Сутиени от чешки производител

Харесвате ли чешко бельо? Прав сте. Защо да купувате чужди марки, когато сутиените на чешките производители са перфектни във всеки детайл. Пазарът на модно бельо е труден, но местните марки се радват на него. Заложете на изпитаното качество, което е удовлетворявало дори нашите майки и баби. Някои от най-големите и най-известните са Triola, Timo, Linia, Menáda и Werso. Може би сте чували за сутиените Daniela и Spoltex.

Изкушете се от прекрасните сутиени на чешкия производител, който предлага подсилени, неподсилени, push-up, специални, след подсилване и гладки и меки модели. Бъдещите майки, дамите с по-пълни форми, жените с малки гърди и тийнейджърите също ще ги намерят за свои нужди. Облечете активите си в удобни сутиени, които се предлагат на атрактивни цени. Нежно бяло, смело червено, изискано черно, романтично розово и необуздан тюркоаз не бива да липсват в гардероба ви!

Дамски елегантен едноцветен сутиен с дантела за рокля с гол гръб

Как избирате, така се чувствате. Въпреки че не е видимо, то може да направи чудеса. Този модел дамски сутиен определено е един от тези елементи. От вас зависи кой от цветовите варианти ще изберете. Дали ще предпочетете неутрален или пастелен цвят? Този дамски сутиен в плътен цвят с декоративна дантела е елегантно, чувствено изделие, което ще ви накара да се чувствате привлекателни, комфортно, дори през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Гладък безшевен подсилен сутиен с декоративна панделка

Бращеризон с подплънки и притиснати чашки, безшевно дамско бельо. Външната част на сутиена е изработена от бамбуков материал, чашките са изработени от полиуретанова пяна, която отвътре е покрита с памучен материал. Ръбовете на чашите са гладки, без кантове.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Безшевен сутиен за жени TRIUMPH

Пресмятате ли да носите по-тесни или по-прозрачни дрехи? Предпочитате ли модел с подсилен сутиен? Искате ли подходящ сутиен за всекидневно носене и дейности през свободното време? Тогава този атрактивен модел ще ви допадне.

Цена към момента на прегледа: 108 лв

Розов безшевен push-up сутиен Fantasy с дантелен гръб

Елегантен дамски push up сутиен на чешката марка Fantasy. Сутиенът е с безшевни подсилени чашки с подплънки и е подходящ за по-малък бюст – благодарение на пълнежа на чашките от пяна push up той ще направи пълно и неустоимо деколте.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Черен подсилен сутиен бардо Astratex Natalia

Бардо сутиенът създава мечтаното деколте. Нужна е само подсилена чашка с вертикален шев, който красиво заобля гърдите, и пришити подплънки, които леко ги повдигат. Деликатната дантела осигурява елегантен външен вид. Сутиен “Бардо” с подсилени чашки и меко подплатени презрамки. Класически подплънки, две кукички на гърба с три позиции на изтегляне.

Цена към момента на прегледа: 48 лв