Спортни сутиени Nike

Младите момичета и спортуващите жени от всички възрасти трябва да се обърнат към Nike за качествени и практични спортни сутиени! Само благодарение на удобното бельо с отличителния знак на световноизвестна марка те ще бъдат напълно удовлетворени. Накрая ще се наслаждавате на бягане, каране на колело, тренировки във фитнес центъра и аеробика на пълни обороти, а гърдите ви ще останат като нови. Те няма да подскачат при всяко движение и след това да изпитват болка.

Спортните сутиени Nike могат да бъдат закупени в различни цветове, кройки и дизайн. Nike, това е знак за качество и изтънченост. Искате ли изкусно изрязани розови, лилави, жълти, оранжеви и тюркоазени елементи за спорт? Няма проблем. Можете дори да закупите модели с компресия, за да осигурите перфектна опора на гърдите си. Спортните сутиени Nike се предлагат с по-широки или по-тънки презрамки и с интересен дизайн на гърба. Изберете дрехи със среден или висок коефициент на поддържане на гърдите, което зависи от спортната дейност, която извършвате. Резултатът е супер поддръжка и елегантен дизайн!

Бял спортен сутиен с корсет Nike

Изпробвайте перфектния бял спортен сутиен с корсет на Nike. Създадено за активни жени, това високоефективно бельо е също толкова функционално, колкото и модерно. Той има едноцветен дизайн, който излъчва минималистичен шик и е лесен за съчетаване както със спортно облекло, така и с ежедневни дрехи. Корсетната конструкция на сутиена ви осигурява подкрепата, от която се нуждаете по време на интензивни тренировки или състезателни спортни събития.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Спортен сутиен Nike за жени с модерна кройка

Никога няма достатъчно спортно облекло, особено под формата на бельо. Сутиен, който е в основата на облеклото не само за фитнеса, бягането, упражненията на открито или у дома. Ефективен елемент, който ще привлече вниманието ви със своето качество, кройка и дизайн.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Удобен дамски спортен сутиен Nike в армейски стил

Плюс размер Nike NK DF SWSH PLS CAMO SHNE BRA W спортен сутиен с висока поддръжка е подходящ за интензивни кардио тренировки. Тя е изработена от удобен и еластичен материал, който отвежда потта с помощта на технологията Dri-Fit, така че винаги ще се чувствате сухи и комфортно.

Цена към момента на прегледа: 88 лв