуряват оформяне и поддръжка. Освен това по-широките и подплатени презрамки осигуряват удобно прилягане, особено при по-големите размери.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Функционален спортен сутиен за по-голям бюст Elomi Energise

Уморихте ли се да търсите идеалния спортен сутиен, който да осигурява достатъчна опора на големия ви бюст? Не търсете повече! Спортният сутиен Elomi Energise Dusky Leopard е тук, за да ви спаси. Този невероятен сутиен е специално разработен за жени с по-голям бюст и предлага висока степен на поддръжка дори по време на най-взискателните спортни дейности. Чашките от твърд материал не само леко обгръщат гърдите ви, но и ги задържат здраво на място, като елиминират всяко нежелано движение. Вече няма да се притеснявате за дискомфорт или възможни наранявания по време на тренировка!

Цена към момента на прегледа: 160,99 лв

XXL спортен сутиен с кръстосани презрамки на гърба

Тело и душа ли сте спортист? Как да се наслаждавате на спорта пълноценно и без ограничения? Харесвате ли удобните елементи? Тогава този модел спортен сутиен ще ви допадне. Подходящ за спорт и ежедневно носене. Спортен сутиен Fitness от Spiro ще се погрижи за вашия комфорт по време на спорт и ежедневно носене. Подходящ е за упражнения и спортни дейности както на открито, така и на закрито. Можете обаче да го използвате и за ежедневно носене като ефективен спортен топ или под спортно-елегантно облекло.

Цена към момента на прегледа: 10 лв

AVA сутиен с подплънки от шарен лъскав материал

Със сутиена 1920 Ava в черно има подсилени чашки и класическа подплънка. Той е изработен от шарена лъскава материя. Презрамките са регулируеми. На гърба има закопчаване с кукичка и око с регулируем шнур.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Гладък сутиен в бяло Conte DAY BY DAY

Денският сутиен Conte Day by Day с гладък дизайн и класическа кройка е основен елемент от гардероба, както и от ежедневното облекло. Сутиенът е подсилен и е с класическа подплънка. Подходящ е под по-стегнати и по-прозрачни тоалети. Презрамките се регулират на гърба.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Луксозен дамски push-up сутиен Gorsenia в черно със златна декорация

Привлекателен дамски сутиен тип push-up long” в черно. Чашките на модела са изработени от мека бежова пяна, която се използва при производството на корсети. Горната част на чашките е покрита с мрежа от тюл, обточена с тънка еластична лента. Долната част на чашките е покрита с гладък еластичен микрофибър.

Цена към момента на прегледа: 68 лв

Бял push-up повдигащ сутиен без презрамки с дантелена украса

Елегантен сутиен с пуш-ъп ефект 23444 на Kassidy Henderson с подплънки и подложки създава съблазнително и неустоимо деколте. Той ще повдигне гърдите ви. Той има регулируеми и подвижни презрамки. Очарованието е подсилено от дантелената украса.

Цена към момента на прегледа: 69 лв

Луксозен сутиен Tommy Hilfiger за всекидневно носене

Давате ли предпочитание на качествените елементи в гардероба си? Залагате ли на доказани марки? Избирате ли подходящ спортен сутиен? Предпочитате ли спортната мода? Тогава определено се сдобийте с този качествен модел спортен сутиен за вашия гардероб и колекцията ви от бельо. Спортен сутиен от колекцията на Tommy Hilfiger е уникален избор, за който ще сте благодарни след няколко години.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Евтин спортен сутиен с оформени чашки в удобна форма с широки презрамки

Спортен сутиен в едноцветен дизайн с оформени чашки за максимален комфорт и поддръжка на бюста. Комфортът е подсилен от по-широките презрамки.

Цена към момента на прегледа: 14,39 лв

Гладък дамски сутиен в светло розово

Имате ли по-пълно деколте? Търсите ли хубав, висококачествен и гладък сутиен? Тогава ще останете възхитени и гардеробът ви ще се обогати с този модел. Дизайнът го прави подходящ за всеки тоалет. Сутиенът е подходящ за ежедневно носене.

Цена към момента на прегледа: 135 лв

Сутиени от светла полупрозрачна дантела Gossard Glossies Lace

Бельо, което не остарява – нито на външен вид, нито като функция. Това е дантеленият сутиен Gossard Glossies, който ще се впише идеално в гардероба ви. Като мек и неподплатен модел с подплънки, той има силата да повдигне самочувствието ви и да предизвика съблазнително деколте.

Цена към момента на прегледа: 95,99 лв

Гладък подсилен сутиен с декоративна панделка

Женски сутиен Virginia Corina. Дълбок рубинен цвят. Несменяеми презрамки, бродирани в същия цвят. Подсилени чаши. Опростен дизайн. Фина панделка между чашите за украса.

Цена към момента на прегледа: 135 лв

1 2 3 4