Сутиени за оформяне на бюст

И вие ли си мислите понякога, че бихте искали да имате гърди като на младини? Не можете да върнете времето назад, не искате да се подлагате на пластична операция и не обичате да спортувате, така че наблегнете на сутиени за оформяне на бюста, които ще ви осигурят спиращо дъха и съблазнително деколте. Вземете решение и се сдобийте с безшевен сутиен с лепенки, който създава сензационно деколте само за няколко минути. Този модел не се нуждае от презрамки, така че побързайте да облечете модерна рокля с открит гръб!

Имате ли проблем с увисналите гърди? Купете сутиен за оформяне на гърдите! Предпочитайте полутвърд модел, който е идеален за всички типове гърди и придава обем на горната част на гърдите. Подплатените части се справят без подплънки и други глупости и затова като с магическа пръчка създават секси деколте. Разчитайте на push-up продукти и топове бардо! По-големите и по-малките гърди могат да се възползват от продукти за потапяне, които се фокусират върху ниския център. Моделите Plunge ще ви спечелят с дълбокото си деколте!

Черен самоподдържащ сутиен JULIMEX BS 02 с push-up ефект

Искате сутиен, който да ви осигури перфектно повдигане и поддръжка? Тогава не търсете повече от черния самоподдържащ сутиен с push-up ефект JULIMEX BS 02. Този сутиен е изработен от гладък микрофибър, който осигурява удобно прилягане през целия ден. Предното закопчаване улеснява обличането и свалянето му, а дизайнът без презрамки дава възможност за многофункционалност на гардероба ви. Една от най-добрите характеристики на този сутиен е способността му красиво да оформя бюста.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Самозалепващ сутиен под официална рокля

Ако търсите сутиен, който да ви осигури невидимата опора, от която се нуждаете под вечерната си рокля, то това е Bye Bra Gal. Този самоподдържащ се прилепващ сутиен без презрамки е създаден за дълбоки деколтета и изложени на показ тоалети. Подсилените му чашки и класическата подплънка осигуряват желания вид и форма, а силиконовата лента от вътрешната страна на чашките и отстрани на сутиена гарантира, че той ще остане на мястото си през цялата нощ.

Цена към момента на прегледа: 80,99 лв

Червен дантелен push-up сутиен, подходящ за по-голям бюст

Открийте вътрешната си богиня с червения дантелен сутиен с пуш-ъп ефект Cleo II. Този сутиен е специално разработен за по-големи бюстове и гарантира комфорт и увереност като никой друг. Подплатените чашки са красиво покрити със сложна дантела, за да добавят нотка елегантност към ежедневното ви облекло. По-високият център е подчертан с великолепна дантела, която допълнително подчертава красотата на деколтето ви. Независимо дали се обличате за работен ден, или планирате вечерно прелъстяване, този сутиен ще ви послужи като идеален спътник.

Цена към момента на прегледа: 84,99 лв

Луксозен дамски сутиен за кърмене с подплънки

Опитвайте се за въплъщение на лукса и комфорта с дамските сутиени за кърмене с подплънки. Създаден с мисъл за съвременната майка, този сутиен предлага перфектната комбинация от стил, поддръжка и комфорт. Той е идеално дишащ и осигурява максимален комфорт през целия ден. Перфектно оформената и изключително еластична подплънка се адаптира към всяко движение, без да причинява дискомфорт или да притиска.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Бял невидим самозалепващ сутиен с връзки и push-up ефект

Представете си въплъщение на съвършенството в облеклото – бял невидим сутиен с дантела и push-up ефект. Това не е обикновен сутиен, не, това е чудо на модната технология. Той е прецизно изработен и сам по себе си е чудо, като подчертава не само предната част на деколтето, но и задната, създавайки илюзията за безупречен силует. Прилепва към тялото като втора кожа и прецизно следва всяка извивка, което не е нищо друго освен чудо.

Цена към момента на прегледа: 40 лв

Невидим самозалепващ силиконов сутиен Gortex

Дами, ако търсите перфектното бельо, което да се съчетае с прозрачни тоалети, дълбоки деколтета и смели модели, невидимият самоподдържащ се силиконов сутиен на Gortex е отговорът на вашите молитви. Този сутиен е не само практичен, но и стилен и удобен. Неговият перфектно прилягащ силиконов модел подчертава бюста и му придава приятна форма, което го прави идеален за онези специални случаи, когато искате да изглеждате възможно най-божествено.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

AVA сутиен с подплънки от шарен лъскав материал

Със сутиена 1920 Ava в черно има подсилени чашки и класическа подплънка. Той е изработен от шарена лъскава материя. Презрамките са регулируеми. На гърба има закопчаване с кукичка и око с регулируем шнур.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Гладък сутиен в бяло Conte DAY BY DAY

Денският сутиен Conte Day by Day с гладък дизайн и класическа кройка е основен елемент от гардероба, както и от ежедневното облекло. Сутиенът е подсилен и е с класическа подплънка. Подходящ е под по-стегнати и по-прозрачни тоалети. Презрамките се регулират на гърба.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Луксозен дамски push-up сутиен Gorsenia в черно със златна декорация

Привлекателен дамски сутиен тип push-up long” в черно. Чашките на модела са изработени от мека бежова пяна, която се използва при производството на корсети. Горната част на чашките е покрита с мрежа от тюл, обточена с тънка еластична лента. Долната част на чашките е покрита с гладък еластичен микрофибър.

Цена към момента на прегледа: 68 лв

Дамски елегантен едноцветен сутиен с дантела за рокля с гол гръб

Как избирате, така се чувствате. Въпреки че не е видимо, то може да направи чудеса. Този модел дамски сутиен определено е един от тези елементи. От вас зависи кой от цветовите варианти ще изберете. Дали ще предпочетете неутрален или пастелен цвят? Този дамски сутиен в плътен цвят с декоративна дантела е елегантно, чувствено изделие, което ще ви накара да се чувствате привлекателни, комфортно, дори през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Бял push-up повдигащ сутиен без презрамки с дантелена украса

Елегантен сутиен с пуш-ъп ефект 23444 на Kassidy Henderson с подплънки и подложки създава съблазнително и неустоимо деколте. Той ще повдигне гърдите ви. Той има регулируеми и подвижни презрамки. Очарованието е подсилено от дантелената украса.

Цена към момента на прегледа: 69 лв

Гладък дамски сутиен в светло розово

Имате ли по-пълно деколте? Търсите ли хубав, висококачествен и гладък сутиен? Тогава ще останете възхитени и гардеробът ви ще се обогати с този модел. Дизайнът го прави подходящ за всеки тоалет. Сутиенът е подходящ за ежедневно носене.

Цена към момента на прегледа: 135 лв

Елегантен дамски сутиен с подвижни презрамки

Елегантният сутиен Sandra Nipplex е с подплатени с памук чашки и панделка между чашките. Има подвижна push-up подложка. Отстрани има вертикални подплънки. Регулируеми, свалящи се презрамки. Тристепенно закопчаване с две куки.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Луксозен дантелен сутиен със стягащ ефект

За дамите, които се гордеят със своите сладострастни форми, предлагаме красив сутиен, който привлича погледите от пръв поглед. Модерни, непреходни, удобни и същевременно със стягащ ефект. И дори се предлага в три красиви цветови варианта.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Дамски елегантен бял сутиен с push-up ефект

Искате ли да разширите гардероба си с хубав модел бельо? Искате да обновите гардероба си? Харесвате ли непреходни елементи? Ако търсите качествен модел сутиен с push-up ефект, това е уникален избор. Разкошно изделие, което ще повдигне не само гърдите ви, но и самочувствието ви.

Цена към момента на прегледа: 76 лв

Подсилен сутиен с изискана кройка в черно-лилава комбинация

Оживете тоалетката си с този красив и съблазнителен сутиен. Той ще ви впечатли с дизайна си. Той се отличава с кройката и материала си. Разкошна дреха, която не само ще ви накара да се чувствате по-добре и по-уверени, но и ще ви стои перфектно, така че да се чувствате добре през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 30 лв

Тъмносин дантелен push-up сутиен Mat

Красив push-up сутиен с изящна флорална дантела.

Цена към момента на прегледа: 91 лв

Полуподсилен сутиен, украсен с деликатна дантела

Сенсуално съблазнителен модел сутиен, който подчертава гърдите, като същевременно им осигурява стабилна опора.
Съдържателят е изработен от секси дантела. Украсена е с флорален десен. Между чашките се откроява лъскава украса.

Цена към момента на прегледа: 78 лв

Спортен сутиен с високо качество в компресивна форма

За да се наслаждавате на спортни дейности, дейности на открито и безпрепятствено движение, когато тренирате у дома, във фитнес залата или на открито, се нуждаете от качествено спортно облекло. Функционалният сутиен е от съществено значение. Тук в компресираща форма.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Самозалепващ се сутиен без презрамки

Отделяме достатъчно внимание на избора на дамско бельо. Дори в шивашката промишленост, ориентирана към производството на бельо, се наблюдава бързо развитие напред. Не само нововъведения, но и нови и прекрасни модели, които можете да получите днес. Преди няколко години това беше нещо немислимо. Днес те са неизменна част от гардероба ви. Уникален самозалепващ се сутиен.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Памучен триъгълен сутиен за жени след операция на гърдата

Памучният сутиен е специално разработен за жени след операция на гърдите. Освен това сме помислили и за удобно носене. В актуален триъгълен разрез. Горната част на чашките е изработена от памук и дантела. Дъното на чашите е от памук.

Цена към момента на прегледа: 68 лв

Модерен дантелен сутиен за жени с деликатна бродерия

Брашненият сутиен с модерна и удобна кройка е подходящ за ежедневно носене. Тя има регулируеми презрамки на гърба за максимален комфорт, както и закопчаване на гърба.

Цена към момента на прегледа: 5,69 лв

Луксозен дантелен сутиен с подплънки и предно закопчаване

Изключително женствен и леко стягащ, този сутиен без подплънки е удобен за носене. Триъгълен разрез. Без подплънки. Еластични дантелени чашки с подплата. Еластични и регулируеми презрамки на гърба. Предно закопчаване с кука и око. Широк подгъв отпред и отзад.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Черен дантелен push-up сутиен със съблазнителен дизайн

Пуш-ъп сутиенът за жени е с дантелени чашки, които са подплатени с бежов памук. Има подвижни push-up подложки. Закопчаване на гърба.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

1 2 3