Сутиени против бръчки

Не искате да се примирявате с бръчките по деколтето си? Всичко е наред. С интелигентно и качествено бельо можете да ги скриете и да изглеждате неотразимо на партита и балове. Със сутиените против бръчки можете да забравите за грозното деколте. Забравете за пластичната хирургия и се отдайте на последните модни прищявки.

Всички те са изобретени от холандката Рейчъл де Бур. Сутиенът против бръчки ще се погрижи за бръчките в деколтето ви. Можетe ли да повярвате на разликата, която можете да видите само за една нощ? Формата на бельото прилича по-скоро на правоъгълник от мека материя, който се стяга в областта на ключицата и гръдната кост благодарение на презрамките. Материалът, разбира се, е антибактериален и помага и при болки в гърдите. Сутиенът против гърди е без чашки и се носи само през нощта, докато спите, тъй като задържа гърдите на място. Така бръчките се изглаждат добре.

Неподплатен сутиен с бедра и чувствена бродерия

Зашеметяващ мек сутиен за жени, който приятно подчертава женските форми. Чашките на модела са изработени от еластичен тюл с чувствена бродерия в светлосиньо. Сатенената панделка с декоративен камък, поставена между чашките, допринася за красотата и очарованието на целия модел.

Цена към момента на прегледа: 44 лв