Сутиени с фиксирани чашки

Може би никоя жена не се задоволява с обикновено и нискокачествено бельо. Идеалният сутиен трябва да приляга идеално и да създава усещане за комфорт. Сутиените с плътни чашки ще гарантират, че гърдите са на мястото си във всяка ситуация. Имате избор дали да изберете дантела или гладки елементи. Моделът с подплънки и плътни чашки от дантела е олицетворение на блясък и практичност. Твърдите подплънки осигуряват идеална опора на гърдите.

Класическият сутиен с меки и твърди чашки оформя и стяга максимално бюста, но се предлага на щедри цени! Как бихте харесали сутиен с фина дантела и страничен улей с прозрачна мрежа? Жените с по-малки гърди ще харесат този полупрозрачен модел с леко прозрачен дизайн и подплатени с пяна чашки. Дамският сутиен с предно закопчаване също не разочарова, създавайки луксозно впечатление. Улеснете себе си и се сбогувайте със задната закопчалка!

Дамски сутиен за по-голям бюст с подплънки и удобни по-широки презрамки

Искате да добавите качествен модел сутиен към гардероба си? Търсите ли модел, подходящ за по-обемни форми? Харесвате ли класиката с оригинални детайли? Тогава ще оцените, ако се сдобиете с този атрактивен и висококачествен сутиен. Дамският сутиен с бедра Candi 9375 в плътен цвят се предлага в избор от неутрални, както и пастелни цветове.

Цена към момента на прегледа: 125 лв

Евтин розов дамски дантелен сутиен бралет

Добре, добре, добре, какво имаме тук? Евтин розов дамски дантелен сутиен тип “бралет”! Ето това е нещо, което мога да одобря. Розово и лилаво? Балконетна кройка? Памучен материал? Дизайн на дантела? Този сутиен има всичко! А споменах ли, че е евтин? Това е музика за моите уши. Но нека поговорим за подробностите.

Цена към момента на прегледа: 23 лв

Евтин гладък сутиен без подплънки в плътно бяло

Това са елементи, които са в основата на всеки гардероб. Това се отнася и за женския тоалет. Този модел подсилен сутиен в едноцветен цвят определено е един от тях. Дамският подсилен сутиен без подплънки в едноцветен цвят е подходящ за почти всяко облекло. Ще го оцените и под дрехи с по-дълбоко деколте, под по-тесни или по-прозрачни тоалети. Благодарение на гладкия си дизайн той е перфектното изделие за всеки тоалет. Ефектът се подсилва от неутралния бял цвят.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Бежов гладък подсилен сутиен с декоративни фини ивици

Наслаждавате ли се на класика с известна оригиналност? Имате ли нужда да обновите колекцията си от бельо? Искате ли драматична намеса в гардероба си? Искате ли да си подарите заслужено удоволствие с хубаво бельо? Тогава повярвайте, че този красив модел е гаранция за вашето удовлетворение.

Цена към момента на прегледа: 69 лв

Дантелен двуцветен полуподплатен сутиен с подплънки и предно закопчаване

Обичате ли изисканите елементи в гардероба си? Искате ли да се сдобиете с привлекателен модел сутиен, без да се налага да се отказвате от комфорта? Тогава ще оцените това изискано изделие с удобно предно закопчаване. Дамският сутиен с подплънки и предно закопчаване е удобен, чувствен, модерен и много комфортен.

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Червен дантелен push-up сутиен, подходящ за по-голям бюст

Открийте вътрешната си богиня с червения дантелен сутиен с пуш-ъп ефект Cleo II. Този сутиен е специално разработен за по-големи бюстове и гарантира комфорт и увереност като никой друг. Подплатените чашки са красиво покрити със сложна дантела, за да добавят нотка елегантност към ежедневното ви облекло. По-високият център е подчертан с великолепна дантела, която допълнително подчертава красотата на деколтето ви. Независимо дали се обличате за работен ден, или планирате вечерно прелъстяване, този сутиен ще ви послужи като идеален спътник.

Цена към момента на прегледа: 84,99 лв

Евтини черни дантели полупрозрачен сутиен за по-възрастни

Това красиво изделие е изработено от висококачествени материали и има редица интелигентни дизайнерски решения, които го правят едновременно удобно и стилно. Колекцията Batlow се отличава с конструкция с подплънки и подсилена кройка, която осигурява отлична опора и оформя фигурата, а бродираният тюл придава елегантност на визията ви. Бродериите тон в тон и наборите на деколтето и завършеците на сутиена придават изтънченост.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Луксозен дамски сутиен за кърмене с подплънки

Опитвайте се за въплъщение на лукса и комфорта с дамските сутиени за кърмене с подплънки. Създаден с мисъл за съвременната майка, този сутиен предлага перфектната комбинация от стил, поддръжка и комфорт. Той е идеално дишащ и осигурява максимален комфорт през целия ден. Перфектно оформената и изключително еластична подплънка се адаптира към всяко движение, без да причинява дискомфорт или да притиска.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Стилен подплатен сутиен с банел евтино

Искате стилен сутиен с подплънки, който няма да разбие сърцето ви? Не търсете повече от този едноцветен сутиен в кленово червено и кремаво бяло с прозрачна и еластична материя. Размерът на чашката и чашките с мидички заедно с подплънката осигуряват оформяне и поддръжка. Освен това по-широките и подплатени презрамки осигуряват удобно прилягане, особено при по-големите размери.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Бял сутиен без банели в кръстосан дизайн с декоративна дантела

Няма нищо по-съблазнително от дантелен сутиен с кръстосани презрамки без подплънки. Със сатенена изискана панделка и графична дантела, нищо не му липсва. Сутиен с подплънки Isabella с кръстосана сатенена панделка. Чашките са подплатени с плътен тюл. Гърбът е изработен от плътна трикотажна материя. Еластични, регулируеми презрамки отпред. Тройно закопчаване с кукички и очи на гърба, в 3 позиции.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

AVA сутиен с подплънки от шарен лъскав материал

Със сутиена 1920 Ava в черно има подсилени чашки и класическа подплънка. Той е изработен от шарена лъскава материя. Презрамките са регулируеми. На гърба има закопчаване с кукичка и око с регулируем шнур.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Дамски елегантен едноцветен сутиен с дантела за рокля с гол гръб

Как избирате, така се чувствате. Въпреки че не е видимо, то може да направи чудеса. Този модел дамски сутиен определено е един от тези елементи. От вас зависи кой от цветовите варианти ще изберете. Дали ще предпочетете неутрален или пастелен цвят? Този дамски сутиен в плътен цвят с декоративна дантела е елегантно, чувствено изделие, което ще ви накара да се чувствате привлекателни, комфортно, дори през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Гладък подсилен сутиен с декоративна панделка

Женски сутиен Virginia Corina. Дълбок рубинен цвят. Несменяеми презрамки, бродирани в същия цвят. Подсилени чаши. Опростен дизайн. Фина панделка между чашите за украса.

Цена към момента на прегледа: 135 лв

Луксозен дантелен сутиен със стягащ ефект

За дамите, които се гордеят със своите сладострастни форми, предлагаме красив сутиен, който привлича погледите от пръв поглед. Модерни, непреходни, удобни и същевременно със стягащ ефект. И дори се предлага в три красиви цветови варианта.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Подсилен сутиен с изискана кройка в черно-лилава комбинация

Оживете тоалетката си с този красив и съблазнителен сутиен. Той ще ви впечатли с дизайна си. Той се отличава с кройката и материала си. Разкошна дреха, която не само ще ви накара да се чувствате по-добре и по-уверени, но и ще ви стои перфектно, така че да се чувствате добре през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 30 лв

Изискан модел в сиво с червени детайли

Дами, има неща, които са любов от пръв поглед. Този практичен, модерен и удобен сутиен определено е един от тях. Тя ще ви стопли. Това ще зарадва и портфейла ви. Независимо дали се нуждаете от обновяване или разширяване на облеклото си за бельо, този модел си заслужава покупката.

Цена към момента на прегледа: 11,24 лв

Удобен спортен сутиен с подвижна подложка

Белият спортен сутиен с удобна кройка предлага комфорт за неограниченото ви удоволствие от спорта, упражненията и тренировките. Въпреки това е подходящ и за ежедневно носене.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Тъмносин дантелен push-up сутиен Mat

Красив push-up сутиен с изящна флорална дантела.

Цена към момента на прегледа: 91 лв

Полуподсилен сутиен, украсен с деликатна дантела

Сенсуално съблазнителен модел сутиен, който подчертава гърдите, като същевременно им осигурява стабилна опора.
Съдържателят е изработен от секси дантела. Украсена е с флорален десен. Между чашките се откроява лъскава украса.

Цена към момента на прегледа: 78 лв

Луксозен бял сутиен с нежна флорална дантела

Белият дантелен сутиен с детайли на Trendyol ще ви впечатли от пръв поглед. Изисканият модел с деликатна флорална дантела и гръб е неподвластен на времето. Удобният сутиен за жени е изработен от удобен материал. Презрамките са регулируеми.

Цена към момента на прегледа: 21,99 лв

Модерен дантелен сутиен за жени с деликатна бродерия

Брашненият сутиен с модерна и удобна кройка е подходящ за ежедневно носене. Тя има регулируеми презрамки на гърба за максимален комфорт, както и закопчаване на гърба.

Цена към момента на прегледа: 5,69 лв

Сутиен с подплънки в класическа кройка

Подсиленият сутиен с класическа подплънка е основна част от гардероба. Благодарение на гладкия си дизайн е подходящ под тесни и по-прозрачни дрехи.

Цена към момента на прегледа: 5,69 лв

Луксозен дантелен сутиен Tommy Hilfiger с по-широки презрамки

Наслаждавате ли се на атрактивни модели, които са и много удобни? Нужна ли е смяна на бельото в гардероба ви? Търсите ли интересен модел сутиен? Предпочитате ли качествени и непреходни модели? Тогава този великолепен модел ви очаква.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Calvin Klein QF4038 луксозен nude гладък push-up сутиен

Луксозен дамски сутиен Calvin Klein с двоен PUSH UP ефект, базиран на популярната кройка F3495. Съвършено гладък, идеално мек, абсолютно страхотен гладък сутиен, който ще оформи красиво кръгло деколте в деколтето ви благодарение на двойния push up ефект

Цена към момента на прегледа: 111 лв

1 2 3