Сутиен под рокля без гръб

С наближаването на сезона на абитуриентските балове и партита търсенето на сутиени с гол гръб се увеличи. Нищо чудно. Сутиенът не трябва да се вижда през балната рокля. Това няма да изглежда добре. Силиконовите модели, които просто се залепват за гърдите, са хит. Те трябва да се нанасят само върху чиста и суха кожа. Чудесно е, че те могат да задържат по-големи гърди, но трябва да сте внимателни, когато танцувате.

Друг вариант са сутиените с пуш-ъп ефект със силиконови презрамки, които са сякаш невидими, но придържат гърдите на място. Черешката на тортата е дантелено бардо със странично закопчаване. Нежно оформените чашки създават перфектния вид на гърдите. Специалната кройка и пришитата подплънка осигуряват сензационна форма. Независимо дали сте избрали дантела, или обикновена дантела, винаги ще останете изключително доволни. Шестте връзки с кукички в две позиции осигуряват отлична фиксация на гърдите.

Бял невидим самозалепващ сутиен с връзки и push-up ефект

Представете си въплъщение на съвършенството в облеклото – бял невидим сутиен с дантела и push-up ефект. Това не е обикновен сутиен, не, това е чудо на модната технология. Той е прецизно изработен и сам по себе си е чудо, като подчертава не само предната част на деколтето, но и задната, създавайки илюзията за безупречен силует. Прилепва към тялото като втора кожа и прецизно следва всяка извивка, което не е нищо друго освен чудо.

Цена към момента на прегледа: 40 лв

Многофункционален сутиен Sielei с гладък дизайн

Многофункционален, гладък сутиен Sielei с push-up ефект и подплънки за дълбоко деколте. Сутиенът позволява класическо закопчаване с една презрамка зад врата, а благодарение на добавената удължаваща част може да се закопчава и под линията на класическото закопчаване на сутиена отзад. В този случай задната част се кръстосва и се пристяга в областта на корема. Това създава дълбоко деколте на гърба, подходящо за официални или летни рокли, като разкрива гърба.

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Функционален невидим сутиен с лепило в телесен цвят

Няма нищо по-хубаво от модата. Това е дизайн, който ви позволява да носите всеки секси модел, без да се налага да се справяте с класическия сутиен. Перфектното решение е самозалепващият се сутиен с подплънки.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Луксозен самоподдържащ се сутиен Wings в черно

Бельо, което може да прави много повече. Подарете си този великолепен модел сутиен. Благодарение на него ще можете да носите всякакъв тоалет и да бъдете в. Ще заблестите в тази част. Ще се почувствате привлекателни и секси. Тя не е видима, но буквално може да направи чудеса. Самоподдържащият се сутиен е задължителен елемент.

Цена към момента на прегледа: 43 лв