Сутиени под вечерни рокли

Търсите ли красив сутиен за балната си рокля? Заложете на елегантни гладки модели с отличителен знак за качество. Не забравяйте, че нищо не трябва да се вижда под роклята и всичко трябва да приляга идеално, когато се движите. Дамите с по-малки гърди могат да си позволят много повече, но жените с по-пухкаво деколте трябва да се пазят от малки неприятни инциденти. Това винаги зависи от модела на роклята. За корсетната част идеален е безшевен сутиен, сутиен без презрамки или сутиен с възможност за сваляне. В този случай не е излишно да се използва и самоподдържащ се силиконов модел.

Силиконовият сутиен под балната рокля се придържа с ленти, които се захващат за кожата. Винаги трябва да се внимава сутиенът да е прикрепен към суха и чиста кожа. Продуктите с тесни презрамки също ще се поберат под роклята, само че не трябва да стърчат под вечерната рокля. Със сигурност ще танцувате на бала, затова изберете сутиен под балната си рокля, който няма да ви подведе във всяка ситуация.

Дамски сутиен за по-голям бюст с подплънки и удобни по-широки презрамки

Искате да добавите качествен модел сутиен към гардероба си? Търсите ли модел, подходящ за по-обемни форми? Харесвате ли класиката с оригинални детайли? Тогава ще оцените, ако се сдобиете с този атрактивен и висококачествен сутиен. Дамският сутиен с бедра Candi 9375 в плътен цвят се предлага в избор от неутрални, както и пастелни цветове.

Цена към момента на прегледа: 125 лв

Евтин гладък сутиен без подплънки в плътно бяло

Това са елементи, които са в основата на всеки гардероб. Това се отнася и за женския тоалет. Този модел подсилен сутиен в едноцветен цвят определено е един от тях. Дамският подсилен сутиен без подплънки в едноцветен цвят е подходящ за почти всяко облекло. Ще го оцените и под дрехи с по-дълбоко деколте, под по-тесни или по-прозрачни тоалети. Благодарение на гладкия си дизайн той е перфектното изделие за всеки тоалет. Ефектът се подсилва от неутралния бял цвят.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Черен самоподдържащ сутиен JULIMEX BS 02 с push-up ефект

Искате сутиен, който да ви осигури перфектно повдигане и поддръжка? Тогава не търсете повече от черния самоподдържащ сутиен с push-up ефект JULIMEX BS 02. Този сутиен е изработен от гладък микрофибър, който осигурява удобно прилягане през целия ден. Предното закопчаване улеснява обличането и свалянето му, а дизайнът без презрамки дава възможност за многофункционалност на гардероба ви. Една от най-добрите характеристики на този сутиен е способността му красиво да оформя бюста.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Дамски сутиен без подплънки Lilou Bralette в земен цвят

Бралетка Lilou в необичаен земен нюанс. Триъгълните чашки, изработени от фина мрежа, са изрязани в Т-образна форма, която придава на гърдите естествена кръгла форма. Мекият ластик се откроява под гърдите.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Бежов гладък подсилен сутиен с декоративни фини ивици

Наслаждавате ли се на класика с известна оригиналност? Имате ли нужда да обновите колекцията си от бельо? Искате ли драматична намеса в гардероба си? Искате ли да си подарите заслужено удоволствие с хубаво бельо? Тогава повярвайте, че този красив модел е гаранция за вашето удовлетворение.

Цена към момента на прегледа: 69 лв

Самозалепващ сутиен под официална рокля

Ако търсите сутиен, който да ви осигури невидимата опора, от която се нуждаете под вечерната си рокля, то това е Bye Bra Gal. Този самоподдържащ се прилепващ сутиен без презрамки е създаден за дълбоки деколтета и изложени на показ тоалети. Подсилените му чашки и класическата подплънка осигуряват желания вид и форма, а силиконовата лента от вътрешната страна на чашките и отстрани на сутиена гарантира, че той ще остане на мястото си през цялата нощ.

Цена към момента на прегледа: 80,99 лв

Лепящ сутиен Bye Bra за дълбоки деколтета

Подгответе се да поздравите модната свобода с революционния комплект Bye Bra! Почитателка ли сте на дълбоките деколтета и моделите без гръб? Тогава това е вашият нов най-добър приятел! Този иновативен продукт променя играта и обещава да замени класическия сутиен по начин, който е не само удобен, но и безспорно стилен.

Цена към момента на прегледа: 94 лв

Дантелен двуцветен полуподплатен сутиен с подплънки и предно закопчаване

Обичате ли изисканите елементи в гардероба си? Искате ли да се сдобиете с привлекателен модел сутиен, без да се налага да се отказвате от комфорта? Тогава ще оцените това изискано изделие с удобно предно закопчаване. Дамският сутиен с подплънки и предно закопчаване е удобен, чувствен, модерен и много комфортен.

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Червен дантелен push-up сутиен, подходящ за по-голям бюст

Открийте вътрешната си богиня с червения дантелен сутиен с пуш-ъп ефект Cleo II. Този сутиен е специално разработен за по-големи бюстове и гарантира комфорт и увереност като никой друг. Подплатените чашки са красиво покрити със сложна дантела, за да добавят нотка елегантност към ежедневното ви облекло. По-високият център е подчертан с великолепна дантела, която допълнително подчертава красотата на деколтето ви. Независимо дали се обличате за работен ден, или планирате вечерно прелъстяване, този сутиен ще ви послужи като идеален спътник.

Цена към момента на прегледа: 84,99 лв

Черен сутиен за по-малък бюст с триъгълна кройка и декоративна дантела

Този черен сутиен за жени с триъгълни чашки на Trendyol се отличава с удобна кройка. Ефектът е подсилен с декоративна дантела. Сутиенът е с еластични презрамки, които се регулират на гърба.

Цена към момента на прегледа: 12,99 лв

Самозалепващ невидим сутиен с повдигащ ефект сутиен Astratex

Със сутиен, който ви осигурява максимална опора и повдигане, без да ви притесняват презрамки и подплънки? Дайте шанс на невидимия сутиен с лепило. Изработен със силиконови чашки и самозалепващ се антиалергичен слой, този сутиен прилепва здраво към гърдите и осигурява дискретна твърдост, която остава невидима под корсетни рокли и топове с открит гръб.

Цена към момента на прегледа: 32,99 лв

Бял невидим самозалепващ сутиен с връзки и push-up ефект

Представете си въплъщение на съвършенството в облеклото – бял невидим сутиен с дантела и push-up ефект. Това не е обикновен сутиен, не, това е чудо на модната технология. Той е прецизно изработен и сам по себе си е чудо, като подчертава не само предната част на деколтето, но и задната, създавайки илюзията за безупречен силует. Прилепва към тялото като втора кожа и прецизно следва всяка извивка, което не е нищо друго освен чудо.

Цена към момента на прегледа: 40 лв

Бял сутиен без банели в кръстосан дизайн с декоративна дантела

Няма нищо по-съблазнително от дантелен сутиен с кръстосани презрамки без подплънки. Със сатенена изискана панделка и графична дантела, нищо не му липсва. Сутиен с подплънки Isabella с кръстосана сатенена панделка. Чашките са подплатени с плътен тюл. Гърбът е изработен от плътна трикотажна материя. Еластични, регулируеми презрамки отпред. Тройно закопчаване с кукички и очи на гърба, в 3 позиции.

Цена към момента на прегледа: 80 лв

AVA сутиен с подплънки от шарен лъскав материал

Със сутиена 1920 Ava в черно има подсилени чашки и класическа подплънка. Той е изработен от шарена лъскава материя. Презрамките са регулируеми. На гърба има закопчаване с кукичка и око с регулируем шнур.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Неподплатен дантелен сутиен с уникален дизайн

Има някои произведения, които се открояват и впечатляват от пръв поглед. Сред такива скъпоценни камъни е този великолепен сутиен, изработен от нежна дантела. Подходящ е както за малки, така и за големи гърди. Със сутиена Hunkemöller Isabelle Green ще очаровате от пръв поглед. Той не само ви кара да се чувствате удобно и плътно през целия ден, но и е привлекателен. Той допринася за вашето самочувствие.

Цена към момента на прегледа: 59,49 лв

Гладък сутиен в бяло Conte DAY BY DAY

Денският сутиен Conte Day by Day с гладък дизайн и класическа кройка е основен елемент от гардероба, както и от ежедневното облекло. Сутиенът е подсилен и е с класическа подплънка. Подходящ е под по-стегнати и по-прозрачни тоалети. Презрамките се регулират на гърба.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Неподплатен сутиен с подплънки и флорална бродерия

Обичате ли атрактивни модели, които са и много удобни? Нуждае ли се скринът ви от сигурна промяна? Искате ли да се сдобиете с красив и практичен модел сутиен? Направете себе си и портфейла си щастливи, като закупите това изящно изделие. Със своя богат и смел цвят сутиенът с подплънки привлича погледите от пръв поглед. Ефектът на червеното е добре познат, особено при бельото! Тук в поразителен нюанс на червен пипер.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Дамски елегантен едноцветен сутиен с дантела за рокля с гол гръб

Как избирате, така се чувствате. Въпреки че не е видимо, то може да направи чудеса. Този модел дамски сутиен определено е един от тези елементи. От вас зависи кой от цветовите варианти ще изберете. Дали ще предпочетете неутрален или пастелен цвят? Този дамски сутиен в плътен цвят с декоративна дантела е елегантно, чувствено изделие, което ще ви накара да се чувствате привлекателни, комфортно, дори през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Луксозен сутиен от червена дантела Guess в изискана кройка

Наслаждавате ли се на удобни модели, които са и привлекателни? Предпочитате ли качествено бельо? Залагате ли на доказани марки? Тогава определено се сдобийте с този страхотен сутиен. Изделие, което всяко момиче и жена ще оцени в гардероба си за бельо. Дамският сутиен от известната марка Guess е сигурен залог и гаранция за вашето максимално удовлетворение.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Бял push-up повдигащ сутиен без презрамки с дантелена украса

Елегантен сутиен с пуш-ъп ефект 23444 на Kassidy Henderson с подплънки и подложки създава съблазнително и неустоимо деколте. Той ще повдигне гърдите ви. Той има регулируеми и подвижни презрамки. Очарованието е подсилено от дантелената украса.

Цена към момента на прегледа: 69 лв

Гладък безшевен подсилен сутиен с декоративна панделка

Бращеризон с подплънки и притиснати чашки, безшевно дамско бельо. Външната част на сутиена е изработена от бамбуков материал, чашките са изработени от полиуретанова пяна, която отвътре е покрита с памучен материал. Ръбовете на чашите са гладки, без кантове.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Дамски елегантен бял сутиен с push-up ефект

Искате ли да разширите гардероба си с хубав модел бельо? Искате да обновите гардероба си? Харесвате ли непреходни елементи? Ако търсите качествен модел сутиен с push-up ефект, това е уникален избор. Разкошно изделие, което ще повдигне не само гърдите ви, но и самочувствието ви.

Цена към момента на прегледа: 76 лв

Самозалепващ се сутиен без презрамки

Отделяме достатъчно внимание на избора на дамско бельо. Дори в шивашката промишленост, ориентирана към производството на бельо, се наблюдава бързо развитие напред. Не само нововъведения, но и нови и прекрасни модели, които можете да получите днес. Преди няколко години това беше нещо немислимо. Днес те са неизменна част от гардероба ви. Уникален самозалепващ се сутиен.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Безшевен сутиен за жени TRIUMPH

Пресмятате ли да носите по-тесни или по-прозрачни дрехи? Предпочитате ли модел с подсилен сутиен? Искате ли подходящ сутиен за всекидневно носене и дейности през свободното време? Тогава този атрактивен модел ще ви допадне.

Цена към момента на прегледа: 108 лв

1 2 3