Сутиени с дантелени презрамки

На чешкия пазар можете да намерите безброй сутиени, които спират дъха с красотата, дизайна и кройката си. Това не е по-различно при моделите, които са оборудвани с дантелени каишки. Много жени избягват дантелените презрамки, но в някои случаи обикновените презрамки са нещо обичайно. Много красив сутиен бардо впечатлява с двойните си презрамки. Мекотата и романтиката просто струят от модела.

Дантеленият сутиен в бордо с множество презрамки ще се превърне в бижуто на всеки гардероб. Бъдете в крак с ритъма на модерното време и се сдобийте с дантелено изделие без подплънки, което е идеално за дами с по-пълни гърди. Меките чашки са идеалното място за прекарване на деня на гърдите ви. Сутиенът с подплънки, с по-дебели дантелени презрамки и предна вложка, ще впечатли жените с по-големи гърди също толкова, колкото и неподплатеното дантелено бардо. Независимо дали ще изберете бели, или черни дантелени каишки, ще заблестите!

Комплект от два големи удобни дантелени сутиена за свиване

Набавете си комплект от два големи, удобни свиващи се дантелени сутиени. Както всички знаем, женствената дантела е евъргрийн сред бельото и ще добави точното докосване на елегантност и блясък към вашата колекция бельо. Включихме този вечен дизайнерски елемент в нашите свиващи се сутиени с подплънки, които предлагат не само естетичен вид, но и адаптивна форма. Точно така; нашите сутиени се отличават с уникален “свиващ се ефект” който гарантира, че ще ви паснат независимо от размера ви.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Удобен дантелен сутиен за свиване с подплънки

Представете си сутиен, който не само осигурява опора, но и ласкателен силует. Запознайте се с нашия удобен дантелен свиващ сутиен с подплънки. Този ексклузивен сутиен с бедра е създаден с мисъл за модерната жена. Не става въпрос само за поддръжка, но и за осигуряване на естетичен вид, който повишава самочувствието. Изработен е от мека дантелена материя, която се усеща нежно върху кожата, съчетавайки комфорт с елегантност. Истинският преврат обаче идва от уникалния ѝ дизайн.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Дамски елегантен бял сутиен с push-up ефект

Искате ли да разширите гардероба си с хубав модел бельо? Искате да обновите гардероба си? Харесвате ли непреходни елементи? Ако търсите качествен модел сутиен с push-up ефект, това е уникален избор. Разкошно изделие, което ще повдигне не само гърдите ви, но и самочувствието ви.

Цена към момента на прегледа: 76 лв

Луксозен дантелен сутиен с подплънки и предно закопчаване

Изключително женствен и леко стягащ, този сутиен без подплънки е удобен за носене. Триъгълен разрез. Без подплънки. Еластични дантелени чашки с подплата. Еластични и регулируеми презрамки на гърба. Предно закопчаване с кука и око. Широк подгъв отпред и отзад.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Дантелен сутиен в удобна форма с предно закопчаване

С женствена флорална дантела, широк подгъв и триъгълна кройка, сутиенът Isabella има практично предно закопчаване. Сутиени без подплънки. Чаши от 2 части. Долната част на чашките е изработена от плътна трикотажна материя, за да стегне бюста. Дантела в горната част на чашките.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Дантелен сутиен тип балконет с деликатна флорална бродерия

Братовете с подплънки са секси елемент. Той е много удобен за носене. Тя ще ви придаде съблазнително деколте и ще осигури опора на бюста ви.

Цена към момента на прегледа: 10,49 лв

Стилен дантелен сутиен за жени в удобна кройка

Това е незаменим елемент за всяка съвременна жена. Въпреки това всеки ще го оцени след първия опит. Тя е модерна, неподвластна на времето, секси и същевременно осигурява максимален комфорт през целия ден. Толкова е съблазнително и красиво, че изглежда добре, когато разкриете парчето дори в рамките на един тоалет

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Луксозен сутиен от фина дантела и тюл в удобна форма

Въпреки че не се вижда на пръв поглед, тя може да направи чудеса. По-специално тук тя ще очарова не само вас, но и вашия партньор. Това ще повиши самочувствието ви и ще ви накара да се чувствате по-добре. Тя ще ви осигури комфорт през целия ден. Този красив, модерен и непреходен сутиен е практична част от гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Дамски черен сутиен с изискана кройка, украсен с дантела

Искате ли да освежите облеклото си за бельо? Харесвате ли оригиналността? Искате ли великолепно изделие, което да ви заслепи от пръв поглед? Тогава го имате тук. Този красив сутиен е неустоим. Подходящ е както за по-малки, така и за по-големи гърди.

Цена към момента на прегледа: 61,49 лв

Вечен дантелен сутиен тип “бралет” в съблазнително червено

Дрехи, които буквално могат да направят чудеса. Тя не е видима, но влияе на начина, по който се чувствате. Това повишава самочувствието ви и ви кара да се чувствате по-добре. Този уникален, непреходен сутиен, подходящ за малки и големи гърди, определено е един от тези страхотни модели

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Полуподсилен моден сутиен с деликатна дантела

Братовете Scarlet Blue оформят деколтето ви с очарователна дантела. Полуподсилените чашки в популярната Т-образна кройка повдигат гърдите и ги заоблят красиво. За допълнителен комфорт вътрешната страна на чашките е подплатена с мек памук. Подходящ е и за жени с по-пълен бюст.

Цена към момента на прегледа: 104 лв

Модерен бежов сутиен с дантелени детайли

Бежовият подсилен сутиен тип “бралет” SMOOTH ON AND CORDED затопля с дизайн и комфорт. Модерният сутиен с дантелени детайли и елегантен дизайн е много удобен за носене през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 27 лв

Триъгълен сутиен с дантела и подплънки

Триъгълният дантелен сутиен ще ви гарантира перфектно прилягане и страхотен външен вид. Триъгълен разрез. Чаши от 2 части. Дантелена горна част на чашките с вълнообразен завършек. Долната част на чашките е от дантела, с подплата. Гърба в тюл. Еластични презрамки с панделки в краищата, регулируеми на гърба. С подплънки.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Дамски дантелен модерен бял сутиен Calvin Klein

Дами, в гардероба ви не бива да липсва поне един модел удобен, модерен и висококачествен сутиен. Също така, за тези, които основателно предпочитат стойностни елементи в гардероба си, този качествен сутиен от известната марка Calvin Klein ще ви допадне.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

Комплект черен и бял дантелен сутиен с подплънки

Това носи комфорт, но също така придава привлекателност и увереност. И като цяло има известно влияние върху това как се чувствате през деня. Той вече не служи за основна цел да покрива интимните зони. Днес искаме повече от качествен сутиен. А един сутиен, който се отличава с качество, изпълнение и изгоден комплект, включващ 2 части, ще ви даде всичко това.

Красив подсилен сутиен в ментов цвят, декориран с дантела

Красивият сутиен без подплънки впечатлява с цвета и кройката си. Модерен сутиен в ментов цвят, декориран с дантела, осигурява комфорт. Подходящ е за ежедневно носене.

Цена към момента на прегледа: 30 лв