Сутиени с шнурчета

Имате ли пищни гърди и бихте ли искали да ги укротите, например във вечерна рокля? Потърсете сутиените със стягане, които, разбира се, са подходящи за ежедневно носене. Благодарение на тях гърдите ви ще се оформят смело и естествено в спиращо дъха деколте. Сутиените с шнур извайват гърдите към центъра и нагоре. Искате да се справите с излишните мазнини по гърба и бедрата? Затягането на парчетата ще ви измъкне от затруднението.

Ефектът на стягане е напълно гарантиран, както и версиите в бяло, черно, телесно и шампанско. Дърпачите могат да бъдат закупени и в други цветови варианти, но не можете да сбъркате с основните нюанси. Моделите са предназначени за жени с по-пълни форми, които не искат да излагат на показ своите предимства. Както се казва, в простотата е красотата! Фините сутиени с пристягане създават красиво деколте и са едни от най-изтънчените. Практичността и добрият външен вид са техните приоритети!

Луксозен дантелен сутиен със стягащ ефект

За дамите, които се гордеят със своите сладострастни форми, предлагаме красив сутиен, който привлича погледите от пръв поглед. Модерни, непреходни, удобни и същевременно със стягащ ефект. И дори се предлага в три красиви цветови варианта.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Самозалепващ се сутиен без презрамки

Отделяме достатъчно внимание на избора на дамско бельо. Дори в шивашката промишленост, ориентирана към производството на бельо, се наблюдава бързо развитие напред. Не само нововъведения, но и нови и прекрасни модели, които можете да получите днес. Преди няколко години това беше нещо немислимо. Днес те са неизменна част от гардероба ви. Уникален самозалепващ се сутиен.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Черен сутиен за компресия Breatehlux на Under Armour

Спортувате ли и не обичате да се упражнявате в неудобни сутиени? Или просто искате промяна? Този сив сутиен, създаден специално за спорт, ще ви осигури комфорт, докато упражнявате. Тя е с компресивна форма, така че се приспособява към формата на тялото ви и поддържа гърдите ви на място по време на спорт. Тя е изработена от тъмносива функционална материя, която е украсена с фино метално райе отстрани и фино лого на гърба.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Модерен дамски сутиен с ефект на свиване

Двуцветната дантела придава изтънчен вид на този съблазнителен сутиен. Класическа кройка с подплънки. Дантелени чашки, гръб от тюл. Чашки с подплата за комфорт и дискретност. Сатенена панделка между чашките и в края на презрамките. Широки, регулируеми презрамки на гърба, още по-широки от размер 95D

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Удобен свиващ се сутиен с флорална бродерия

Дреха, която може да не е видима, но е толкова по-значима. Бельото е наука. В резултат на това свиващите се сутиени могат визуално да намалят бюста с един или два размера. Ако гърдите ви привличат прекомерно внимание, заложете на свиващия се сутиен. Той може да намали обема на бюста ви и да го превърне в ласкав силует под дрехите ви. Но кой да изберете?

Цена към момента на прегледа: 30 лв

Дамски сутиен за големи гърди с ефективно подрязване

Кой сутиен определено не бива да липсва в скрина ви? Коя част оценявате високо и без която ви е трудно да се справите? Отговорът е този тип дамски сутиени без подплънки. Ще бъдете благодарни, че сте се сдобили с него. Той е незаменим, особено за притежателките на по-обемни форми.

Цена към момента на прегледа: 38 лв