Спортни сутиени Puma

Обичате ли спортни занимания като бягане, тренировки с тежести, фитнес, аеробика? Какви дрехи носите, за да тренирате тялото си? Трябва да имате страхотни фитнес клинове. Но какво да кажем за бельото? Спортният сутиен Puma ще осигури на гърдите ви необходимата опора и комфорт. Упражненията ще станат по-популярни за вас. Всеки модел на Puma се отличава с оригинален и спиращ дъха дизайн, функционалност и комфорт. Оставете се да бъдете примамени в света на носенето на удобен сутиен дори при най-непретенциозните спортни дейности.

Спортните сутиени на Puma имат стотици лица, но имат едно общо нещо – качествен материал и уникален дизайн с типичната марка Puma. Избирайте измежду различни кройки, изработка, цветове и дизайн. Независимо дали ще изберете черни сутиени със сребърни и златни надписи, или розови, лилави и червени модели, винаги ще бъдете кралицата на фитнес центъра. Със сигурност ще харесате модерните спортни сутиени Puma с презрамки – в този случай ще бъдете богиня!

Удобен сив спортен неподплатени сутиен Puma

Дами, пригответе се да се потите със стил с удобния сив спортен сутиен без подплънки на Puma за жени. Този сутиен е задължителен за всеки, който се занимава сериозно със спорт. Колекцията на Puma е известна с висококачествените си спортни облекла и този спортен сутиен не прави изключение. Сутиен е изработен от мека и удобна материя, която няма да протрие или раздразни кожата ви дори по време на най-тежките тренировки.

Цена към момента на прегледа: 38,99 лв

Спортен сутиен Puma WOMEN в кафяво-оранжево

Спортен сутиен Puma WOMEN PADDED SPORTY TOP 1P е идеален за тренировки. Той има контурна подложка и регулируеми презрамки, които осигуряват максимален комфорт. Този модел е с удобна контурна подложка и регулируеми в две посоки презрамки.

Цена към момента на прегледа: 56 лв