Сутиени с дълбоко изрязване

Обичате ли да носите големи деколтета или искате да заслепите с горещо деколте на бал или парти? Предпочитайте модели, които предизвикват съблазнително деколте, където и да се намирате. Чудесен съвет са сутиените с балкон, сутиените бардо. Ниският и плосък горен ръб на чашките и широките презрамки, разположени отстрани, ще привлекат погледите ви. Ако имате дълбоко деколте, наблегнете на модели, изрязани много ниско в средата между гърдите. Чашките са покрити с плат само до половината от външната страна на гърдите, а платът, който липсва в средата, е поставен под формата на лента под гърдите. Това гарантира перфектно прилягане.

Сутиените с дълбоко деколте излъчват женственост и страст. Моделите bardot се предлагат в различни цветове и покрития. Напоследък в центъра на вниманието са черните, сребърните, златните, сините или животинските мотиви. Някои сутиени с дълбоко изрязване имат сложни детайли, така че прилягат като ръкавица.

Дамски сутиен за по-голям бюст с подплънки и удобни по-широки презрамки

Искате да добавите качествен модел сутиен към гардероба си? Търсите ли модел, подходящ за по-обемни форми? Харесвате ли класиката с оригинални детайли? Тогава ще оцените, ако се сдобиете с този атрактивен и висококачествен сутиен. Дамският сутиен с бедра Candi 9375 в плътен цвят се предлага в избор от неутрални, както и пастелни цветове.

Цена към момента на прегледа: 125 лв

Евтин гладък сутиен без подплънки в плътно бяло

Това са елементи, които са в основата на всеки гардероб. Това се отнася и за женския тоалет. Този модел подсилен сутиен в едноцветен цвят определено е един от тях. Дамският подсилен сутиен без подплънки в едноцветен цвят е подходящ за почти всяко облекло. Ще го оцените и под дрехи с по-дълбоко деколте, под по-тесни или по-прозрачни тоалети. Благодарение на гладкия си дизайн той е перфектното изделие за всеки тоалет. Ефектът се подсилва от неутралния бял цвят.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Черен самоподдържащ сутиен JULIMEX BS 02 с push-up ефект

Искате сутиен, който да ви осигури перфектно повдигане и поддръжка? Тогава не търсете повече от черния самоподдържащ сутиен с push-up ефект JULIMEX BS 02. Този сутиен е изработен от гладък микрофибър, който осигурява удобно прилягане през целия ден. Предното закопчаване улеснява обличането и свалянето му, а дизайнът без презрамки дава възможност за многофункционалност на гардероба ви. Една от най-добрите характеристики на този сутиен е способността му красиво да оформя бюста.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Дамски сутиен без подплънки Lilou Bralette в земен цвят

Бралетка Lilou в необичаен земен нюанс. Триъгълните чашки, изработени от фина мрежа, са изрязани в Т-образна форма, която придава на гърдите естествена кръгла форма. Мекият ластик се откроява под гърдите.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Бежов гладък подсилен сутиен с декоративни фини ивици

Наслаждавате ли се на класика с известна оригиналност? Имате ли нужда да обновите колекцията си от бельо? Искате ли драматична намеса в гардероба си? Искате ли да си подарите заслужено удоволствие с хубаво бельо? Тогава повярвайте, че този красив модел е гаранция за вашето удовлетворение.

Цена към момента на прегледа: 69 лв

Розов дантелен push-up сутиен без подплънки

Розово дантелено блуза с кости, еднорог бельо. Това е като да откриеш гърнето със злато в края на дъгата! Това великолепно парче от Astratex не е обикновен сутиен. Тя е като малката черна рокля в света на бельото, но в дръзко розово. Бралетката Simply Lace е очарователна смесица от комфорт и стил. Тя има очарователни триъгълни чашки, които са подплатени с гладък микрофибър, така че в нея ще се чувствате като на облак.

Цена към момента на прегледа: 23,09 лв

Самозалепващ сутиен под официална рокля

Ако търсите сутиен, който да ви осигури невидимата опора, от която се нуждаете под вечерната си рокля, то това е Bye Bra Gal. Този самоподдържащ се прилепващ сутиен без презрамки е създаден за дълбоки деколтета и изложени на показ тоалети. Подсилените му чашки и класическата подплънка осигуряват желания вид и форма, а силиконовата лента от вътрешната страна на чашките и отстрани на сутиена гарантира, че той ще остане на мястото си през цялата нощ.

Цена към момента на прегледа: 80,99 лв

Лепящ сутиен Bye Bra за дълбоки деколтета

Подгответе се да поздравите модната свобода с революционния комплект Bye Bra! Почитателка ли сте на дълбоките деколтета и моделите без гръб? Тогава това е вашият нов най-добър приятел! Този иновативен продукт променя играта и обещава да замени класическия сутиен по начин, който е не само удобен, но и безспорно стилен.

Цена към момента на прегледа: 94 лв

Дантелен двуцветен полуподплатен сутиен с подплънки и предно закопчаване

Обичате ли изисканите елементи в гардероба си? Искате ли да се сдобиете с привлекателен модел сутиен, без да се налага да се отказвате от комфорта? Тогава ще оцените това изискано изделие с удобно предно закопчаване. Дамският сутиен с подплънки и предно закопчаване е удобен, чувствен, модерен и много комфортен.

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Черен сутиен за по-малък бюст с триъгълна кройка и декоративна дантела

Този черен сутиен за жени с триъгълни чашки на Trendyol се отличава с удобна кройка. Ефектът е подсилен с декоративна дантела. Сутиенът е с еластични презрамки, които се регулират на гърба.

Цена към момента на прегледа: 12,99 лв

Самозалепващ невидим сутиен с повдигащ ефект сутиен Astratex

Със сутиен, който ви осигурява максимална опора и повдигане, без да ви притесняват презрамки и подплънки? Дайте шанс на невидимия сутиен с лепило. Изработен със силиконови чашки и самозалепващ се антиалергичен слой, този сутиен прилепва здраво към гърдите и осигурява дискретна твърдост, която остава невидима под корсетни рокли и топове с открит гръб.

Цена към момента на прегледа: 32,99 лв

Бял невидим самозалепващ сутиен с връзки и push-up ефект

Представете си въплъщение на съвършенството в облеклото – бял невидим сутиен с дантела и push-up ефект. Това не е обикновен сутиен, не, това е чудо на модната технология. Той е прецизно изработен и сам по себе си е чудо, като подчертава не само предната част на деколтето, но и задната, създавайки илюзията за безупречен силует. Прилепва към тялото като втора кожа и прецизно следва всяка извивка, което не е нищо друго освен чудо.

Цена към момента на прегледа: 40 лв

Невидим самозалепващ силиконов сутиен Gortex

Дами, ако търсите перфектното бельо, което да се съчетае с прозрачни тоалети, дълбоки деколтета и смели модели, невидимият самоподдържащ се силиконов сутиен на Gortex е отговорът на вашите молитви. Този сутиен е не само практичен, но и стилен и удобен. Неговият перфектно прилягащ силиконов модел подчертава бюста и му придава приятна форма, което го прави идеален за онези специални случаи, когато искате да изглеждате възможно най-божествено.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Бял сутиен без банели в кръстосан дизайн с декоративна дантела

Няма нищо по-съблазнително от дантелен сутиен с кръстосани презрамки без подплънки. Със сатенена изискана панделка и графична дантела, нищо не му липсва. Сутиен с подплънки Isabella с кръстосана сатенена панделка. Чашките са подплатени с плътен тюл. Гърбът е изработен от плътна трикотажна материя. Еластични, регулируеми презрамки отпред. Тройно закопчаване с кукички и очи на гърба, в 3 позиции.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Прозрачен сутиен в синя дантела

Какво фантастично изобретение! Частично прозрачен сутиен, изработен от перлено синя дантела? Колко невероятно иновативно и революционно! В края на краищата, кой не би искал да носи едноцветен сутиен с дантелена апликация, който е частично прозрачен? И нека не забравяме нормалното гръбно деколте и класическите презрамки.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

AVA сутиен с подплънки от шарен лъскав материал

Със сутиена 1920 Ava в черно има подсилени чашки и класическа подплънка. Той е изработен от шарена лъскава материя. Презрамките са регулируеми. На гърба има закопчаване с кукичка и око с регулируем шнур.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Гладък сутиен в бяло Conte DAY BY DAY

Денският сутиен Conte Day by Day с гладък дизайн и класическа кройка е основен елемент от гардероба, както и от ежедневното облекло. Сутиенът е подсилен и е с класическа подплънка. Подходящ е под по-стегнати и по-прозрачни тоалети. Презрамките се регулират на гърба.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Неподплатен сутиен с подплънки и флорална бродерия

Обичате ли атрактивни модели, които са и много удобни? Нуждае ли се скринът ви от сигурна промяна? Искате ли да се сдобиете с красив и практичен модел сутиен? Направете себе си и портфейла си щастливи, като закупите това изящно изделие. Със своя богат и смел цвят сутиенът с подплънки привлича погледите от пръв поглед. Ефектът на червеното е добре познат, особено при бельото! Тук в поразителен нюанс на червен пипер.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Луксозен дамски push-up сутиен Gorsenia в черно със златна декорация

Привлекателен дамски сутиен тип push-up long” в черно. Чашките на модела са изработени от мека бежова пяна, която се използва при производството на корсети. Горната част на чашките е покрита с мрежа от тюл, обточена с тънка еластична лента. Долната част на чашките е покрита с гладък еластичен микрофибър.

Цена към момента на прегледа: 68 лв

Удобен модел от микрофибър без банели с декоративна дантела

Елегантен и съблазнителен сутиен Rima на Confidence Lingerie се отличава с изискана дантела. Без подплънки. Сутиенът е изработен от фин микрофибър. Горната част на чашките, седалището между чашките и страните в бродиран тюл. Еластични и регулируеми презрамки на гърба. Двойно или тройно закопчаване с кукички и очи в зависимост от размера.

Цена към момента на прегледа: 54 лв

Удобен сутиен за кърмене – 2 броя в пакет

Неподсиленият сутиен за бременни в удобна опаковка от 2 части е изработен от висококачествен и удобен материал. Той предлага комфорт. Сутиенът е с модерен дизайн.

Цена към момента на прегледа: 58 лв

Дамски елегантен едноцветен сутиен с дантела за рокля с гол гръб

Как избирате, така се чувствате. Въпреки че не е видимо, то може да направи чудеса. Този модел дамски сутиен определено е един от тези елементи. От вас зависи кой от цветовите варианти ще изберете. Дали ще предпочетете неутрален или пастелен цвят? Този дамски сутиен в плътен цвят с декоративна дантела е елегантно, чувствено изделие, което ще ви накара да се чувствате привлекателни, комфортно, дори през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Луксозен сутиен от червена дантела Guess в изискана кройка

Наслаждавате ли се на удобни модели, които са и привлекателни? Предпочитате ли качествено бельо? Залагате ли на доказани марки? Тогава определено се сдобийте с този страхотен сутиен. Изделие, което всяко момиче и жена ще оцени в гардероба си за бельо. Дамският сутиен от известната марка Guess е сигурен залог и гаранция за вашето максимално удовлетворение.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Бял push-up повдигащ сутиен без презрамки с дантелена украса

Елегантен сутиен с пуш-ъп ефект 23444 на Kassidy Henderson с подплънки и подложки създава съблазнително и неустоимо деколте. Той ще повдигне гърдите ви. Той има регулируеми и подвижни презрамки. Очарованието е подсилено от дантелената украса.

Цена към момента на прегледа: 69 лв

1 2 3 5