Спортни сутиени към клинове

Младите поколения се адаптират добре към ритъма на съвременността и не си позволяват да правят редовно физически упражнения. Ако искате да се чувствате толкова удобно на чист въздух, колкото и във фитнеса, вземете модерен спортен сутиен, който да съчетаете с клиновете си. Независимо дали ще изберете сутиен или кройка ламбада, ще останете доволни. Всичко зависи от размера на бюста и вкуса.

За дамите с по-големи гърди, които със сигурност ще увиснат, когато спортуват, спортен сутиен с гамаши с дизайнерско качество ще пасне като ръкавица. Моделът с широка еластична обиколка, който няма подплънки и подплънки, е в състояние да фиксира гърдите перфектно, без да притиска никъде. Сутиенът се приспособява към всяко движение на тялото, но същевременно е рязко елегантен и пасва на клинове и къси панталони. Предпочитайте интересни кройки, закопчаване с цип отпред, смели презрамки и красиви метални или весели цветове.

Луксозен сутиен Tommy Hilfiger за всекидневно носене

Давате ли предпочитание на качествените елементи в гардероба си? Залагате ли на доказани марки? Избирате ли подходящ спортен сутиен? Предпочитате ли спортната мода? Тогава определено се сдобийте с този качествен модел спортен сутиен за вашия гардероб и колекцията ви от бельо. Спортен сутиен от колекцията на Tommy Hilfiger е уникален избор, за който ще сте благодарни след няколко години. Качествен модел, който не променя формата си дори след време и много пранета.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Бял спортен сутиен с корсет Nike

Изпробвайте перфектния бял спортен сутиен с корсет на Nike. Създадено за активни жени, това високоефективно бельо е също толкова функционално, колкото и модерно. Той има едноцветен дизайн, който излъчва минималистичен шик и е лесен за съчетаване както със спортно облекло, така и с ежедневни дрехи. Корсетната конструкция на сутиена ви осигурява подкрепата, от която се нуждаете по време на интензивни тренировки или състезателни спортни събития.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Сив спортен сутиен за бягане без подплата adidas GS1357

Подгответе се за максимален комфорт по време на бягане със сивия спортен сутиен за бягане adidas GS1357 без подплънки! Този феноменален сутиен не е просто някакъв спортен сутиен, той е изключителна част от прочутата колекция на adidas. И най-интересното? Той е изработен от удобния материал на инициативата Better Cotton. Да, чухте правилно! Продуктите с този символ са изработени с поне 50% памук, добит от търговец на дребно или марка, която се гордее, че е част от инициативата Better Cotton и активно инвестира в развитието ѝ.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Свиващ се спортен сутиен Bonprix без банели

Опитвайте се за максимален комфорт и опора със спортния сутиен с подплънки Bonprix. Този иновативен сутиен е проектиран така, че визуално да намалява бюста, създавайки по-елегантен силует, като същевременно ви осигурява оптималната опора 2, от която се нуждаете по време на тренировка. Едноцветните варианти в черно и прахообразно бяло го правят универсално допълнение към всеки фитнес гардероб.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Памучен сутиен без банели в по-големи размери в удобна кройка

Дами, обичате ли комфорта? Предпочитате ли качествени артикули, като не изключваме и бельото? Търсите ли подходящ модел за ежедневно носене и упражнения? Искате ли удобен сутиен за вкъщи? Тогава повярвайте, че този великолепен артикул ще ви направи само най-добрата услуга, и то наистина на всяка една. Дамският сутиен с подплънки впечатлява от пръв поглед с красивия си цвят. Моделът е в среднощно синьо. Ефектът се подсилва от модерната, непреходна и изключително удобна кройка

Цена към момента на прегледа: 27 лв

Бял спортен сутиен Guess със спортни презрамки

Джентълмени! Подгответе се за играта по най-стилния начин с новия спортен сутиен Guess! Това не е просто спортен сутиен, той е модно изявление! Яркият бял цвят е олицетворение на елегантността и ще ви гарантира, че ще изглеждате страхотно, дори когато се потите. Освен това този спортен сутиен е проектиран с тесни презрамки, за да ви осигури максимален комфорт и минимално разсейване.

Цена към момента на прегледа: 89 лв

Розов и черен спортен сутиен за кърмене

Розово-черният спортен сутиен без подплънки е универсален избор за активни жени и предлага едновременно стил и комфорт. Този сутиен за кърмачки Aye с двойна опаковка е изработен от мека вискоза, която осигурява меко усещане върху кожата, като същевременно гарантира издръжливост и дишане по време на активност. Уникалната кройка ламбада на сутиена спомага за изключителен комфорт, проектирана да приляга перфектно, като същевременно запазва лекотата на движенията.

Цена към момента на прегледа: 116,99 лв

Функционален спортен сутиен за по-голям бюст Elomi Energise

Уморихте ли се да търсите идеалния спортен сутиен, който да осигурява достатъчна опора на големия ви бюст? Не търсете повече! Спортният сутиен Elomi Energise Dusky Leopard е тук, за да ви спаси. Този невероятен сутиен е специално разработен за жени с по-голям бюст и предлага висока степен на поддръжка дори по време на най-взискателните спортни дейности. Чашките от твърд материал не само леко обгръщат гърдите ви, но и ги задържат здраво на място, като елиминират всяко нежелано движение. Вече няма да се притеснявате за дискомфорт или възможни наранявания по време на тренировка!

Цена към момента на прегледа: 160,99 лв

XXL спортен сутиен с кръстосани презрамки на гърба

Тело и душа ли сте спортист? Как да се наслаждавате на спорта пълноценно и без ограничения? Харесвате ли удобните елементи? Тогава този модел спортен сутиен ще ви допадне. Подходящ за спорт и ежедневно носене. Спортен сутиен Fitness от Spiro ще се погрижи за вашия комфорт по време на спорт и ежедневно носене. Подходящ е за упражнения и спортни дейности както на открито, така и на закрито. Можете обаче да го използвате и за ежедневно носене като ефективен спортен топ или под спортно-елегантно облекло.

Цена към момента на прегледа: 10 лв

Евтин кафяв спортен сутиен Calvin Klein Underwear

Плътният кафяв спортен сутиен Calvin Klein Underwear е идеалното допълнение към облеклото ви за тренировка. Той е проектиран с еластичен подгъв, за да осигури удобно прилягане по време на натоварващи физически дейности. Сутиенът е в красив кафяв цвят, който ще ви накара да се чувствате уверени и стилни, докато тренирате. Неподсиленият дизайн осигурява свобода на движенията, като същевременно ви поддържа добре.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Удобен сив спортен неподплатени сутиен Puma

Дами, пригответе се да се потите със стил с удобния сив спортен сутиен без подплънки на Puma за жени. Този сутиен е задължителен за всеки, който се занимава сериозно със спорт. Колекцията на Puma е известна с висококачествените си спортни облекла и този спортен сутиен не прави изключение. Сутиен е изработен от мека и удобна материя, която няма да протрие или раздразни кожата ви дори по време на най-тежките тренировки.

Цена към момента на прегледа: 38,99 лв

Дамски спортен сутиен Fila, подходящ за спортове с ниско натоварване

Дамите просто обожават този материал. Спортният сутиен FILA Underwear Navy е създаден за леки упражнения и домашно носене. Този дамски спортен сутиен е проектиран да осигурява лека поддръжка, идеална за спортове с ниско въздействие. Неподплатените чашки и липсата на подплънки го правят невероятно удобен избор за целодневно носене.

Цена към момента на прегледа: 34,19 лв

Бял спортен сутиен за жени Under Armour

Имам за вас една история за белия дамски спортен сутиен Under Armour. Той не само е идеален за по-леки дейности, но и е невероятно удобен за целодневно носене. И да не забравяме подвижната подложка с перфорация за по-добро оформяне и дишане – говорим за промяна на играта за нашите гърди! Но почакайте, става още по-добре.

Цена към момента на прегледа: 51,84 лв

Луксозен сутиен Tommy Hilfiger за всекидневно носене

Давате ли предпочитание на качествените елементи в гардероба си? Залагате ли на доказани марки? Избирате ли подходящ спортен сутиен? Предпочитате ли спортната мода? Тогава определено се сдобийте с този качествен модел спортен сутиен за вашия гардероб и колекцията ви от бельо. Спортен сутиен от колекцията на Tommy Hilfiger е уникален избор, за който ще сте благодарни след няколко години.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Евтин спортен сутиен с оформени чашки в удобна форма с широки презрамки

Спортен сутиен в едноцветен дизайн с оформени чашки за максимален комфорт и поддръжка на бюста. Комфортът е подсилен от по-широките презрамки.

Цена към момента на прегледа: 14,39 лв

Удобен спортен сутиен с подвижна подложка

Белият спортен сутиен с удобна кройка предлага комфорт за неограниченото ви удоволствие от спорта, упражненията и тренировките. Въпреки това е подходящ и за ежедневно носене.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Удобен сутиен с изрязан гръб – 2 бр. в опаковката

Удобен сутиен в удобна опаковка от две части, с изрязан гръб от фина мрежа. Предлага се в практична опаковка. Той впечатлява с удобния си органичен памук. Широката еластична лента, украсена със златисто-розова плочка, осигурява спортен вид. Удобният топ е част от серията Feel Comfort. Подходящи за чашки с размери A, B и C.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Модерен памучен сутиен тип “бралет” в различни цветове

Памучният сутиен Lila е изключително мек и приятен на допир. Има неусилени чашки, които са напълно без подплънки. Широката обиколка е много удобна и държи сутиена на мястото му.

Цена към момента на прегледа: 27,99 лв

Спортен сутиен с високо качество в компресивна форма

За да се наслаждавате на спортни дейности, дейности на открито и безпрепятствено движение, когато тренирате у дома, във фитнес залата или на открито, се нуждаете от качествено спортно облекло. Функционалният сутиен е от съществено значение. Тук в компресираща форма.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Черен сутиен за компресия Breatehlux на Under Armour

Спортувате ли и не обичате да се упражнявате в неудобни сутиени? Или просто искате промяна? Този сив сутиен, създаден специално за спорт, ще ви осигури комфорт, докато упражнявате. Тя е с компресивна форма, така че се приспособява към формата на тялото ви и поддържа гърдите ви на място по време на спорт. Тя е изработена от тъмносива функционална материя, която е украсена с фино метално райе отстрани и фино лого на гърба.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Луксозен дантелен сутиен Tommy Hilfiger с по-широки презрамки

Наслаждавате ли се на атрактивни модели, които са и много удобни? Нужна ли е смяна на бельото в гардероба ви? Търсите ли интересен модел сутиен? Предпочитате ли качествени и непреходни модели? Тогава този великолепен модел ви очаква.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Красив модерен спортен сутиен за жени

Дамският сутиен Eldar Top Ariela впечатлява от пръв поглед със своята кройка. Модерният спортен сутиен предлага максимален комфорт през целия ден. Подходящ е под спортни екипи, за тренировки и като ефективен модел за дома.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Безшевен удобен сутиен за спорт и ежедневно носене

Безшевният спортен сутиен е с удобна кройка. Материалът с гарантирано качество е удобен, запазва формата си и устойчивостта на цветовете. Има регулируеми презрамки на гърба.

Цена към момента на прегледа: 9,99 лв

Спортен сутиен без подплънки

Търсите да спортувате и нямате подходящо бельо? Този спортен сутиен без подплънки е точно за вас! Чашките са с прорези и подплата, а долната част на сутиена е подплатена с полиамиден материал. Широки еластични каишки. Интересна апликация между чашите.

Цена към момента на прегледа: 40 лв

1 2