Сутиени с подвижни подплънки

Обичате да носите удобно бельо, което е многофункционално? Вземете си елегантен и деликатен сутиен с подвижна подложка. Ще харесате модела с подплатени чашки и дантелени детайли. Подвижните подплънки ще подчертаят деколтето ви и ще ви накарат да се почувствате като богиня. Блестящите чашки от микрофибър с романтична дантела ще задоволят дори най-взискателните клиенти.

Мекият push-up сутиен с подвижни подплънки ще зарадва момичетата и жените с по-малки гърди. Природата не е била справедлива към всички, така че умната дама трябва да вземе решение сама! Носете удобен за гърдите елемент с деликатна панделка в средата. Този дантелен сутиен с дебела подплънка е предназначен за дребни гърди и се отличава с регулируеми презрамки и дишащ прозрачен тюл. Активна жена ли сте? Тогава спортният сутиен в черно с подвижни подплънки ще ви подхожда. Дори по време на физически натоварващи дейности можете да заслепите с привлекателно деколте!

Син безшевен сутиен без банели и лек push-up ефект

Безшевният сутиен Selmark е висококачествено бельо, създадено за осигуряване на абсолютен комфорт и прилягане. Този син сутиен без подплънки има безшевна текстура, която се слива перфектно с тялото ви, правейки го практически невидим под дрехите. Сутиенът е с неподплатени чашки, но благодарение на подвижните подплънки те осигуряват лек push-up ефект. Тази функция позволява гъвкавост и възможност за извайване на естествено пълно деколте според вашите предпочитания и комфорт.

Цена към момента на прегледа: 88,99 лв

Луксозен дамски push-up сутиен Gorsenia в черно със златна декорация

Привлекателен дамски сутиен тип push-up long” в черно. Чашките на модела са изработени от мека бежова пяна, която се използва при производството на корсети. Горната част на чашките е покрита с мрежа от тюл, обточена с тънка еластична лента. Долната част на чашките е покрита с гладък еластичен микрофибър.

Цена към момента на прегледа: 68 лв

Бял push-up повдигащ сутиен без презрамки с дантелена украса

Елегантен сутиен с пуш-ъп ефект 23444 на Kassidy Henderson с подплънки и подложки създава съблазнително и неустоимо деколте. Той ще повдигне гърдите ви. Той има регулируеми и подвижни презрамки. Очарованието е подсилено от дантелената украса.

Цена към момента на прегледа: 69 лв

Черен дантелен push-up сутиен със съблазнителен дизайн

Пуш-ъп сутиенът за жени е с дантелени чашки, които са подплатени с бежов памук. Има подвижни push-up подложки. Закопчаване на гърба.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Многофункционален сутиен Sielei с гладък дизайн

Многофункционален, гладък сутиен Sielei с push-up ефект и подплънки за дълбоко деколте. Сутиенът позволява класическо закопчаване с една презрамка зад врата, а благодарение на добавената удължаваща част може да се закопчава и под линията на класическото закопчаване на сутиена отзад. В този случай задната част се кръстосва и се пристяга в областта на корема. Това създава дълбоко деколте на гърба, подходящо за официални или летни рокли, като разкрива гърба.

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Атрактивен балконет Gorsenia от фина дантела с модел

Ако харесвате сутиени от т.нар. тип “балконет” или бардо, ето едно шикозно предложение. Това е сутиенът, известен на известната актриса Бриджит Бардо през 60-те години на миналия век, а кройката му е проектирана така, че гарантирано ще повдигне и закръгли гърдите ви.

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Дантелен push-up сутиен с подвижни подплънки

Искате ли да се сдобиете с нов елемент в гардероба си? Имате ли нужда от повдигане на гърдите? Искате модел push-up сутиен, подходящ за ежедневно носене? Търсите подходящ елемент за по-празничното си облекло? Тогава го имате тук. Дантеленият сутиен с пуш-ъп ефект ще изпълни всичките ви фантазии.

Цена към момента на прегледа: 30 лв

Безшевен спортен сутиен във впечатляваща цветова гама

Безшевният спортен сутиен Fitforce SERENA е изработен от удобен и много дишащ материал. Безшевният дизайн гарантира максимален комфорт. Можете да го използвате за всякакви спортни дейности.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Спортен сутиен Nike за жени с модерна кройка

Никога няма достатъчно спортно облекло, особено под формата на бельо. Сутиен, който е в основата на облеклото не само за фитнеса, бягането, упражненията на открито или у дома. Ефективен елемент, който ще привлече вниманието ви със своето качество, кройка и дизайн.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Модерен бежов сутиен с дантелени детайли

Бежовият подсилен сутиен тип “бралет” SMOOTH ON AND CORDED затопля с дизайн и комфорт. Модерният сутиен с дантелени детайли и елегантен дизайн е много удобен за носене през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 27 лв

Невидим сутиен за тяло без подплънки

Искате да си купите нов сутиен, който е идеален за носене под вечерни рокли? В такъв случай ви предлагаме идеалното решение в лицето на безшевния сутиен Zero Feel в приятен телесен цвят. Лесно се приспособява към тялото ви и изглежда невидима върху него.

Цена към момента на прегледа: 58 лв