Спортни сутиени без подплънки

Спортуващите жени и момичета, които обичат да се движат на чист въздух и във фитнеса, се нуждаят от качествено бельо. Във всяко отношение те ще бъдат удовлетворени от неусилени модели от спортен тип. Този сутиен без подсилена жилетка се отличава със спортна кройка и така осигурява комфорт при всяко движение. Разбира се, има и по-широки регулируеми ремъци, които са с възможност за обръщане. Можете да ги носите на гърба си по класическия начин или кръстосани. Безшевните и меки чашки впечатляват с дишането и свойствата си да отвеждат потта.

Моделът за фитнес зала, който е внимателно обмислен до последния детайл, осигурява сигурно придържане на гърдите дори по време на взискателни спортни креации. Той дава опора на гърдите и създава красиво деколте. Не забравяйте качеството на материалите, когато купувате спортен сутиен без подплънки. Нищо не трябва да щипе, драска или да пречи. Най-добрите спортни кройки ще се превърнат във ваша втора кожа. Накрая ще започнете да се наслаждавате на тренировката си на 100%!

Луксозен сутиен Tommy Hilfiger за всекидневно носене

Давате ли предпочитание на качествените елементи в гардероба си? Залагате ли на доказани марки? Избирате ли подходящ спортен сутиен? Предпочитате ли спортната мода? Тогава определено се сдобийте с този качествен модел спортен сутиен за вашия гардероб и колекцията ви от бельо. Спортен сутиен от колекцията на Tommy Hilfiger е уникален избор, за който ще сте благодарни след няколко години. Качествен модел, който не променя формата си дори след време и много пранета.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Розов спортен фитнес сутиен Under Armour

Розовият спортен фитнес сутиен Under Armour е важна част от екипировката на всеки фитнес ентусиаст. Сутиенът е проектиран с лека материя HeatGear, която осигурява изключителен комфорт и компресия без никакви ограничения. Класическата кройка на сутиена с шайба позволява по-лесно използване на допълнителен слой и по-добра подвижност по време на тренировка.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Памучен сутиен без банели в по-големи размери в удобна кройка

Дами, обичате ли комфорта? Предпочитате ли качествени артикули, като не изключваме и бельото? Търсите ли подходящ модел за ежедневно носене и упражнения? Искате ли удобен сутиен за вкъщи? Тогава повярвайте, че този великолепен артикул ще ви направи само най-добрата услуга, и то наистина на всяка една. Дамският сутиен с подплънки впечатлява от пръв поглед с красивия си цвят. Моделът е в среднощно синьо. Ефектът се подсилва от модерната, непреходна и изключително удобна кройка

Цена към момента на прегледа: 27 лв

Розов и черен спортен сутиен за кърмене

Розово-черният спортен сутиен без подплънки е универсален избор за активни жени и предлага едновременно стил и комфорт. Този сутиен за кърмачки Aye с двойна опаковка е изработен от мека вискоза, която осигурява меко усещане върху кожата, като същевременно гарантира издръжливост и дишане по време на активност. Уникалната кройка ламбада на сутиена спомага за изключителен комфорт, проектирана да приляга перфектно, като същевременно запазва лекотата на движенията.

Цена към момента на прегледа: 116,99 лв

XXL спортен сутиен с кръстосани презрамки на гърба

Тело и душа ли сте спортист? Как да се наслаждавате на спорта пълноценно и без ограничения? Харесвате ли удобните елементи? Тогава този модел спортен сутиен ще ви допадне. Подходящ за спорт и ежедневно носене. Спортен сутиен Fitness от Spiro ще се погрижи за вашия комфорт по време на спорт и ежедневно носене. Подходящ е за упражнения и спортни дейности както на открито, така и на закрито. Можете обаче да го използвате и за ежедневно носене като ефективен спортен топ или под спортно-елегантно облекло.

Цена към момента на прегледа: 10 лв

Евтин кафяв спортен сутиен Calvin Klein Underwear

Плътният кафяв спортен сутиен Calvin Klein Underwear е идеалното допълнение към облеклото ви за тренировка. Той е проектиран с еластичен подгъв, за да осигури удобно прилягане по време на натоварващи физически дейности. Сутиенът е в красив кафяв цвят, който ще ви накара да се чувствате уверени и стилни, докато тренирате. Неподсиленият дизайн осигурява свобода на движенията, като същевременно ви поддържа добре.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Дамски спортен сутиен Fila, подходящ за спортове с ниско натоварване

Дамите просто обожават този материал. Спортният сутиен FILA Underwear Navy е създаден за леки упражнения и домашно носене. Този дамски спортен сутиен е проектиран да осигурява лека поддръжка, идеална за спортове с ниско въздействие. Неподплатените чашки и липсата на подплънки го правят невероятно удобен избор за целодневно носене.

Цена към момента на прегледа: 34,19 лв

Луксозен сутиен Tommy Hilfiger за всекидневно носене

Давате ли предпочитание на качествените елементи в гардероба си? Залагате ли на доказани марки? Избирате ли подходящ спортен сутиен? Предпочитате ли спортната мода? Тогава определено се сдобийте с този качествен модел спортен сутиен за вашия гардероб и колекцията ви от бельо. Спортен сутиен от колекцията на Tommy Hilfiger е уникален избор, за който ще сте благодарни след няколко години.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Удобен сутиен с изрязан гръб – 2 бр. в опаковката

Удобен сутиен в удобна опаковка от две части, с изрязан гръб от фина мрежа. Предлага се в практична опаковка. Той впечатлява с удобния си органичен памук. Широката еластична лента, украсена със златисто-розова плочка, осигурява спортен вид. Удобният топ е част от серията Feel Comfort. Подходящи за чашки с размери A, B и C.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Модерен памучен сутиен тип “бралет” в различни цветове

Памучният сутиен Lila е изключително мек и приятен на допир. Има неусилени чашки, които са напълно без подплънки. Широката обиколка е много удобна и държи сутиена на мястото му.

Цена към момента на прегледа: 27,99 лв

Спортен сутиен с високо качество в компресивна форма

За да се наслаждавате на спортни дейности, дейности на открито и безпрепятствено движение, когато тренирате у дома, във фитнес залата или на открито, се нуждаете от качествено спортно облекло. Функционалният сутиен е от съществено значение. Тук в компресираща форма.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Черен сутиен за компресия Breatehlux на Under Armour

Спортувате ли и не обичате да се упражнявате в неудобни сутиени? Или просто искате промяна? Този сив сутиен, създаден специално за спорт, ще ви осигури комфорт, докато упражнявате. Тя е с компресивна форма, така че се приспособява към формата на тялото ви и поддържа гърдите ви на място по време на спорт. Тя е изработена от тъмносива функционална материя, която е украсена с фино метално райе отстрани и фино лого на гърба.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Красив модерен спортен сутиен за жени

Дамският сутиен Eldar Top Ariela впечатлява от пръв поглед със своята кройка. Модерният спортен сутиен предлага максимален комфорт през целия ден. Подходящ е под спортни екипи, за тренировки и като ефективен модел за дома.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Безшевен удобен сутиен за спорт и ежедневно носене

Безшевният спортен сутиен е с удобна кройка. Материалът с гарантирано качество е удобен, запазва формата си и устойчивостта на цветовете. Има регулируеми презрамки на гърба.

Цена към момента на прегледа: 9,99 лв

Спортен сутиен без подплънки

Търсите да спортувате и нямате подходящо бельо? Този спортен сутиен без подплънки е точно за вас! Чашките са с прорези и подплата, а долната част на сутиена е подплатена с полиамиден материал. Широки еластични каишки. Интересна апликация между чашите.

Цена към момента на прегледа: 40 лв

Едноцветен сутиен от памучна материя без подплънки

Братовете с подплънки и без подплънки Братовете без подплънки и ненужните подсилвания стават все по-популярни. Това е така, защото имитират вида на сутиен без презрамки по много правдоподобен начин, който не само изглежда изключително съблазнителен, но и естествен

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Стилен дантелен сутиен за жени в удобна кройка

Това е незаменим елемент за всяка съвременна жена. Въпреки това всеки ще го оцени след първия опит. Тя е модерна, неподвластна на времето, секси и същевременно осигурява максимален комфорт през целия ден. Толкова е съблазнително и красиво, че изглежда добре, когато разкриете парчето дори в рамките на един тоалет

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Безшевен сутиен с фина украса в сребристо-лилаво

Дами, разнообразете гардероба си или облеклото си за бельо с този изискан модел. Този моден сутиен за жени е толкова удобен, че ще се превърне в една от най-популярните ви части. Той предлага максимален комфорт. Можете да го избирате дори под тесни дрехи.

Цена към момента на прегледа: 30 лв

Удобен памучен сутиен Bonprix

Най-важното нещо при бельото е кройката и материалът. Това ще се отрази както на самото носене, така и на настроението ви. Ако търсите модел сутиен, който осигурява максимален комфорт за целодневно носене и може да се носи у дома, тогава има сутиен, който е изработен от удобен материал и все пак е зашеметяващ по отношение на дизайна.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Дамски спортен сутиен с флорален принт

Най-удобната част от дамските сутиени, която ще разшири гардероба ви и оборудването ви с бельо. Удобен модел, който е едновременно модерен и непреходен. В гардероба ви трябва да има поне една. Толкова е удобно, че дори няма да разберете, че е там.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Удобен гладък сутиен без подсилване в бяло

Ддамски сутиен без подплънки от Sielei. Гладък, без подплънки, безшевен сутиен с подплънки в бяло. Благодарение на мекия и лек материал този модел е много популярен сред жените. Чашките имат еластични подсилвания от плат, пришити от вътрешната страна на външните страни.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Безшевен спортен сутиен във впечатляваща цветова гама

Безшевният спортен сутиен Fitforce SERENA е изработен от удобен и много дишащ материал. Безшевният дизайн гарантира максимален комфорт. Можете да го използвате за всякакви спортни дейности.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Спортен сутиен с шарка на Calvin Klein и удобна кройка

Наслаждавате ли се на удобни неща, без да изключваме бельото? Предпочитате ли качеството и непреходността? Поне една удобна дреха не може да липсва в гардероба на никоя жена. Дами, кой би устоял на този елегантен спортен сутиен? Разкошен модел, който ще оцените в гардероба си.

Цена към момента на прегледа: 58 лв

Дамски сутиен Calvin Klein ONE в черно-бяла цветова комбинация

Пресмятате ли удобни неща, включително бельо? Липсва ли ви качествен сутиен в гардероба, който да се отличава с непреходен дизайн и удобство? Желаете ли удобно и качествено бельо? Тогава този сутиен е очевидният избор за вас.

Цена към момента на прегледа: 92 лв

1 2