Спортни сутиени Adidas

Кажете сбогом на подскачащите гърди. Благодарение на спортните сутиени Adidas най-накрая можете да се отървете от неудобното подскачане на гърдите и болката, която неизбежно го съпътства. Това са предимно болки в гърба. Благодарение на висококачествения материал и специалната кройка сутиените предотвратяват вертикалното движение на гърдите, така че гръдните връзки не се натоварват и по този начин се предпазват. Освен това те са дишащи, така че осигуряват на кожата достатъчно въздух и най-вече отвеждат потта от тялото.

Сутиените Adidas гарантират, че тежестта на гърдите се разпределя между раменете и гърба, което елиминира болките в гърба. Те допринасят и за изправената стойка на гърба. Всички тези сутиени Adidas са изработени от функционални материали, които отвеждат потта по-добре и осигуряват циркулация на въздуха в близост до кожата. Освен според размерите, сутиените се категоризират и според степента на поддръжка, която осигуряват по време на спорт. Обикновено, колкото по-натоварващ е спортът, толкова по-поддържащ сутиен ви е необходим. Освен това жените с по-големи чашки трябва да търсят сутиен с по-голяма поддръжка от жените с малки чашки, дори и при по-малко натоварващи спортове.

Сив спортен сутиен за бягане без подплата adidas GS1357

Подгответе се за максимален комфорт по време на бягане със сивия спортен сутиен за бягане adidas GS1357 без подплънки! Този феноменален сутиен не е просто някакъв спортен сутиен, той е изключителна част от прочутата колекция на adidas. И най-интересното? Той е изработен от удобния материал на инициативата Better Cotton. Да, чухте правилно! Продуктите с този символ са изработени с поне 50% памук, добит от търговец на дребно или марка, която се гордее, че е част от инициативата Better Cotton и активно инвестира в развитието ѝ.

Цена към момента на прегледа: 65 лв