Сутиени с дантелени гърбове

Любителките на екстравагантното бельо трябва да се насочат към сутиени с дантелени гърбове, които привличат вниманието към техните предимства по най-интересния начин. Ако мислите за екзотичен сутиен с push-up ефект или за модел с корсет, можете да избирате. Просто им подарете секси и чувствени дантелени гърбове. Само си представете как ще заблестите в дантелен модел, който ще привлече вниманието не само към деколтето, но и към раменете и гърба ви.

Празник за мъжкото око. Сутиените с дантела се предлагат в различни форми, дизайни и кройки. Резултатът винаги е приятен и необичаен. Омагьосвайте на бала или в горещите летни дни с дръзки рокли и топове с дантелени сутиени! Push-up моделът с подплънки, дълбоко деколте и дантелена декорация на гърба ще се превърне в черешката на тортата на вашия тоалет! Не оставяйте нищо на случайността и се погрижете за изтънчен външен вид за нула време!

Евтин розов дамски дантелен сутиен бралет

Добре, добре, добре, какво имаме тук? Евтин розов дамски дантелен сутиен тип “бралет”! Ето това е нещо, което мога да одобря. Розово и лилаво? Балконетна кройка? Памучен материал? Дизайн на дантела? Този сутиен има всичко! А споменах ли, че е евтин? Това е музика за моите уши. Но нека поговорим за подробностите.

Цена към момента на прегледа: 23 лв

Неподсилен сутиен за кърмене евтин – подходящ и за по-малки гърди

Сърцето Entri е правилният избор за кърмещи майки, които търсят неподплатен сутиени за кърмачки, който е красив и достъпен. Този сутиен е специално разработен за по-малки гърди и идва с неподплатени чашки, които са подплатени отвътре с мек памук. В горната си част чашките са изработени от лек тюл, който придава на сутиена елегантен и женствен вид. Класическата подплънка и дантелените чашки правят този сутиен едновременно удобен и поддържащ.

Цена към момента на прегледа: 24,40 лв

Прозрачен сутиен в синя дантела

Какво фантастично изобретение! Частично прозрачен сутиен, изработен от перлено синя дантела? Колко невероятно иновативно и революционно! В края на краищата, кой не би искал да носи едноцветен сутиен с дантелена апликация, който е частично прозрачен? И нека не забравяме нормалното гръбно деколте и класическите презрамки.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Неподплатен дантелен сутиен с уникален дизайн

Има някои произведения, които се открояват и впечатляват от пръв поглед. Сред такива скъпоценни камъни е този великолепен сутиен, изработен от нежна дантела. Подходящ е както за малки, така и за големи гърди. Със сутиена Hunkemöller Isabelle Green ще очаровате от пръв поглед. Той не само ви кара да се чувствате удобно и плътно през целия ден, но и е привлекателен. Той допринася за вашето самочувствие.

Цена към момента на прегледа: 59,49 лв

Луксозен сутиен от червена дантела Guess в изискана кройка

Наслаждавате ли се на удобни модели, които са и привлекателни? Предпочитате ли качествено бельо? Залагате ли на доказани марки? Тогава определено се сдобийте с този страхотен сутиен. Изделие, което всяко момиче и жена ще оцени в гардероба си за бельо. Дамският сутиен от известната марка Guess е сигурен залог и гаранция за вашето максимално удовлетворение.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Бял push-up повдигащ сутиен без презрамки с дантелена украса

Елегантен сутиен с пуш-ъп ефект 23444 на Kassidy Henderson с подплънки и подложки създава съблазнително и неустоимо деколте. Той ще повдигне гърдите ви. Той има регулируеми и подвижни презрамки. Очарованието е подсилено от дантелената украса.

Цена към момента на прегледа: 69 лв

Полуподсилен сутиен, украсен с деликатна дантела

Сенсуално съблазнителен модел сутиен, който подчертава гърдите, като същевременно им осигурява стабилна опора.
Съдържателят е изработен от секси дантела. Украсена е с флорален десен. Между чашките се откроява лъскава украса.

Цена към момента на прегледа: 78 лв

Луксозен бял сутиен с нежна флорална дантела

Белият дантелен сутиен с детайли на Trendyol ще ви впечатли от пръв поглед. Изисканият модел с деликатна флорална дантела и гръб е неподвластен на времето. Удобният сутиен за жени е изработен от удобен материал. Презрамките са регулируеми.

Цена към момента на прегледа: 21,99 лв

Модерен дантелен сутиен за жени с деликатна бродерия

Брашненият сутиен с модерна и удобна кройка е подходящ за ежедневно носене. Тя има регулируеми презрамки на гърба за максимален комфорт, както и закопчаване на гърба.

Цена към момента на прегледа: 5,69 лв

Луксозен дантелен сутиен с подплънки и предно закопчаване

Изключително женствен и леко стягащ, този сутиен без подплънки е удобен за носене. Триъгълен разрез. Без подплънки. Еластични дантелени чашки с подплата. Еластични и регулируеми презрамки на гърба. Предно закопчаване с кука и око. Широк подгъв отпред и отзад.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Черен дантелен push-up сутиен със съблазнителен дизайн

Пуш-ъп сутиенът за жени е с дантелени чашки, които са подплатени с бежов памук. Има подвижни push-up подложки. Закопчаване на гърба.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Розов безшевен push-up сутиен Fantasy с дантелен гръб

Елегантен дамски push up сутиен на чешката марка Fantasy. Сутиенът е с безшевни подсилени чашки с подплънки и е подходящ за по-малък бюст – благодарение на пълнежа на чашките от пяна push up той ще направи пълно и неустоимо деколте.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Подсилен сутиен за по-голям бюст

Този красив подсилен сутиен на BODYFLIRT убеждава с комбинацията си от бежов и тъмнозелен цвят. Игрив модел с романтичен привкус, който изглежда много женствен. Подплънката и регулируемите презрамки осигуряват стабилна опора.

Цена към момента на прегледа: 30 лв

Дантелен сутиен тип балконет с деликатна флорална бродерия

Братовете с подплънки са секси елемент. Той е много удобен за носене. Тя ще ви придаде съблазнително деколте и ще осигури опора на бюста ви.

Цена към момента на прегледа: 10,49 лв

Стилен дантелен сутиен за жени в удобна кройка

Това е незаменим елемент за всяка съвременна жена. Въпреки това всеки ще го оцени след първия опит. Тя е модерна, неподвластна на времето, секси и същевременно осигурява максимален комфорт през целия ден. Толкова е съблазнително и красиво, че изглежда добре, когато разкриете парчето дори в рамките на един тоалет

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Луксозен дантелен сутиен за жени Chantelle collection

Всяко момиче и жена знае, че когато става въпрос за дамско бельо, никога няма достатъчно бройки. Да не говорим, че след известно време скринът също се нуждае от обновяване. Ако случаят с вас е такъв или търсите интересен модел дамски сутиен, то този ще привлече вниманието ви от пръв поглед с изисканата си кройка.

Цена към момента на прегледа: 144 лв

Луксозен сутиен от фина дантела и тюл в удобна форма

Въпреки че не се вижда на пръв поглед, тя може да направи чудеса. По-специално тук тя ще очарова не само вас, но и вашия партньор. Това ще повиши самочувствието ви и ще ви накара да се чувствате по-добре. Тя ще ви осигури комфорт през целия ден. Този красив, модерен и непреходен сутиен е практична част от гардероба ви.

Цена към момента на прегледа: 42 лв

Вечен дантелен сутиен тип “бралет” в съблазнително червено

Дрехи, които буквално могат да направят чудеса. Тя не е видима, но влияе на начина, по който се чувствате. Това повишава самочувствието ви и ви кара да се чувствате по-добре. Този уникален, непреходен сутиен, подходящ за малки и големи гърди, определено е един от тези страхотни модели

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Модерен сутиен тип балконет в розово

Бельото може да направи буквално чудеса. Той придава увереност, привлекателност, по-добро усещане. Тук дори в луксозен и вечен дизайн. Красив модерен сутиен от тюл, който радва с кройка, цвят, качество и много достъпна цена. Достъпен лукс за модерната жена.

Цена към момента на прегледа: 12 лв

Подсилен модерен дамски сутиен в червено

Подсиленият модерен дамски сутиен в червено с дантелени детайли е подходящ за ежедневно носене. Той е изработен от висококачествен и удобен материал. Той осигурява опора на бюста и оформя хубаво деколте. По-широките каишки осигуряват комфорт през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 7,99 лв

Гладък сутиен за тяло с дантелен гръб

Елегантен гладък сутиен от колекцията Feelgood на Leilieve. Сутиенът е леко подсилен и благодарение на по-широкия център приляга чудесно дори на по-големи бюстове. Благодарение на по-високия процент памук сутиенът е подходящ за целодневно носене. Долната част на чашките е обшита с нежна дантела, както и обиколката на сутиена.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Гладък сутиен Spacer 3D Viktoria с дантела между чашките

Удобен и практичен сутиен Spacer 3D Viktoria с гъвкави чашки. Специалният двуслоен материал е изключително лек, ефирен и отвежда влагата от тялото. Проектирани изключително за Astratex.

Цена към момента на прегледа: 70 лв

Пуш-ъп сутиен в цвят екрю с подвижни презрамки

Със сутиена, който ще ви осигури наистина пълно деколте, се нарича Carmela. Чашките с push-up ефект нежно повдигат гърдите и им придават липсващия обем. Можете да премахнете ремъците и да ги замените с прозрачни силиконови.

Цена към момента на прегледа: 89,99 лв

Сутиен с подплънки и дантела на гърба

Макар че веднага харесахме този оригинален сутиен със спортна кройка на гърба, който същевременно е много женствен. Изработен е от еластична и удобна дантела, която гарантира перфектно прилягане, и има съблазнителен дантелен гръб. Всичко това е от еластична и удобна дантела.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

1 2