Сутиени в телесен цвят

Дамите от всички възрасти не могат да се наситят на сутиени в телесен цвят, защото те се сливат с кожата им. Този тип е идеален за носене под по-смели рокли и блузи. Определено не можете да сгрешите със самоподдържащ се сутиен, който се предлага и в по-големи размери. Ако отивате на бала или се нуждаете от надежден помощник под изискана рокля, сутиенът за тяло е чудесен помощник. Детайлното деколте пасва на дълбоки деколтета и подхожда на рокли с открити гърбове.

Моделите в телесен цвят са особено популярни сред жените с по-големи гърди, тъй като се сливат с по-пълното деколте и изглеждат естествено. Какво бихте казали за гладък сутиен в телесен цвят със спираща дъха дантела, на който не му липсва подплънка, за да придържа правилно гърдите ви? Няма да можете да устоите. Също толкова интересни са спортните, корсетните, дантелените, push-up и бардо моделите. Телесният цвят просто приляга на деликатното женско тяло като ръкавица, което ще бъде оценено от противоположния пол, защото мъжете обичат естествеността.

Удобен безшевен сутиен за кърмене без подплънки с широки презрамки

Дами, слушайте! Имам съвет за най-удобния сутиен за кърмачки, който някога ще носите. В него има всичко – безшевни чашки за перфектна закръглена форма, широки презрамки, които държат всичко на мястото си, и подсилена поддръжка без досадните подплънки, които ви бодат в ребрата. Тя е като пухче за гърдите ви! Но почакайте, има и още! Този вълшебен сутиен е идеален не само за дневно носене, но и за нощно кърмене. Вече няма да се пипате в тъмното, когато разкопчавате сутиена си.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Самозалепващ сутиен под официална рокля

Ако търсите сутиен, който да ви осигури невидимата опора, от която се нуждаете под вечерната си рокля, то това е Bye Bra Gal. Този самоподдържащ се прилепващ сутиен без презрамки е създаден за дълбоки деколтета и изложени на показ тоалети. Подсилените му чашки и класическата подплънка осигуряват желания вид и форма, а силиконовата лента от вътрешната страна на чашките и отстрани на сутиена гарантира, че той ще остане на мястото си през цялата нощ.

Цена към момента на прегледа: 80,99 лв

Самозалепващ невидим сутиен с повдигащ ефект сутиен Astratex

Със сутиен, който ви осигурява максимална опора и повдигане, без да ви притесняват презрамки и подплънки? Дайте шанс на невидимия сутиен с лепило. Изработен със силиконови чашки и самозалепващ се антиалергичен слой, този сутиен прилепва здраво към гърдите и осигурява дискретна твърдост, която остава невидима под корсетни рокли и топове с открит гръб.

Цена към момента на прегледа: 32,99 лв

Луксозен дамски сутиен за кърмене с подплънки

Опитвайте се за въплъщение на лукса и комфорта с дамските сутиени за кърмене с подплънки. Създаден с мисъл за съвременната майка, този сутиен предлага перфектната комбинация от стил, поддръжка и комфорт. Той е идеално дишащ и осигурява максимален комфорт през целия ден. Перфектно оформената и изключително еластична подплънка се адаптира към всяко движение, без да причинява дискомфорт или да притиска.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Calvin Klein QF4038 луксозен nude гладък push-up сутиен

Луксозен дамски сутиен Calvin Klein с двоен PUSH UP ефект, базиран на популярната кройка F3495. Съвършено гладък, идеално мек, абсолютно страхотен гладък сутиен, който ще оформи красиво кръгло деколте в деколтето ви благодарение на двойния push up ефект

Цена към момента на прегледа: 111 лв

Гладък безшевен сутиен с бедра в бежово

Трябва да има дела. Той не може да липсва в гардероба на нито една жена. Той е в основата на бельото. Ако съществуващият ви сутиен е просто остарял или имате нужда да разширите гардероба си с практично бельо, този гладък сутиен е буквално задължителен. И тъй като се предлага в телесен цвят, всяко момиче и жена ще го оцени.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Многофункционален сутиен Sielei с гладък дизайн

Многофункционален, гладък сутиен Sielei с push-up ефект и подплънки за дълбоко деколте. Сутиенът позволява класическо закопчаване с една презрамка зад врата, а благодарение на добавената удължаваща част може да се закопчава и под линията на класическото закопчаване на сутиена отзад. В този случай задната част се кръстосва и се пристяга в областта на корема. Това създава дълбоко деколте на гърба, подходящо за официални или летни рокли, като разкрива гърба.

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Евтин безшевен сутиен с презрамки

Приятно изглеждащ сутиен, който почти не се усеща върху кожата благодарение на безшевните чашки и леко подплатените презрамки. Подплънката осигурява достатъчна опора. Дантелата под гърдите и отстрани придава известен чар на сутиена.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Олекотяващ сутиен с дантелена вложка

Осветляващ сутиен без подплънки. Чашки с ценна дантела, подплатени презрамки олекотяват гърба. Еластична подплънка за удобно прилягане.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Функционален невидим сутиен с лепило в телесен цвят

Няма нищо по-хубаво от модата. Това е дизайн, който ви позволява да носите всеки секси модел, без да се налага да се справяте с класическия сутиен. Перфектното решение е самозалепващият се сутиен с подплънки.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Луксозен безшевен сутиен с дантелени детайли

Ако си търсите ново бельо, внимавайте. Независимо дали колекцията ви от бельо се нуждае от обновяване или все още търсите идеалния модел сутиен, вече сте го намерили. Това е елемент, който не може да липсва във всеки гардероб. Сутиените, които привличат вниманието от пръв поглед, имат много предимства.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Гладък сутиен за тяло с дантелен гръб

Елегантен гладък сутиен от колекцията Feelgood на Leilieve. Сутиенът е леко подсилен и благодарение на по-широкия център приляга чудесно дори на по-големи бюстове. Благодарение на по-високия процент памук сутиенът е подходящ за целодневно носене. Долната част на чашките е обшита с нежна дантела, както и обиколката на сутиена.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Гладък сутиен Spacer 3D Viktoria с дантела между чашките

Удобен и практичен сутиен Spacer 3D Viktoria с гъвкави чашки. Специалният двуслоен материал е изключително лек, ефирен и отвежда влагата от тялото. Проектирани изключително за Astratex.

Цена към момента на прегледа: 70 лв

Сутиен за операция на гърди в телесен цвят, изработен от удобен материал

Прилягащ като втора кожа, сутиенът Isra на Anita Care е подходящ за носене непосредствено след операция на гърдите или по време и след медикаментозно лъчелечение. Израелски сутиен без презрамки на Anita Care в телесен цвят. Кройка тип “болеро” с предно закопчаване.

Цена към момента на прегледа: 111 лв

Корсет без презрамки и push-up сутиен Calvin Klein

Корсетният сутиен на известната компания Calvin Klein с push-up ефект ще се превърне в незаменимо допълнение към вашия гардероб. Сутиенът с подплънки има гладки, оформени чашки, по-висок център, а текстилните презрамки са сваляеми и включени в комплекта

Цена към момента на прегледа: 94 лв

Вариант за кърмене на популярния сутиен Nipplex Maia4D

Един от най-популярните и удобни сутиени на Astratex с дизайн на сутиен за кърмачки. Благодарение на телесната топлина чашките се адаптират идеално към гърдите ви. Освен това можете удобно да ги разкопчаете с една ръка.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Неподсилен дантелен сутиен Astratex тип бралет

Невер Сетте може да се позволи дори на дами с големи гърди. Неподплатените чашки естествено оформят деколтето, а по-високата част поддържа гърдите. По-широките презрамки са украсени с дантелени апликации. От италианската марка Cosabella.

Цена към момента на прегледа: 130 лв

Невидим сутиен за тяло без подплънки

Искате да си купите нов сутиен, който е идеален за носене под вечерни рокли? В такъв случай ви предлагаме идеалното решение в лицето на безшевния сутиен Zero Feel в приятен телесен цвят. Лесно се приспособява към тялото ви и изглежда невидима върху него.

Цена към момента на прегледа: 58 лв

Полуподплатен бежов сутиен Kinga с отстъпка

Привлекателен бежов сутиен с полуподплатени чашки. Долната част е леко подсилена с пяна и е обвита с гладка тъкан. Горната линия е съставена от еластична мрежа, която помага за оформянето на горната линия на гърдите. Благодарение на перфектното прилягане гърдите са добре повдигнати и заоблени

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Push-up сутиен със силиконова чашка и презрамки

Пуш-ъп сутиенът Paula е един от онези изключително универсални елементи за ежедневието, които са много лесни за включване в гардероба ви. Целта му е да придаде на бюста ви обема и стегнатостта, които заслужава! И въпреки че е едноцветен, гладък и почти без украса, той запазва известна доза изтънченост и елегантност.

Цена към момента на прегледа: 37 лв