Сутиени с лента с каишки

Може би всяка жена мечтае за секси деколте. Ако се гордеете с красиви гърди, но не можете да ги продадете, предпочитайте сутиени с каишки. Благодарение на атрактивния дизайн ще привлечете вниманието на мъжките погледи. Независимо дали ще носите този супер модерен елемент през лятото под топ или през зимата под пуловер и блуза, винаги ще бъдете абсолютно перфектни.

Искате ли да блеснете? Сутиенът с презрамки е перфектният спътник. Тези декоративни ивици могат да се видят в деколтета, които определено си заслужават греха. Знаете ли, че Мадона, Бритни Спиърс, Лейди Гага, Риана и Кейт Пери са се влюбили в този горещ стил на украса? Влезте в ритъма на модерното време и снабдете гардероба си с изобретателно бельо, което няма да позволи на любопитните мъжки очи да спят. Декоративните ленти могат да се поставят на различни места по сутиена, но най-вече отпред. Можете да изберете по-опростена или по-богата декорация, зависи от вашия вкус.

Сутиен без подплънки с чашки от тюл, подходящ за големи гърди

Имате ли пищно деколте? Искате ли да оживите гардероба си с интересен и висококачествен модел сутиен? Искате ли да се чувствате комфортно и привлекателно едновременно в бельото? Тогава разширете колекцията си от бельо с този страхотен модел.

Цена към момента на прегледа: 90,99 лв

Корсет сутиен с флорален мотив

Ддамският сутиен Trendyol White Lace Bottom-Top Bra пленява от пръв поглед с уникалната си кройка. Чувственият модел с флорален мотив ще ви накара да се почувствате по-уверени и по-добри.

Цена към момента на прегледа: 22,99 лв

Мек сутиен Gorsenia Be Glamour

Мек сутиен без жици.Моделът се закопчава отпред.Сутиенът е изработен от фина черна еластична дантела, която е свързана с чашките с мека бежова мрежеста материя. Страните на модела са от дантела. Горните краища на чашките и бедрата са обточени с еластична декоративна лента, която преминава в презрамките. Ремъците могат да се регулират, но не могат да се свалят.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Чувствен дантелен комплект сутиен и бикини

Получете този комплект, който ще ви превърне в богиня. Много е лесно да се носи, сутиенът държи всичко на място и този комплект изглежда невероятно добре! Какво повече можете да поискате? Бъдете желани и секси – толкова е просто.

Цена към момента на прегледа: 66 лв