Сутиени без подплънки и подсилване

Някои жени не понасят подплънки или подсилване и залагат на естествените си ръце. Сутиените без подплънки и подплънки са по-подходящи за дами с по-големи гърди, но се харесват и на момичета с по-малки гърди. Може би си мислите, че този тип бельо е безинтересно, но грешите. Напротив. Той е много по-изключителен и интимен. Как бихте харесали червен сутиен с дантела и прозрачни детайли или черно изделие с брокат и украшения? Определено страхотно!

Този луксозен сутиен без презрамки и подплънки е идеален за момичета с по-големи гърди. Ако го поръчате с дантела, веднага ще привлечете вниманието ви. Разбира се, има и по-дебели каишки и гръб. На него могат да се наслаждават дори дами с гърди с размер F! Покажете на любимия си колко изобретателна и очарователна сте в романтичен розов цвят, цвят бензин или шампанско с дантела! Страхотно е, че тези сутиени са едновременно практични и секси. Те осигуряват на гърдите ви абсолютен комфорт, което е най-важното!

Луксозен сутиен Tommy Hilfiger за всекидневно носене

Давате ли предпочитание на качествените елементи в гардероба си? Залагате ли на доказани марки? Избирате ли подходящ спортен сутиен? Предпочитате ли спортната мода? Тогава определено се сдобийте с този качествен модел спортен сутиен за вашия гардероб и колекцията ви от бельо. Спортен сутиен от колекцията на Tommy Hilfiger е уникален избор, за който ще сте благодарни след няколко години. Качествен модел, който не променя формата си дори след време и много пранета.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Дамски сутиен без подплънки Lilou Bralette в земен цвят

Бралетка Lilou в необичаен земен нюанс. Триъгълните чашки, изработени от фина мрежа, са изрязани в Т-образна форма, която придава на гърдите естествена кръгла форма. Мекият ластик се откроява под гърдите.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Удобен безшевен сутиен за кърмене без подплънки с широки презрамки

Дами, слушайте! Имам съвет за най-удобния сутиен за кърмачки, който някога ще носите. В него има всичко – безшевни чашки за перфектна закръглена форма, широки презрамки, които държат всичко на мястото си, и подсилена поддръжка без досадните подплънки, които ви бодат в ребрата. Тя е като пухче за гърдите ви! Но почакайте, има и още! Този вълшебен сутиен е идеален не само за дневно носене, но и за нощно кърмене. Вече няма да се пипате в тъмното, когато разкопчавате сутиена си.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Розов дантелен push-up сутиен без подплънки

Розово дантелено блуза с кости, еднорог бельо. Това е като да откриеш гърнето със злато в края на дъгата! Това великолепно парче от Astratex не е обикновен сутиен. Тя е като малката черна рокля в света на бельото, но в дръзко розово. Бралетката Simply Lace е очарователна смесица от комфорт и стил. Тя има очарователни триъгълни чашки, които са подплатени с гладък микрофибър, така че в нея ще се чувствате като на облак.

Цена към момента на прегледа: 23,09 лв

Сутиен за възрастни хора с широки презрамки и неподплатени чашки

С напредването на възрастта тялото на жените претърпява различни промени, които изискват различен вид подкрепа от бельото. Сутиенът 577 Viki е идеален за по-възрастни жени, които се нуждаят от сутиен с по-широки презрамки и неподплатени чашки. По-дебелите презрамки осигуряват необходимата опора за облекчаване на болката и дискомфорта в областта на раменете, а неукрепващите чашки с подплънки осигуряват естествено повдигане, без да добавят обем.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Майчинство сутиен бралет в светло розово

Светлорозовият дантелен сутиен за бременни предлага комфорт и е много удобен за тялото. Модерен и практичен сутиен за бременни жени в изискана кройка. Той е с подвижни чашки за лесно кърмене.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Розов спортен фитнес сутиен Under Armour

Розовият спортен фитнес сутиен Under Armour е важна част от екипировката на всеки фитнес ентусиаст. Сутиенът е проектиран с лека материя HeatGear, която осигурява изключителен комфорт и компресия без никакви ограничения. Класическата кройка на сутиена с шайба позволява по-лесно използване на допълнителен слой и по-добра подвижност по време на тренировка.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Сив спортен сутиен за бягане без подплата adidas GS1357

Подгответе се за максимален комфорт по време на бягане със сивия спортен сутиен за бягане adidas GS1357 без подплънки! Този феноменален сутиен не е просто някакъв спортен сутиен, той е изключителна част от прочутата колекция на adidas. И най-интересното? Той е изработен от удобния материал на инициативата Better Cotton. Да, чухте правилно! Продуктите с този символ са изработени с поне 50% памук, добит от търговец на дребно или марка, която се гордее, че е част от инициативата Better Cotton и активно инвестира в развитието ѝ.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Памучен сутиен без банели в по-големи размери в удобна кройка

Дами, обичате ли комфорта? Предпочитате ли качествени артикули, като не изключваме и бельото? Търсите ли подходящ модел за ежедневно носене и упражнения? Искате ли удобен сутиен за вкъщи? Тогава повярвайте, че този великолепен артикул ще ви направи само най-добрата услуга, и то наистина на всяка една. Дамският сутиен с подплънки впечатлява от пръв поглед с красивия си цвят. Моделът е в среднощно синьо. Ефектът се подсилва от модерната, непреходна и изключително удобна кройка

Цена към момента на прегледа: 27 лв

Самозалепващ невидим сутиен с повдигащ ефект сутиен Astratex

Със сутиен, който ви осигурява максимална опора и повдигане, без да ви притесняват презрамки и подплънки? Дайте шанс на невидимия сутиен с лепило. Изработен със силиконови чашки и самозалепващ се антиалергичен слой, този сутиен прилепва здраво към гърдите и осигурява дискретна твърдост, която остава невидима под корсетни рокли и топове с открит гръб.

Цена към момента на прегледа: 32,99 лв

Черен спортен неподплатени сутиени без подплънки за кърмене

Която кърмеща майка обича да е активна? Тогава имаме добри новини за вас! Сутиенът за кърмене Ginny е създаден за вас. Този черен сутиен без подплънки спортни сутиени е изработен от мек и удобен памук и е проектиран така, че да ви осигури комфорт и опора по време на тренировката. Сутиенът за бременни е проектиран с неподплатени чашки и без подплънки, за да осигури максимален комфорт и гъвкавост. Неподплатените чашки могат лесно да се свалят, което прави кърменето на бебето по всяко време на деня лесно.

Цена към момента на прегледа: 32,00 лв

Евтин маляващ сутиен Bonprix без банели

Bonprix въведе забележителна иновация в света на бельото – сутиен с намалени презрамки. Този сутиен е със специална кройка, която визуално намалява бюста, което го прави подходящ за жени, които искат да създадат по-тънък силует. Цветът на шампанско и монохромният модел му придават елегантен и изискан вид, а непрозрачната прозрачност осигурява пълно покритие. Разтегливата материя осигурява удобно прилягане за целодневно носене.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Розов и черен спортен сутиен за кърмене

Розово-черният спортен сутиен без подплънки е универсален избор за активни жени и предлага едновременно стил и комфорт. Този сутиен за кърмачки Aye с двойна опаковка е изработен от мека вискоза, която осигурява меко усещане върху кожата, като същевременно гарантира издръжливост и дишане по време на активност. Уникалната кройка ламбада на сутиена спомага за изключителен комфорт, проектирана да приляга перфектно, като същевременно запазва лекотата на движенията.

Цена към момента на прегледа: 116,99 лв

Прозрачен сутиен в синя дантела

Какво фантастично изобретение! Частично прозрачен сутиен, изработен от перлено синя дантела? Колко невероятно иновативно и революционно! В края на краищата, кой не би искал да носи едноцветен сутиен с дантелена апликация, който е частично прозрачен? И нека не забравяме нормалното гръбно деколте и класическите презрамки.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

XXL спортен сутиен с кръстосани презрамки на гърба

Тело и душа ли сте спортист? Как да се наслаждавате на спорта пълноценно и без ограничения? Харесвате ли удобните елементи? Тогава този модел спортен сутиен ще ви допадне. Подходящ за спорт и ежедневно носене. Спортен сутиен Fitness от Spiro ще се погрижи за вашия комфорт по време на спорт и ежедневно носене. Подходящ е за упражнения и спортни дейности както на открито, така и на закрито. Можете обаче да го използвате и за ежедневно носене като ефективен спортен топ или под спортно-елегантно облекло.

Цена към момента на прегледа: 10 лв

Удобен сив спортен неподплатени сутиен Puma

Дами, пригответе се да се потите със стил с удобния сив спортен сутиен без подплънки на Puma за жени. Този сутиен е задължителен за всеки, който се занимава сериозно със спорт. Колекцията на Puma е известна с висококачествените си спортни облекла и този спортен сутиен не прави изключение. Сутиен е изработен от мека и удобна материя, която няма да протрие или раздразни кожата ви дори по време на най-тежките тренировки.

Цена към момента на прегледа: 38,99 лв

Дамски спортен сутиен Fila, подходящ за спортове с ниско натоварване

Дамите просто обожават този материал. Спортният сутиен FILA Underwear Navy е създаден за леки упражнения и домашно носене. Този дамски спортен сутиен е проектиран да осигурява лека поддръжка, идеална за спортове с ниско въздействие. Неподплатените чашки и липсата на подплънки го правят невероятно удобен избор за целодневно носене.

Цена към момента на прегледа: 34,19 лв

Многофункционален сутиен за кърмене без банели Easy Bra

Сбогувайте се с неудобните сутиени с подплънки по време на бременност и кърмене с Easy Bra – многофункционален сутиен за кърмене, който прилича на удобен топ. Този сутиен е идеален за бъдещи майки, които искат максимален комфорт, без да жертват стила си. Сутиенът Easy Bra е изработен от естествен, дишащ памук и се адаптира перфектно към промените в размера на гърдите по време на бременност и кърмене. А благодарение на многофункционалния си дизайн той е перфектният топ за вкъщи, който може да се носи през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Удобен сутиен за кърмене – 2 броя в пакет

Неподсиленият сутиен за бременни в удобна опаковка от 2 части е изработен от висококачествен и удобен материал. Той предлага комфорт. Сутиенът е с модерен дизайн.

Цена към момента на прегледа: 58 лв

Луксозен сутиен от червена дантела Guess в изискана кройка

Наслаждавате ли се на удобни модели, които са и привлекателни? Предпочитате ли качествено бельо? Залагате ли на доказани марки? Тогава определено се сдобийте с този страхотен сутиен. Изделие, което всяко момиче и жена ще оцени в гардероба си за бельо. Дамският сутиен от известната марка Guess е сигурен залог и гаранция за вашето максимално удовлетворение.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Бял спортен сутиен за жени Under Armour

Имам за вас една история за белия дамски спортен сутиен Under Armour. Той не само е идеален за по-леки дейности, но и е невероятно удобен за целодневно носене. И да не забравяме подвижната подложка с перфорация за по-добро оформяне и дишане – говорим за промяна на играта за нашите гърди! Но почакайте, става още по-добре.

Цена към момента на прегледа: 51,84 лв

Евтин безшевен неподплатения сутиен, подходящ за по-малки гърди, комплект от две

Ако търсите удобен, поддържащ и достъпен сутиен с подплънки, подходящ за по-малки гърди, безшевният сутиен Symmi Rib е чудесен избор. Този удобен комплект съдържа два сутиена, изработени от еластичен и фино оребрен материал, който се адаптира перфектно към вашата форма. Конструкцията с презрамки на този сутиен осигурява допълнителна опора и повдигане, което го прави чудесен избор за всекидневно и целодневно носене.

Цена към момента на прегледа: 39,89 лв

Луксозен сутиен Tommy Hilfiger за всекидневно носене

Давате ли предпочитание на качествените елементи в гардероба си? Залагате ли на доказани марки? Избирате ли подходящ спортен сутиен? Предпочитате ли спортната мода? Тогава определено се сдобийте с този качествен модел спортен сутиен за вашия гардероб и колекцията ви от бельо. Спортен сутиен от колекцията на Tommy Hilfiger е уникален избор, за който ще сте благодарни след няколко години.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Модерен памучен сутиен тип “бралет” в различни цветове

Памучният сутиен Lila е изключително мек и приятен на допир. Има неусилени чашки, които са напълно без подплънки. Широката обиколка е много удобна и държи сутиена на мястото му.

Цена към момента на прегледа: 27,99 лв

1 2 3