Сутиени с прозрачни презрамки и гръб

Не всички сутиени са подходящи за всеки тип облекло. Когато става въпрос за носене на топове и рокли с открити гърбове или рамене, има проблем. Време е да си вземете сутиен с прозрачни презрамки и гръб. Това е единственият начин всичко да е наред. Тези многофункционални модели в много случаи са подсилени, за да се погрижат за спиращо дъха деколте. Сутиените са с подвижни презрамки и специална част от прозрачен гръб от силикон.

Това е единственият начин да гарантирате, че под роклята ви няма да се вижда абсолютно нищо, а гърбът и раменете ви ще бъдат открити. Тази незаменима част от гардероба ще се използва не само през знойните летни дни и сезона на абитуриентските балове. Силиконовият гръб има много позиции, тъй като можете да го регулирате по желание. Разбира се, има прозрачни и силиконови каишки. Само си представете как ще блеснете в сутиен с модерно проектиран гръб. Можете да се възползвате от до 18 различни възможности за закопчаване.

Push-up сутиен със силиконова чашка и презрамки

Пуш-ъп сутиенът Paula е един от онези изключително универсални елементи за ежедневието, които са много лесни за включване в гардероба ви. Целта му е да придаде на бюста ви обема и стегнатостта, които заслужава! И въпреки че е едноцветен, гладък и почти без украса, той запазва известна доза изтънченост и елегантност.

Цена към момента на прегледа: 37 лв