Спортен сутиен за бягане

За жените носенето на спортен сутиен по време на спортуване е също толкова важно, колкото и доброто качество на обувките на краката. При бягане и други физически дейности гърдите са в движение, което не само ограничава спортуването, но и води до нарушаване на връзките. Това води до увисване на гърдите и липса на твърда форма. Можете обаче да предотвратите това с качествен спортен сутиен. Сутиените гарантират, че тежестта на гърдите се разпределя между раменете и гърба, което премахва болките в гърба. Те също така допринасят за изправянето на гърба.

Всички тези сутиени са изработени от функционални материали, които отвеждат по-добре потта и осигуряват циркулация на въздуха в близост до кожата. Освен според размерите, сутиените се категоризират и според степента на поддръжка, която осигуряват по време на спорт. Обикновено, колкото по-натоварващ е спортът, толкова по-поддържащ сутиен ви е необходим. Освен това жените с по-големи чашки трябва да търсят сутиен с по-голяма поддръжка от жените с малки чашки, дори и при по-малко натоварващи спортове.

Луксозен сутиен Tommy Hilfiger за всекидневно носене

Давате ли предпочитание на качествените елементи в гардероба си? Залагате ли на доказани марки? Избирате ли подходящ спортен сутиен? Предпочитате ли спортната мода? Тогава определено се сдобийте с този качествен модел спортен сутиен за вашия гардероб и колекцията ви от бельо. Спортен сутиен от колекцията на Tommy Hilfiger е уникален избор, за който ще сте благодарни след няколко години. Качествен модел, който не променя формата си дори след време и много пранета.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Бял спортен сутиен с корсет Nike

Изпробвайте перфектния бял спортен сутиен с корсет на Nike. Създадено за активни жени, това високоефективно бельо е също толкова функционално, колкото и модерно. Той има едноцветен дизайн, който излъчва минималистичен шик и е лесен за съчетаване както със спортно облекло, така и с ежедневни дрехи. Корсетната конструкция на сутиена ви осигурява подкрепата, от която се нуждаете по време на интензивни тренировки или състезателни спортни събития.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Розов спортен сутиен за фитнес Under Armour Crossback Mid Bra

Розовият сутиен Under Armour Crossback Mid Bra променя правилата на играта в света на дамското фитнес облекло. Изработен от лекия материал HeatGear, този функционален сутиен е проектиран да отвежда потта от тялото и да съхне бързо, като ви осигурява комфорт дори по време на най-интензивните тренировки. Подплатените чашки осигуряват достатъчна опора, което го прави подходящ за дейности с умерена интензивност като йога, пилатес или тренировки с тежести.

Цена към момента на прегледа: 63,74 лв

Функционален спортен сутиен за по-голям бюст Elomi Energise

Уморихте ли се да търсите идеалния спортен сутиен, който да осигурява достатъчна опора на големия ви бюст? Не търсете повече! Спортният сутиен Elomi Energise Dusky Leopard е тук, за да ви спаси. Този невероятен сутиен е специално разработен за жени с по-голям бюст и предлага висока степен на поддръжка дори по време на най-взискателните спортни дейности. Чашките от твърд материал не само леко обгръщат гърдите ви, но и ги задържат здраво на място, като елиминират всяко нежелано движение. Вече няма да се притеснявате за дискомфорт или възможни наранявания по време на тренировка!

Цена към момента на прегледа: 160,99 лв

XXL спортен сутиен с кръстосани презрамки на гърба

Тело и душа ли сте спортист? Как да се наслаждавате на спорта пълноценно и без ограничения? Харесвате ли удобните елементи? Тогава този модел спортен сутиен ще ви допадне. Подходящ за спорт и ежедневно носене. Спортен сутиен Fitness от Spiro ще се погрижи за вашия комфорт по време на спорт и ежедневно носене. Подходящ е за упражнения и спортни дейности както на открито, така и на закрито. Можете обаче да го използвате и за ежедневно носене като ефективен спортен топ или под спортно-елегантно облекло.

Цена към момента на прегледа: 10 лв

Евтин кафяв спортен сутиен Calvin Klein Underwear

Плътният кафяв спортен сутиен Calvin Klein Underwear е идеалното допълнение към облеклото ви за тренировка. Той е проектиран с еластичен подгъв, за да осигури удобно прилягане по време на натоварващи физически дейности. Сутиенът е в красив кафяв цвят, който ще ви накара да се чувствате уверени и стилни, докато тренирате. Неподсиленият дизайн осигурява свобода на движенията, като същевременно ви поддържа добре.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Удобен сив спортен неподплатени сутиен Puma

Дами, пригответе се да се потите със стил с удобния сив спортен сутиен без подплънки на Puma за жени. Този сутиен е задължителен за всеки, който се занимава сериозно със спорт. Колекцията на Puma е известна с висококачествените си спортни облекла и този спортен сутиен не прави изключение. Сутиен е изработен от мека и удобна материя, която няма да протрие или раздразни кожата ви дори по време на най-тежките тренировки.

Цена към момента на прегледа: 38,99 лв

Бял спортен сутиен за жени Under Armour

Имам за вас една история за белия дамски спортен сутиен Under Armour. Той не само е идеален за по-леки дейности, но и е невероятно удобен за целодневно носене. И да не забравяме подвижната подложка с перфорация за по-добро оформяне и дишане – говорим за промяна на играта за нашите гърди! Но почакайте, става още по-добре.

Цена към момента на прегледа: 51,84 лв

Луксозен сутиен Tommy Hilfiger за всекидневно носене

Давате ли предпочитание на качествените елементи в гардероба си? Залагате ли на доказани марки? Избирате ли подходящ спортен сутиен? Предпочитате ли спортната мода? Тогава определено се сдобийте с този качествен модел спортен сутиен за вашия гардероб и колекцията ви от бельо. Спортен сутиен от колекцията на Tommy Hilfiger е уникален избор, за който ще сте благодарни след няколко години.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Евтин спортен сутиен с оформени чашки в удобна форма с широки презрамки

Спортен сутиен в едноцветен дизайн с оформени чашки за максимален комфорт и поддръжка на бюста. Комфортът е подсилен от по-широките презрамки.

Цена към момента на прегледа: 14,39 лв

Удобен спортен сутиен с подвижна подложка

Белият спортен сутиен с удобна кройка предлага комфорт за неограниченото ви удоволствие от спорта, упражненията и тренировките. Въпреки това е подходящ и за ежедневно носене.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Удобен сутиен с изрязан гръб – 2 бр. в опаковката

Удобен сутиен в удобна опаковка от две части, с изрязан гръб от фина мрежа. Предлага се в практична опаковка. Той впечатлява с удобния си органичен памук. Широката еластична лента, украсена със златисто-розова плочка, осигурява спортен вид. Удобният топ е част от серията Feel Comfort. Подходящи за чашки с размери A, B и C.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Спортен сутиен с високо качество в компресивна форма

За да се наслаждавате на спортни дейности, дейности на открито и безпрепятствено движение, когато тренирате у дома, във фитнес залата или на открито, се нуждаете от качествено спортно облекло. Функционалният сутиен е от съществено значение. Тук в компресираща форма.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Черен сутиен за компресия Breatehlux на Under Armour

Спортувате ли и не обичате да се упражнявате в неудобни сутиени? Или просто искате промяна? Този сив сутиен, създаден специално за спорт, ще ви осигури комфорт, докато упражнявате. Тя е с компресивна форма, така че се приспособява към формата на тялото ви и поддържа гърдите ви на място по време на спорт. Тя е изработена от тъмносива функционална материя, която е украсена с фино метално райе отстрани и фино лого на гърба.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Луксозен дантелен сутиен Tommy Hilfiger с по-широки презрамки

Наслаждавате ли се на атрактивни модели, които са и много удобни? Нужна ли е смяна на бельото в гардероба ви? Търсите ли интересен модел сутиен? Предпочитате ли качествени и непреходни модели? Тогава този великолепен модел ви очаква.

Цена към момента на прегледа: 64 лв

Красив модерен спортен сутиен за жени

Дамският сутиен Eldar Top Ariela впечатлява от пръв поглед със своята кройка. Модерният спортен сутиен предлага максимален комфорт през целия ден. Подходящ е под спортни екипи, за тренировки и като ефективен модел за дома.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Безшевен удобен сутиен за спорт и ежедневно носене

Безшевният спортен сутиен е с удобна кройка. Материалът с гарантирано качество е удобен, запазва формата си и устойчивостта на цветовете. Има регулируеми презрамки на гърба.

Цена към момента на прегледа: 9,99 лв

Спортен сутиен без подплънки

Търсите да спортувате и нямате подходящо бельо? Този спортен сутиен без подплънки е точно за вас! Чашките са с прорези и подплата, а долната част на сутиена е подплатена с полиамиден материал. Широки еластични каишки. Интересна апликация между чашите.

Цена към момента на прегледа: 40 лв

Дамски спортен сутиен с флорален принт

Най-удобната част от дамските сутиени, която ще разшири гардероба ви и оборудването ви с бельо. Удобен модел, който е едновременно модерен и непреходен. В гардероба ви трябва да има поне една. Толкова е удобно, че дори няма да разберете, че е там.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Безшевен спортен сутиен във впечатляваща цветова гама

Безшевният спортен сутиен Fitforce SERENA е изработен от удобен и много дишащ материал. Безшевният дизайн гарантира максимален комфорт. Можете да го използвате за всякакви спортни дейности.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Спортен сутиен с шарка на Calvin Klein и удобна кройка

Наслаждавате ли се на удобни неща, без да изключваме бельото? Предпочитате ли качеството и непреходността? Поне една удобна дреха не може да липсва в гардероба на никоя жена. Дами, кой би устоял на този елегантен спортен сутиен? Разкошен модел, който ще оцените в гардероба си.

Цена към момента на прегледа: 58 лв

Спортен сутиен Nike за жени с модерна кройка

Никога няма достатъчно спортно облекло, особено под формата на бельо. Сутиен, който е в основата на облеклото не само за фитнеса, бягането, упражненията на открито или у дома. Ефективен елемент, който ще привлече вниманието ви със своето качество, кройка и дизайн.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Дамски сутиен Calvin Klein ONE в черно-бяла цветова комбинация

Пресмятате ли удобни неща, включително бельо? Липсва ли ви качествен сутиен в гардероба, който да се отличава с непреходен дизайн и удобство? Желаете ли удобно и качествено бельо? Тогава този сутиен е очевидният избор за вас.

Цена към момента на прегледа: 92 лв

Удобен спортен сутиен – 2 броя в опаковка

Това са качествени и удобни неща, включително бельо? Нуждаете се от сутиен с удобен дизайн, който да използвате под спортно облекло, но и за ежедневно носене, йога или пилатес? Тогава ето идеалното решение. И тъй като това е сигурен залог, той се предлага в удобна опаковка от 2 броя веднага.

Цена към момента на прегледа: 71 лв

1 2