Сутиени със силиконови презрамки

Понякога е необходим сутиен със силиконови презрамки, тъй като не всички жени се осмеляват да носят самоподдържащи се модели. В този случай на гърдите ви ще изпъкне push-up елемент със силиконови каишки, който се предлага в много цветови варианти. Разбира се, кралиците са черни, бели, голи и шампанско. Многофункционалният модел с подвижни презрамки и гръб обещава повече от 10 начина за носене. Нищо чудно, че е завладял женските гардероби.

Дамите с по-малки гърди избират модела с push-up ефект, който оптически подчертава предимствата им. Представете си как можете да закопчавате презрамките класически, кръстосано, зад врата или по друг начин, както пожелаете. Това е просто невероятна оферта! Гладките модели със силиконови каишки привличат вниманието с луксозния си състав от полиамид, еластан и памук. Ако наистина искате да блеснете и не искате да се смущавате от стърчащите презрамки, изберете модерен модел, който никога не разочарова!

Невидим самозалепващ силиконов сутиен Gortex

Дами, ако търсите перфектното бельо, което да се съчетае с прозрачни тоалети, дълбоки деколтета и смели модели, невидимият самоподдържащ се силиконов сутиен на Gortex е отговорът на вашите молитви. Този сутиен е не само практичен, но и стилен и удобен. Неговият перфектно прилягащ силиконов модел подчертава бюста и му придава приятна форма, което го прави идеален за онези специални случаи, когато искате да изглеждате възможно най-божествено.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Push-up сутиен със силиконова чашка и презрамки

Пуш-ъп сутиенът Paula е един от онези изключително универсални елементи за ежедневието, които са много лесни за включване в гардероба ви. Целта му е да придаде на бюста ви обема и стегнатостта, които заслужава! И въпреки че е едноцветен, гладък и почти без украса, той запазва известна доза изтънченост и елегантност.

Цена към момента на прегледа: 37 лв