Сутиени с кръстосани презрамки

Обичате ли необичайно бельо, което да привлича вниманието? Заложете на многофункционални сутиени с кръстосани презрамки. Дантеленият модел с push-up ефект в телесен цвят ще ви превърне в принцеса със сензационно деколте. Изненадайте със спиращо дъха деколте и кръстосани презрамки! Безшевният push-up сутиен впечатлява със смелата си украса отпред и изисканото деколте, което се допълва идеално от кръстосаните презрамки на гърба.

Спортуващите дами ще оценят сутиените за упражнения, които не само отвеждат потта от тялото и прилягат добре, но и имат модерен дизайн с кръстосани презрамки. Сутиенът с кръстосани презрамки в черно с гладко покритие е идеален за носене под вечерна рокля за бала. Силиконовите каишки също са много популярни и могат да се комбинират по желание. Пазаруването на бельо е просто забавно, така че играйте и съчетавайте! Търсете еластични материали, секси дизайни и модни изрязани части и кръстосани презрамки.

Луксозен сутиен Tommy Hilfiger за всекидневно носене

Давате ли предпочитание на качествените елементи в гардероба си? Залагате ли на доказани марки? Избирате ли подходящ спортен сутиен? Предпочитате ли спортната мода? Тогава определено се сдобийте с този качествен модел спортен сутиен за вашия гардероб и колекцията ви от бельо. Спортен сутиен от колекцията на Tommy Hilfiger е уникален избор, за който ще сте благодарни след няколко години. Качествен модел, който не променя формата си дори след време и много пранета.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

XXL спортен сутиен с кръстосани презрамки на гърба

Тело и душа ли сте спортист? Как да се наслаждавате на спорта пълноценно и без ограничения? Харесвате ли удобните елементи? Тогава този модел спортен сутиен ще ви допадне. Подходящ за спорт и ежедневно носене. Спортен сутиен Fitness от Spiro ще се погрижи за вашия комфорт по време на спорт и ежедневно носене. Подходящ е за упражнения и спортни дейности както на открито, така и на закрито. Можете обаче да го използвате и за ежедневно носене като ефективен спортен топ или под спортно-елегантно облекло.

Цена към момента на прегледа: 10 лв

Гладък сутиен в бяло Conte DAY BY DAY

Денският сутиен Conte Day by Day с гладък дизайн и класическа кройка е основен елемент от гардероба, както и от ежедневното облекло. Сутиенът е подсилен и е с класическа подплънка. Подходящ е под по-стегнати и по-прозрачни тоалети. Презрамките се регулират на гърба.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Луксозен сутиен Tommy Hilfiger за всекидневно носене

Давате ли предпочитание на качествените елементи в гардероба си? Залагате ли на доказани марки? Избирате ли подходящ спортен сутиен? Предпочитате ли спортната мода? Тогава определено се сдобийте с този качествен модел спортен сутиен за вашия гардероб и колекцията ви от бельо. Спортен сутиен от колекцията на Tommy Hilfiger е уникален избор, за който ще сте благодарни след няколко години.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Елегантен дамски сутиен с подвижни презрамки

Елегантният сутиен Sandra Nipplex е с подплатени с памук чашки и панделка между чашките. Има подвижна push-up подложка. Отстрани има вертикални подплънки. Регулируеми, свалящи се презрамки. Тристепенно закопчаване с две куки.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Безшевен сутиен за жени TRIUMPH

Пресмятате ли да носите по-тесни или по-прозрачни дрехи? Предпочитате ли модел с подсилен сутиен? Искате ли подходящ сутиен за всекидневно носене и дейности през свободното време? Тогава този атрактивен модел ще ви допадне.

Цена към момента на прегледа: 108 лв

Красив модерен спортен сутиен за жени

Дамският сутиен Eldar Top Ariela впечатлява от пръв поглед със своята кройка. Модерният спортен сутиен предлага максимален комфорт през целия ден. Подходящ е под спортни екипи, за тренировки и като ефективен модел за дома.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Многофункционален сутиен Sielei с гладък дизайн

Многофункционален, гладък сутиен Sielei с push-up ефект и подплънки за дълбоко деколте. Сутиенът позволява класическо закопчаване с една презрамка зад врата, а благодарение на добавената удължаваща част може да се закопчава и под линията на класическото закопчаване на сутиена отзад. В този случай задната част се кръстосва и се пристяга в областта на корема. Това създава дълбоко деколте на гърба, подходящо за официални или летни рокли, като разкрива гърба.

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Спортен сутиен Nike за жени с модерна кройка

Никога няма достатъчно спортно облекло, особено под формата на бельо. Сутиен, който е в основата на облеклото не само за фитнеса, бягането, упражненията на открито или у дома. Ефективен елемент, който ще привлече вниманието ви със своето качество, кройка и дизайн.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Сив подсилен сутиен с декоративна дантела Triumph

Сивият сутиен с подплънки е украсен с деликатна дантела. Този висококачествен сутиен на Triumph осигурява комфорт през целия ден. Той оформя красиво деколте и осигурява опора дори за по-големи бюстове.

Цена към момента на прегледа: 108 лв

Гладък памучен спортен сутиен без подплънки

Женският спортен сутиен Trendyol е модерен, неподвластен на времето и удобен. Той е без подплънки и с подплънки. Тя е с гладък дизайн, изработена от висококачествен памучен материал.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Дамски сутиен в удобна спортна кройка

Спортният сутиен за жени е задължителна част от облеклото. Този модел ще се хареса на всяка дама, не само на тези, които са спортни. И тъй като се предлагат няколко цветови варианта, всеки може да избере.

Цена към момента на прегледа: 19,99 лв

Спортен сутиен Puma WOMEN в кафяво-оранжево

Спортен сутиен Puma WOMEN PADDED SPORTY TOP 1P е идеален за тренировки. Той има контурна подложка и регулируеми презрамки, които осигуряват максимален комфорт. Този модел е с удобна контурна подложка и регулируеми в две посоки презрамки.

Цена към момента на прегледа: 56 лв