Сутиени за бременни

Очакването на бебе е един от най-прекрасните моменти в живота на жената. Тялото ѝ се променя, така че е необходимо да обнови гардероба си. Това се отнася и за бельото. За щастие сутиените за бременни се предлагат в много размери и цветови варианти. Но най-хубавото е бяло или nude! След като бебето започне да се люлее, докато кърми, цветните сенници няма да му вършат работа. Подплатеният сутиен за кърмачки, декориран с романтична дантела, със сигурност е елегантен, но може да се похвали с характеристиките на модел за бременни.

Комфортният памучен сутиен е предназначен специално за бременни жени и кърмачки. Разкопчаването става с помощта на щипка. Всичко върви като по часовник. Гладкият безшевен push-up сутиен е с класическа форма и перфектно оформя бюста. Безшевните чашки създават push-up ефект и се адаптират идеално към фигурата. Подарете си висококачествени сутиени за бременност, защото те са не само практични, но и елегантни и изискани до последния детайл.

Удобен безшевен сутиен за кърмене без подплънки с широки презрамки

Дами, слушайте! Имам съвет за най-удобния сутиен за кърмачки, който някога ще носите. В него има всичко – безшевни чашки за перфектна закръглена форма, широки презрамки, които държат всичко на мястото си, и подсилена поддръжка без досадните подплънки, които ви бодат в ребрата. Тя е като пухче за гърдите ви! Но почакайте, има и още! Този вълшебен сутиен е идеален не само за дневно носене, но и за нощно кърмене. Вече няма да се пипате в тъмното, когато разкопчавате сутиена си.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Майчинство сутиен бралет в светло розово

Светлорозовият дантелен сутиен за бременни предлага комфорт и е много удобен за тялото. Модерен и практичен сутиен за бременни жени в изискана кройка. Той е с подвижни чашки за лесно кърмене.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Удобен дантелен сутиен за свиване с подплънки

Представете си сутиен, който не само осигурява опора, но и ласкателен силует. Запознайте се с нашия удобен дантелен свиващ сутиен с подплънки. Този ексклузивен сутиен с бедра е създаден с мисъл за модерната жена. Не става въпрос само за поддръжка, но и за осигуряване на естетичен вид, който повишава самочувствието. Изработен е от мека дантелена материя, която се усеща нежно върху кожата, съчетавайки комфорт с елегантност. Истинският преврат обаче идва от уникалния ѝ дизайн.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Евтин розов сутиен за кърмене с бяла дантела и точки

Този плътен розов сутиен за кърмене с бяла дантела и точки е перфектната комбинация от стил и комфорт за съвременните кърмещи майки. Този атрактивен сутиен е създаден с оглед на специфичните нужди на кърмещите майки. Очарователният дизайн на полка точки със сигурност ще поласкае всяка жена, а ослепителният момичешки вид заедно с яркорозовия цвят ще даде на всяка майка допълнителен тласък. Вътрешната страна на чашките е изработена от памук, което гарантира, че сутиенът е удобен за носене през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Прозрачен сутиен в синя дантела

Какво фантастично изобретение! Частично прозрачен сутиен, изработен от перлено синя дантела? Колко невероятно иновативно и революционно! В края на краищата, кой не би искал да носи едноцветен сутиен с дантелена апликация, който е частично прозрачен? И нека не забравяме нормалното гръбно деколте и класическите презрамки.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Многофункционален сутиен за кърмене без банели Easy Bra

Сбогувайте се с неудобните сутиени с подплънки по време на бременност и кърмене с Easy Bra – многофункционален сутиен за кърмене, който прилича на удобен топ. Този сутиен е идеален за бъдещи майки, които искат максимален комфорт, без да жертват стила си. Сутиенът Easy Bra е изработен от естествен, дишащ памук и се адаптира перфектно към промените в размера на гърдите по време на бременност и кърмене. А благодарение на многофункционалния си дизайн той е перфектният топ за вкъщи, който може да се носи през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Удобен сутиен за кърмене – 2 броя в пакет

Неподсиленият сутиен за бременни в удобна опаковка от 2 части е изработен от висококачествен и удобен материал. Той предлага комфорт. Сутиенът е с модерен дизайн.

Цена към момента на прегледа: 58 лв

Едноцветен сутиен от памучна материя без подплънки

Братовете с подплънки и без подплънки Братовете без подплънки и ненужните подсилвания стават все по-популярни. Това е така, защото имитират вида на сутиен без презрамки по много правдоподобен начин, който не само изглежда изключително съблазнителен, но и естествен

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Удобен памучен сутиен без презрамки

Със сутиен с подплънки в опаковка от две части. Качествен памук, приятен за носене. Цялостна флорална шарка. Леко подплатените презрамки облекчават гърба и осигуряват приятен комфорт при носене.

Неподплатен черен сутиен за бременни Cache Coeur

Бременността е съпътствана от редица промени. Сред физическите несъмнено е промяната в пропорциите и размера на гърдите. Именно с оглед на това сутиенът за бременни Illusion е разработен така, че да се съобразява с тях с най-голяма чувствителност. Той ще ви помага по време на бременността

Цена към момента на прегледа: 83 лв

Подплатен сутиен за майчинство с малък печат

Няма нищо по-хубаво от практичните неща, които са функционални и модни. За всички бременни и особено за новите майки има страхотен модел сутиен за бременни.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Син безшевен сутиен с подплънки

Зад добрия външен вид често се крие усещане за комфорт. Затова, ако искате да подобрите още повече външния си вид, вземете си перфектно прилягащо бельо, което няма да се вижда под дрехите ви. Този безшевен сутиен bpcselection е точно такъв модел, наличен в няколко цвята!

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Висококачествен нежно подсилен сутиен за кърмене Cache Coeur

За всички бъдещи и особено за новите майки е важно да имат не само висококачествено, но и правилно функционално бельо. Този тип сутиен е незаменима част от екипировката на всяка майка след раждане, която кърми бебето си. Ще го оцените по много причини.

Цена към момента на прегледа: 118 лв

Овърсайз сутиен за кърмене за жени с полуподплатени чашки

Очаквате ли дете и можете ли да използвате сутиен за кърмене у дома? Определено ще ви трябва поне една за посещения или разходки с бебето. Имаме за вас красив и елегантен сутиен за кърмачки Touch Blue в тъмносиньо. Дизайнът на сутиена е класически, с пришита подплънка и подсилени чашки

Цена към момента на прегледа: 76 лв

Удобен свиващ се сутиен с флорална бродерия

Дреха, която може да не е видима, но е толкова по-значима. Бельото е наука. В резултат на това свиващите се сутиени могат визуално да намалят бюста с един или два размера. Ако гърдите ви привличат прекомерно внимание, заложете на свиващия се сутиен. Той може да намали обема на бюста ви и да го превърне в ласкав силует под дрехите ви. Но кой да изберете?

Цена към момента на прегледа: 30 лв

Памучен подсилен сутиен в атрактивна кройка

Светлорозов памучен сутиен за бременни в атрактивна кройка. Осигурява комфорт. Отличава се с кройката си и качеството на материала. Той е много удобен и нежен към кожата.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Черен подсилен сутиен бардо Astratex Natalia

Бардо сутиенът създава мечтаното деколте. Нужна е само подсилена чашка с вертикален шев, който красиво заобля гърдите, и пришити подплънки, които леко ги повдигат. Деликатната дантела осигурява елегантен външен вид. Сутиен “Бардо” с подсилени чашки и меко подплатени презрамки. Класически подплънки, две кукички на гърба с три позиции на изтегляне.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Невидим сутиен за тяло без подплънки

Искате да си купите нов сутиен, който е идеален за носене под вечерни рокли? В такъв случай ви предлагаме идеалното решение в лицето на безшевния сутиен Zero Feel в приятен телесен цвят. Лесно се приспособява към тялото ви и изглежда невидима върху него.

Цена към момента на прегледа: 58 лв

Триъгълен сутиен с дантела и подплънки

Триъгълният дантелен сутиен ще ви гарантира перфектно прилягане и страхотен външен вид. Триъгълен разрез. Чаши от 2 части. Дантелена горна част на чашките с вълнообразен завършек. Долната част на чашките е от дантела, с подплата. Гърба в тюл. Еластични презрамки с панделки в краищата, регулируеми на гърба. С подплънки.

Цена към момента на прегледа: 44 лв