Сутиени с предно закопчаване

Почитател ли сте на интересните модели бельо? Поръчайте елегантни, но идейни сутиени с предно закопчаване. Ще харесате луксозния модел от черна дантела, изработен от вискоза и еластан. Отпред има романтична дантела и сатенена панделка. Разбира се, има и регулируеми каишки. Многофункционалното бельо е игриво, оригинално и адски секси!

Сутиените с предно закопчаване все още са на мода, защото няма да ви се налага да се напрягате за закопчаването на двете човки отзад. Ако това ви е омръзнало, сутиените с предно закопчаване ще ви харесат от пръв поглед. При някои модели можете да регулирате деколтето по желание, тъй като чашките са свързани с шнур, който може да се използва за скъсяване или удължаване на дължината. Нерегулируемите сутиени с предно закопчаване са елегантни, но не са практични. Изберете тези продукти със закопчалки с човка, декоративни закопчалки или шнурове.

Дантелен двуцветен полуподплатен сутиен с подплънки и предно закопчаване

Обичате ли изисканите елементи в гардероба си? Искате ли да се сдобиете с привлекателен модел сутиен, без да се налага да се отказвате от комфорта? Тогава ще оцените това изискано изделие с удобно предно закопчаване. Дамският сутиен с подплънки и предно закопчаване е удобен, чувствен, модерен и много комфортен.

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Луксозен дантелен сутиен с подплънки и предно закопчаване

Изключително женствен и леко стягащ, този сутиен без подплънки е удобен за носене. Триъгълен разрез. Без подплънки. Еластични дантелени чашки с подплата. Еластични и регулируеми презрамки на гърба. Предно закопчаване с кука и око. Широк подгъв отпред и отзад.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Дантелен сутиен в удобна форма с предно закопчаване

С женствена флорална дантела, широк подгъв и триъгълна кройка, сутиенът Isabella има практично предно закопчаване. Сутиени без подплънки. Чаши от 2 части. Долната част на чашките е изработена от плътна трикотажна материя, за да стегне бюста. Дантела в горната част на чашките.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Моден сутиен с дантела и предно закопчаване

Обогатете вашия скрин с ефектна вещ, която ще зарадва вас и със сигурност вашия партньор. Той се отличава с непреходен дизайн. Осигурява комфорт през целия ден на носене. Придава увереност и по-добро усещане.

Цена към момента на прегледа: 122 лв

Сутиен за операция на гърди в телесен цвят, изработен от удобен материал

Прилягащ като втора кожа, сутиенът Isra на Anita Care е подходящ за носене непосредствено след операция на гърдите или по време и след медикаментозно лъчелечение. Израелски сутиен без презрамки на Anita Care в телесен цвят. Кройка тип “болеро” с предно закопчаване.

Цена към момента на прегледа: 111 лв