Силиконови самозадържащи се сутиени

Нужен ли ѝ е буквално невидим сутиен под рокля с дълбоко деколте, която оголва гърба? Изберете push-up модел с предно закопчаване без презрамки и катарама. Силиконовият модел приляга като ръкавица под рокли, топове, потници и елегантно скроени туники. Обикновено се предлага в черен, бял и телесен цвят. Силиконовият самоподдържащ сутиен е антибактериален, дишащ и антистатичен. Струва си да се отбележи, че не всички модели са подходящи за по-голям обем и по-широки гърди. Трябва да се отбележи обаче, че той може да се пере и се поддържа чист.

Невидимият силиконов сутиен ще се докаже в много ситуации. Той не се нуждае от каишки или закопчаване на гърба и издържа до 60 използвания. Обикновено има антиалергично покритие, което осигурява перфектно придържане на бюста. Бъдете в крак с ритъма на модерното време и се сдобийте с този модерен вид бельо с широка гама от приложения.

Самозалепващ невидим сутиен с повдигащ ефект сутиен Astratex

Със сутиен, който ви осигурява максимална опора и повдигане, без да ви притесняват презрамки и подплънки? Дайте шанс на невидимия сутиен с лепило. Изработен със силиконови чашки и самозалепващ се антиалергичен слой, този сутиен прилепва здраво към гърдите и осигурява дискретна твърдост, която остава невидима под корсетни рокли и топове с открит гръб.

Цена към момента на прегледа: 32,99 лв

Невидим самозалепващ силиконов сутиен Gortex

Дами, ако търсите перфектното бельо, което да се съчетае с прозрачни тоалети, дълбоки деколтета и смели модели, невидимият самоподдържащ се силиконов сутиен на Gortex е отговорът на вашите молитви. Този сутиен е не само практичен, но и стилен и удобен. Неговият перфектно прилягащ силиконов модел подчертава бюста и му придава приятна форма, което го прави идеален за онези специални случаи, когато искате да изглеждате възможно най-божествено.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Функционален невидим сутиен с лепило в телесен цвят

Няма нищо по-хубаво от модата. Това е дизайн, който ви позволява да носите всеки секси модел, без да се налага да се справяте с класическия сутиен. Перфектното решение е самозалепващият се сутиен с подплънки.

Цена към момента на прегледа: 43 лв