Сутиени с бродерия

Искате ли екстравагантно, модерно и изискано бельо? Предпочитайте сутиен с модерна бродерия. Дамите с по-пълни гърди ще оценят сребрист сутиен с флорална бродерия, който ще привлече вниманието на противоположния пол. По-широките презрамки и твърдите странични подплънки помагат за поддържането на гърдите на правилното място. Луксозният модел с вложка от тюл и бродерия ще ви очарова във всяка ситуация. Вложката от микрофибър и тюл е чудесна комбинация.

За нежни и еротични моменти черният прозрачен сутиен с деликатна флорална бродерия е идеалният избор! Това полупрозрачно парче в черно с орнаментална бродерия ще заслепи вас и вашата любима. Червеният сутиен, изработен от гладък сатен и декоративна дантела в горната част на чашките, е хит, въпреки че е червен. Един оригинален и секси черен модел с бродерия от бяла дантела е задължителен! Романтичното бяло с флорална бродерия, push-up сутиенът без презрамки за вечерни и бални рокли и балконетът ще ви омагьосат от пръв поглед, и то не само заради спиращата дъха бродерия!

Дантелен двуцветен полуподплатен сутиен с подплънки и предно закопчаване

Обичате ли изисканите елементи в гардероба си? Искате ли да се сдобиете с привлекателен модел сутиен, без да се налага да се отказвате от комфорта? Тогава ще оцените това изискано изделие с удобно предно закопчаване. Дамският сутиен с подплънки и предно закопчаване е удобен, чувствен, модерен и много комфортен.

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Удобен модел от микрофибър без банели с декоративна дантела

Елегантен и съблазнителен сутиен Rima на Confidence Lingerie се отличава с изискана дантела. Без подплънки. Сутиенът е изработен от фин микрофибър. Горната част на чашките, седалището между чашките и страните в бродиран тюл. Еластични и регулируеми презрамки на гърба. Двойно или тройно закопчаване с кукички и очи в зависимост от размера.

Цена към момента на прегледа: 54 лв

Гладък дамски сутиен в светло розово

Имате ли по-пълно деколте? Търсите ли хубав, висококачествен и гладък сутиен? Тогава ще останете възхитени и гардеробът ви ще се обогати с този модел. Дизайнът го прави подходящ за всеки тоалет. Сутиенът е подходящ за ежедневно носене.

Цена към момента на прегледа: 135 лв

Подсилен сутиен с изискана кройка в черно-лилава комбинация

Оживете тоалетката си с този красив и съблазнителен сутиен. Той ще ви впечатли с дизайна си. Той се отличава с кройката и материала си. Разкошна дреха, която не само ще ви накара да се чувствате по-добре и по-уверени, но и ще ви стои перфектно, така че да се чувствате добре през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 30 лв

Тъмносин дантелен push-up сутиен Mat

Красив push-up сутиен с изящна флорална дантела.

Цена към момента на прегледа: 91 лв

Полуподсилен сутиен, украсен с деликатна дантела

Сенсуално съблазнителен модел сутиен, който подчертава гърдите, като същевременно им осигурява стабилна опора.
Съдържателят е изработен от секси дантела. Украсена е с флорален десен. Между чашките се откроява лъскава украса.

Цена към момента на прегледа: 78 лв

Памучен триъгълен сутиен за жени след операция на гърдата

Памучният сутиен е специално разработен за жени след операция на гърдите. Освен това сме помислили и за удобно носене. В актуален триъгълен разрез. Горната част на чашките е изработена от памук и дантела. Дъното на чашите е от памук.

Цена към момента на прегледа: 68 лв

Модерен дантелен сутиен за жени с деликатна бродерия

Брашненият сутиен с модерна и удобна кройка е подходящ за ежедневно носене. Тя има регулируеми презрамки на гърба за максимален комфорт, както и закопчаване на гърба.

Цена към момента на прегледа: 5,69 лв

Луксозен дантелен сутиен с подплънки и предно закопчаване

Изключително женствен и леко стягащ, този сутиен без подплънки е удобен за носене. Триъгълен разрез. Без подплънки. Еластични дантелени чашки с подплата. Еластични и регулируеми презрамки на гърба. Предно закопчаване с кука и око. Широк подгъв отпред и отзад.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Черен дантелен push-up сутиен със съблазнителен дизайн

Пуш-ъп сутиенът за жени е с дантелени чашки, които са подплатени с бежов памук. Има подвижни push-up подложки. Закопчаване на гърба.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Модерен дамски сутиен с ефект на свиване

Двуцветната дантела придава изтънчен вид на този съблазнителен сутиен. Класическа кройка с подплънки. Дантелени чашки, гръб от тюл. Чашки с подплата за комфорт и дискретност. Сатенена панделка между чашките и в края на презрамките. Широки, регулируеми презрамки на гърба, още по-широки от размер 95D

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Дантелен сутиен в удобна форма с предно закопчаване

С женствена флорална дантела, широк подгъв и триъгълна кройка, сутиенът Isabella има практично предно закопчаване. Сутиени без подплънки. Чаши от 2 части. Долната част на чашките е изработена от плътна трикотажна материя, за да стегне бюста. Дантела в горната част на чашките.

Цена към момента на прегледа: 77 лв

Дантелен сутиен тип балконет с деликатна флорална бродерия

Братовете с подплънки са секси елемент. Той е много удобен за носене. Тя ще ви придаде съблазнително деколте и ще осигури опора на бюста ви.

Цена към момента на прегледа: 10,49 лв

Стилен дантелен сутиен за жени в удобна кройка

Това е незаменим елемент за всяка съвременна жена. Въпреки това всеки ще го оцени след първия опит. Тя е модерна, неподвластна на времето, секси и същевременно осигурява максимален комфорт през целия ден. Толкова е съблазнително и красиво, че изглежда добре, когато разкриете парчето дори в рамките на един тоалет

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Луксозен дантелен сутиен за жени Chantelle collection

Всяко момиче и жена знае, че когато става въпрос за дамско бельо, никога няма достатъчно бройки. Да не говорим, че след известно време скринът също се нуждае от обновяване. Ако случаят с вас е такъв или търсите интересен модел дамски сутиен, то този ще привлече вниманието ви от пръв поглед с изисканата си кройка.

Цена към момента на прегледа: 144 лв

Моден сутиен с дантела и предно закопчаване

Обогатете вашия скрин с ефектна вещ, която ще зарадва вас и със сигурност вашия партньор. Той се отличава с непреходен дизайн. Осигурява комфорт през целия ден на носене. Придава увереност и по-добро усещане.

Цена към момента на прегледа: 122 лв

Дамски черен сутиен с изискана кройка, украсен с дантела

Искате ли да освежите облеклото си за бельо? Харесвате ли оригиналността? Искате ли великолепно изделие, което да ви заслепи от пръв поглед? Тогава го имате тук. Този красив сутиен е неустоим. Подходящ е както за по-малки, така и за по-големи гърди.

Цена към момента на прегледа: 61,49 лв

Дамски сутиен в бежов цвят, украсен с бродерия

Това са части от бельото, които всяка дама ще оцени в гардероба си. Този сутиен е точно такъв. Отличава се с кройката, материала и цвета си. Удобен сутиен за малки и големи гърди. Награждаван модел, на който винаги можете да разчитате. Той не само ще повиши самочувствието ви.

Цена към момента на прегледа: 68 лв

Сутиен без подплънки с чашки от тюл, подходящ за големи гърди

Имате ли пищно деколте? Искате ли да оживите гардероба си с интересен и висококачествен модел сутиен? Искате ли да се чувствате комфортно и привлекателно едновременно в бельото? Тогава разширете колекцията си от бельо с този страхотен модел.

Цена към момента на прегледа: 90,99 лв

Неподплатен дантелен сутиен с бикини Bonprix

Секси сутиен и бикини в греховно съблазнителна комбинация от червено и черно. Тя е подсилена с нежна флорална дантела. Сутиенът не е подплатен и е без подплънки. Това го прави още по-удобен. В същото време тя е много чувствена, както и целият комплект.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Модерен сутиен тип балконет в розово

Бельото може да направи буквално чудеса. Той придава увереност, привлекателност, по-добро усещане. Тук дори в луксозен и вечен дизайн. Красив модерен сутиен от тюл, който радва с кройка, цвят, качество и много достъпна цена. Достъпен лукс за модерната жена.

Цена към момента на прегледа: 12 лв

Неподплатен сутиен с бедра и чувствена бродерия

Зашеметяващ мек сутиен за жени, който приятно подчертава женските форми. Чашките на модела са изработени от еластичен тюл с чувствена бродерия в светлосиньо. Сатенената панделка с декоративен камък, поставена между чашките, допринася за красотата и очарованието на целия модел.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Сутиен с подплънки и дантела на гърба

Макар че веднага харесахме този оригинален сутиен със спортна кройка на гърба, който същевременно е много женствен. Изработен е от еластична и удобна дантела, която гарантира перфектно прилягане, и има съблазнителен дантелен гръб. Всичко това е от еластична и удобна дантела.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Пуш-ъп сутиен Мат с флорална бродерия

Пастелно синият сутиен Mat е олицетворение на нежност, женственост и вълнение! Той е изработен от най-добрите материали и първокласна бродирана дантела, която гали тялото и създава впечатление за лукс. Изборът ви със сигурност ще бъде оценен от партньора ви, който ще може да не ви изпуска от очи!

Цена към момента на прегледа: 103 лв

1 2