Сиви дамски сутиени

Неподсилен сутиен за кърмене евтин – подходящ и за по-малки гърди

Сърцето Entri е правилният избор за кърмещи майки, които търсят неподплатен сутиени за кърмачки, който е красив и достъпен. Този сутиен е специално разработен за по-малки гърди и идва с неподплатени чашки, които са подплатени отвътре с мек памук. В горната си част чашките са изработени от лек тюл, който придава на сутиена елегантен и женствен вид. Класическата подплънка и дантелените чашки правят този сутиен едновременно удобен и поддържащ.

Цена към момента на прегледа: 24,40 лв

XXL спортен сутиен с кръстосани презрамки на гърба

Тело и душа ли сте спортист? Как да се наслаждавате на спорта пълноценно и без ограничения? Харесвате ли удобните елементи? Тогава този модел спортен сутиен ще ви допадне. Подходящ за спорт и ежедневно носене. Спортен сутиен Fitness от Spiro ще се погрижи за вашия комфорт по време на спорт и ежедневно носене. Подходящ е за упражнения и спортни дейности както на открито, така и на закрито. Можете обаче да го използвате и за ежедневно носене като ефективен спортен топ или под спортно-елегантно облекло.

Цена към момента на прегледа: 10 лв

Удобен сив спортен неподплатени сутиен Puma

Дами, пригответе се да се потите със стил с удобния сив спортен сутиен без подплънки на Puma за жени. Този сутиен е задължителен за всеки, който се занимава сериозно със спорт. Колекцията на Puma е известна с висококачествените си спортни облекла и този спортен сутиен не прави изключение. Сутиен е изработен от мека и удобна материя, която няма да протрие или раздразни кожата ви дори по време на най-тежките тренировки.

Цена към момента на прегледа: 38,99 лв

Удобен модел от микрофибър без банели с декоративна дантела

Елегантен и съблазнителен сутиен Rima на Confidence Lingerie се отличава с изискана дантела. Без подплънки. Сутиенът е изработен от фин микрофибър. Горната част на чашките, седалището между чашките и страните в бродиран тюл. Еластични и регулируеми презрамки на гърба. Двойно или тройно закопчаване с кукички и очи в зависимост от размера.

Цена към момента на прегледа: 54 лв

Луксозен дантелен сутиен със стягащ ефект

За дамите, които се гордеят със своите сладострастни форми, предлагаме красив сутиен, който привлича погледите от пръв поглед. Модерни, непреходни, удобни и същевременно със стягащ ефект. И дори се предлага в три красиви цветови варианта.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Изискан модел в сиво с червени детайли

Дами, има неща, които са любов от пръв поглед. Този практичен, модерен и удобен сутиен определено е един от тях. Тя ще ви стопли. Това ще зарадва и портфейла ви. Независимо дали се нуждаете от обновяване или разширяване на облеклото си за бельо, този модел си заслужава покупката.

Цена към момента на прегледа: 11,24 лв

Красив модерен спортен сутиен за жени

Дамският сутиен Eldar Top Ariela впечатлява от пръв поглед със своята кройка. Модерният спортен сутиен предлага максимален комфорт през целия ден. Подходящ е под спортни екипи, за тренировки и като ефективен модел за дома.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Едноцветен сутиен от памучна материя без подплънки

Братовете с подплънки и без подплънки Братовете без подплънки и ненужните подсилвания стават все по-популярни. Това е така, защото имитират вида на сутиен без презрамки по много правдоподобен начин, който не само изглежда изключително съблазнителен, но и естествен

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Евтин безшевен сутиен с презрамки

Приятно изглеждащ сутиен, който почти не се усеща върху кожата благодарение на безшевните чашки и леко подплатените презрамки. Подплънката осигурява достатъчна опора. Дантелата под гърдите и отстрани придава известен чар на сутиена.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Свиващ се сутиен с подплънки от дантела и сатен

Дами, гордеете ли се със своята буйност? Търсите ли подходящ сутиен за големи гърди? Искате ли качествен модел с ефект на свиване? Тогава този сутиен не може да липсва в гардероба ви. Можете да избирате измежду три цвята.

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Олекотяващ сутиен с дантелена вложка

Осветляващ сутиен без подплънки. Чашки с ценна дантела, подплатени презрамки олекотяват гърба. Еластична подплънка за удобно прилягане.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Удобен памучен сутиен без презрамки

Със сутиен с подплънки в опаковка от две части. Качествен памук, приятен за носене. Цялостна флорална шарка. Леко подплатените презрамки облекчават гърба и осигуряват приятен комфорт при носене.

Гладък микрофибърен Push-Up сутиен Intimissimi Bellissima

Необходим ви е нов сутиен за ежедневно носене на работа? Обичате ли простотата и най-вече комфорта през целия работен ден? Ако е така, определено разгледайте стилния и невероятно удобен сутиен Bellisima, който е изработен от изключително лек микрофибър без шевове.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Атрактивен балконет Gorsenia от фина дантела с модел

Ако харесвате сутиени от т.нар. тип “балконет” или бардо, ето едно шикозно предложение. Това е сутиенът, известен на известната актриса Бриджит Бардо през 60-те години на миналия век, а кройката му е проектирана така, че гарантирано ще повдигне и закръгли гърдите ви.

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Спортен сутиен Nike за жени с модерна кройка

Никога няма достатъчно спортно облекло, особено под формата на бельо. Сутиен, който е в основата на облеклото не само за фитнеса, бягането, упражненията на открито или у дома. Ефективен елемент, който ще привлече вниманието ви със своето качество, кройка и дизайн.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Удобен спортен сутиен – 2 броя в опаковка

Това са качествени и удобни неща, включително бельо? Нуждаете се от сутиен с удобен дизайн, който да използвате под спортно облекло, но и за ежедневно носене, йога или пилатес? Тогава ето идеалното решение. И тъй като това е сигурен залог, той се предлага в удобна опаковка от 2 броя веднага.

Цена към момента на прегледа: 71 лв

Сив подсилен сутиен с декоративна дантела Triumph

Сивият сутиен с подплънки е украсен с деликатна дантела. Този висококачествен сутиен на Triumph осигурява комфорт през целия ден. Той оформя красиво деколте и осигурява опора дори за по-големи бюстове.

Цена към момента на прегледа: 108 лв

Удобен лек сутиен с нежна бродерия

Светлият сутиен с женствен дизайн е модерен, стилен, привлекателен, удобен и целодневен. Лекият сутиен с подплънки и широки подплатени презрамки осигурява максимален комфорт.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Удобен дамски спортен сутиен Nike в армейски стил

Плюс размер Nike NK DF SWSH PLS CAMO SHNE BRA W спортен сутиен с висока поддръжка е подходящ за интензивни кардио тренировки. Тя е изработена от удобен и еластичен материал, който отвежда потта с помощта на технологията Dri-Fit, така че винаги ще се чувствате сухи и комфортно.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Комфортен спортен сутиен за жени Stella Eldar

Привличате ли спортни елементи в гардероба си, включително бельо? Искате ли да разширите колекцията си от бельо с удобен модел спортен сутиен? Искате модел за спорт или за удобно целодневно носене, или като удобна част от облеклото за вкъщи? Тогава това определено е моделът.

Цена към момента на прегледа: 18 лв