Свиващ се сутиен от Triumph

Дамите с пищни гърди ще харесат свиващите се сутиени Triumph. Нищо чудно. Те осигуряват на гърдите си гениална опора, която е просто незаменима за ежедневното носене. Луксозно, висококачествено бельо за свиване се предлага на атрактивни цени онлайн. Ако искате да имате пълен контрол над активите си, ще харесате намаляващите сутиени на Triumph. Представете си, че те могат визуално да намалят бюста ви с до два размера!

Оптичната илюзия не е единственото положително нещо в модерните модели. Специалната кройка, която стяга и придава плътност на гърдите, укротява достойнствата ви и осигурява комфорт на всяка крачка. Разчитайте на по-широки презрамки, широки закопчалки и висок център между чашките. Това е единственият начин да постигнете пълно удовлетворение. След като веднъж сте носили свиващ се сутиен Triumph, няма да искате друг! Изберете от бяло, nude или черно, защото това са сигурните ви фаворити!

Подсилен сутиен с дантела Spotlight WP от Triumph

Серията Style Lace Spotlight на Триумф доказва, че сутиенът с по-пълни чашки може да бъде също толкова красив и комфортно лек, колкото и сутиенът с по-малки чашки. Тъй като този сутиен е с леки подплънки, той създава красива форма на бюста, като същевременно осигурява естествена опора. Този сутиен разполага с оформяща подплънка и подсилени чашки за естествено красив бюст.

Цена към момента на прегледа: 90 лв