Сутиени за момичета

Имате ли млада красавица у дома? В такъв случай й купете момичешки сутиен, който е от съществено значение за укрепване на самочувствието на тийнейджърките. Подарете на дъщерите, внучките и племенничките си уникални модели, които са в унисон с модерната епоха. Първите сутиени не трябва да имат подплънки. Не забравяйте да не посягате и към дантела и сатен. Памучните модели са хит.

Удобните сутиени за момичета без подплънки или с леки подплънки и без презрамки се адаптират идеално към растящите гърди. Памучният модел за момичета в черно, синьо и червено с тънки, регулируеми каишки в стил “ламбада” с апликации от кристали отпред няма нито един недостатък. Сутиенът за тийнейджърки от памук и еластан, мек и без презрамки, не може да бъде пропуснат в гардероба на тийнейджърката. Този красив модел в тюркоазено със закопчаване на гърба и регулируема дължина на каишката ще подхожда на всички тийнейджърки.

Луксозен сутиен Tommy Hilfiger за всекидневно носене

Давате ли предпочитание на качествените елементи в гардероба си? Залагате ли на доказани марки? Избирате ли подходящ спортен сутиен? Предпочитате ли спортната мода? Тогава определено се сдобийте с този качествен модел спортен сутиен за вашия гардероб и колекцията ви от бельо. Спортен сутиен от колекцията на Tommy Hilfiger е уникален избор, за който ще сте благодарни след няколко години. Качествен модел, който не променя формата си дори след време и много пранета.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Евтин гладък сутиен без подплънки в плътно бяло

Това са елементи, които са в основата на всеки гардероб. Това се отнася и за женския тоалет. Този модел подсилен сутиен в едноцветен цвят определено е един от тях. Дамският подсилен сутиен без подплънки в едноцветен цвят е подходящ за почти всяко облекло. Ще го оцените и под дрехи с по-дълбоко деколте, под по-тесни или по-прозрачни тоалети. Благодарение на гладкия си дизайн той е перфектното изделие за всеки тоалет. Ефектът се подсилва от неутралния бял цвят.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Дамски сутиен без подплънки Lilou Bralette в земен цвят

Бралетка Lilou в необичаен земен нюанс. Триъгълните чашки, изработени от фина мрежа, са изрязани в Т-образна форма, която придава на гърдите естествена кръгла форма. Мекият ластик се откроява под гърдите.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Бежов гладък подсилен сутиен с декоративни фини ивици

Наслаждавате ли се на класика с известна оригиналност? Имате ли нужда да обновите колекцията си от бельо? Искате ли драматична намеса в гардероба си? Искате ли да си подарите заслужено удоволствие с хубаво бельо? Тогава повярвайте, че този красив модел е гаранция за вашето удовлетворение.

Цена към момента на прегледа: 69 лв

Памучен сутиен без банели в по-големи размери в удобна кройка

Дами, обичате ли комфорта? Предпочитате ли качествени артикули, като не изключваме и бельото? Търсите ли подходящ модел за ежедневно носене и упражнения? Искате ли удобен сутиен за вкъщи? Тогава повярвайте, че този великолепен артикул ще ви направи само най-добрата услуга, и то наистина на всяка една. Дамският сутиен с подплънки впечатлява от пръв поглед с красивия си цвят. Моделът е в среднощно синьо. Ефектът се подсилва от модерната, непреходна и изключително удобна кройка

Цена към момента на прегледа: 27 лв

Черен сутиен за по-малък бюст с триъгълна кройка и декоративна дантела

Този черен сутиен за жени с триъгълни чашки на Trendyol се отличава с удобна кройка. Ефектът е подсилен с декоративна дантела. Сутиенът е с еластични презрамки, които се регулират на гърба.

Цена към момента на прегледа: 12,99 лв

XXL спортен сутиен с кръстосани презрамки на гърба

Тело и душа ли сте спортист? Как да се наслаждавате на спорта пълноценно и без ограничения? Харесвате ли удобните елементи? Тогава този модел спортен сутиен ще ви допадне. Подходящ за спорт и ежедневно носене. Спортен сутиен Fitness от Spiro ще се погрижи за вашия комфорт по време на спорт и ежедневно носене. Подходящ е за упражнения и спортни дейности както на открито, така и на закрито. Можете обаче да го използвате и за ежедневно носене като ефективен спортен топ или под спортно-елегантно облекло.

Цена към момента на прегледа: 10 лв

AVA сутиен с подплънки от шарен лъскав материал

Със сутиена 1920 Ava в черно има подсилени чашки и класическа подплънка. Той е изработен от шарена лъскава материя. Презрамките са регулируеми. На гърба има закопчаване с кукичка и око с регулируем шнур.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Неподплатен дантелен сутиен с уникален дизайн

Има някои произведения, които се открояват и впечатляват от пръв поглед. Сред такива скъпоценни камъни е този великолепен сутиен, изработен от нежна дантела. Подходящ е както за малки, така и за големи гърди. Със сутиена Hunkemöller Isabelle Green ще очаровате от пръв поглед. Той не само ви кара да се чувствате удобно и плътно през целия ден, но и е привлекателен. Той допринася за вашето самочувствие.

Цена към момента на прегледа: 59,49 лв

Гладък сутиен в бяло Conte DAY BY DAY

Денският сутиен Conte Day by Day с гладък дизайн и класическа кройка е основен елемент от гардероба, както и от ежедневното облекло. Сутиенът е подсилен и е с класическа подплънка. Подходящ е под по-стегнати и по-прозрачни тоалети. Презрамките се регулират на гърба.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Неподплатен сутиен с подплънки и флорална бродерия

Обичате ли атрактивни модели, които са и много удобни? Нуждае ли се скринът ви от сигурна промяна? Искате ли да се сдобиете с красив и практичен модел сутиен? Направете себе си и портфейла си щастливи, като закупите това изящно изделие. Със своя богат и смел цвят сутиенът с подплънки привлича погледите от пръв поглед. Ефектът на червеното е добре познат, особено при бельото! Тук в поразителен нюанс на червен пипер.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Луксозен дамски push-up сутиен Gorsenia в черно със златна декорация

Привлекателен дамски сутиен тип push-up long” в черно. Чашките на модела са изработени от мека бежова пяна, която се използва при производството на корсети. Горната част на чашките е покрита с мрежа от тюл, обточена с тънка еластична лента. Долната част на чашките е покрита с гладък еластичен микрофибър.

Цена към момента на прегледа: 68 лв

Дамски елегантен едноцветен сутиен с дантела за рокля с гол гръб

Как избирате, така се чувствате. Въпреки че не е видимо, то може да направи чудеса. Този модел дамски сутиен определено е един от тези елементи. От вас зависи кой от цветовите варианти ще изберете. Дали ще предпочетете неутрален или пастелен цвят? Този дамски сутиен в плътен цвят с декоративна дантела е елегантно, чувствено изделие, което ще ви накара да се чувствате привлекателни, комфортно, дори през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Луксозен сутиен от червена дантела Guess в изискана кройка

Наслаждавате ли се на удобни модели, които са и привлекателни? Предпочитате ли качествено бельо? Залагате ли на доказани марки? Тогава определено се сдобийте с този страхотен сутиен. Изделие, което всяко момиче и жена ще оцени в гардероба си за бельо. Дамският сутиен от известната марка Guess е сигурен залог и гаранция за вашето максимално удовлетворение.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Луксозен сутиен Tommy Hilfiger за всекидневно носене

Давате ли предпочитание на качествените елементи в гардероба си? Залагате ли на доказани марки? Избирате ли подходящ спортен сутиен? Предпочитате ли спортната мода? Тогава определено се сдобийте с този качествен модел спортен сутиен за вашия гардероб и колекцията ви от бельо. Спортен сутиен от колекцията на Tommy Hilfiger е уникален избор, за който ще сте благодарни след няколко години.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Евтин спортен сутиен с оформени чашки в удобна форма с широки презрамки

Спортен сутиен в едноцветен дизайн с оформени чашки за максимален комфорт и поддръжка на бюста. Комфортът е подсилен от по-широките презрамки.

Цена към момента на прегледа: 14,39 лв

Елегантен дамски сутиен с подвижни презрамки

Елегантният сутиен Sandra Nipplex е с подплатени с памук чашки и панделка между чашките. Има подвижна push-up подложка. Отстрани има вертикални подплънки. Регулируеми, свалящи се презрамки. Тристепенно закопчаване с две куки.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Гладък безшевен подсилен сутиен с декоративна панделка

Бращеризон с подплънки и притиснати чашки, безшевно дамско бельо. Външната част на сутиена е изработена от бамбуков материал, чашките са изработени от полиуретанова пяна, която отвътре е покрита с памучен материал. Ръбовете на чашите са гладки, без кантове.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Дамски елегантен бял сутиен с push-up ефект

Искате ли да разширите гардероба си с хубав модел бельо? Искате да обновите гардероба си? Харесвате ли непреходни елементи? Ако търсите качествен модел сутиен с push-up ефект, това е уникален избор. Разкошно изделие, което ще повдигне не само гърдите ви, но и самочувствието ви.

Цена към момента на прегледа: 76 лв

Изискан модел в сиво с червени детайли

Дами, има неща, които са любов от пръв поглед. Този практичен, модерен и удобен сутиен определено е един от тях. Тя ще ви стопли. Това ще зарадва и портфейла ви. Независимо дали се нуждаете от обновяване или разширяване на облеклото си за бельо, този модел си заслужава покупката.

Цена към момента на прегледа: 11,24 лв

Удобен спортен сутиен с подвижна подложка

Белият спортен сутиен с удобна кройка предлага комфорт за неограниченото ви удоволствие от спорта, упражненията и тренировките. Въпреки това е подходящ и за ежедневно носене.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Удобен сутиен с изрязан гръб – 2 бр. в опаковката

Удобен сутиен в удобна опаковка от две части, с изрязан гръб от фина мрежа. Предлага се в практична опаковка. Той впечатлява с удобния си органичен памук. Широката еластична лента, украсена със златисто-розова плочка, осигурява спортен вид. Удобният топ е част от серията Feel Comfort. Подходящи за чашки с размери A, B и C.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Модерен памучен сутиен тип “бралет” в различни цветове

Памучният сутиен Lila е изключително мек и приятен на допир. Има неусилени чашки, които са напълно без подплънки. Широката обиколка е много удобна и държи сутиена на мястото му.

Цена към момента на прегледа: 27,99 лв

Модерен сутиен с класическа подплънка за малки и големи гърди

Винаги е подходящо време да си купите качествено бельо. Независимо дали сте с по-малък или голям бюст, този модел ще ви е добре дошъл. Дамският сутиен, който привлича погледа от пръв поглед с цвета си, може да се похвали както с материал, така и с прилягане.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

1 2 3 4