Свиващи се сутиени

Вие сте жена с по-големи гърди и не знаете как да изберете правилния сутиен? Заложете на сутиен за издърпване, който приляга на деколтето ви като ръкавица. Първо, проучете прилягането. Помислете, че той трябва да е удобен и да пасва във всички посоки. Перфектната кройка може да подчертае и изтъни фигурата по ваш вкус. Подчертайте умело предимствата си и най-накрая ще бъдете секси и щастливи.

Предпочитайте намаляващ сутиен със странични части, защото те са ключът към щастието за по-големи гърди. Страничните части трябва да се вливат в презрамките, за да се фиксира бюстът в центъра. Така те няма да се разлеят навсякъде. Подплатените и меки презрамки са задължителни, тъй като те дават на гърдите известна опора и не се впиват в раменете. Стягащият сутиен гарантира, че гърдите са правилно оформени. Това зависи от това дали сте избрали сутиен с или без подплънки. Обърнете голямо внимание на формата на чашките, само така ще избегнете неприятни деформации.

Евтин дамски сутиен намален сутиен с банели

Дами, съберете се! Няма да повярвате, но се натъкнахме на осмото чудо на света – евтиния дамски свиващ се сутиен с подплънки. Знам какво си мислите в момента: “Свиващ се сутиен? Каква приказка ” Но ви уверявам, че това е толкова реално, колкото и любовта ви към шоколада. Това вълшебно малко нещо разполага с чашки с подплънки, на които можете да разчитате като на най-добър приятел след раздяла.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Комплект от два големи удобни дантелени сутиена за свиване

Набавете си комплект от два големи, удобни свиващи се дантелени сутиени. Както всички знаем, женствената дантела е евъргрийн сред бельото и ще добави точното докосване на елегантност и блясък към вашата колекция бельо. Включихме този вечен дизайнерски елемент в нашите свиващи се сутиени с подплънки, които предлагат не само естетичен вид, но и адаптивна форма. Точно така; нашите сутиени се отличават с уникален “свиващ се ефект” който гарантира, че ще ви паснат независимо от размера ви.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Удобен дантелен сутиен за свиване с подплънки

Представете си сутиен, който не само осигурява опора, но и ласкателен силует. Запознайте се с нашия удобен дантелен свиващ сутиен с подплънки. Този ексклузивен сутиен с бедра е създаден с мисъл за модерната жена. Не става въпрос само за поддръжка, но и за осигуряване на естетичен вид, който повишава самочувствието. Изработен е от мека дантелена материя, която се усеща нежно върху кожата, съчетавайки комфорт с елегантност. Истинският преврат обаче идва от уникалния ѝ дизайн.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Красив черен сутиен за намаляване на размера без подсилване NIKOL DJUMON Alexandra

Представяме ви NIKOL DJUMON Alexandra – красив черен сутиен за свиване, създаден с внимание към детайлите и разбиране на необходимостта от комфорт. Това не е просто сутиен, това е прегръдка, специално пригодена за по-големи гърди. Неподплатените чашки са доказателство за иновативен дизайн, съчетаващ твърд материал, който осигурява така необходимата опора, и мека мрежа, която осигурява лесно прилягане.

Цена към момента на прегледа: 63,99 лв

Свиващ се спортен сутиен Bonprix без банели

Опитвайте се за максимален комфорт и опора със спортния сутиен с подплънки Bonprix. Този иновативен сутиен е проектиран така, че визуално да намалява бюста, създавайки по-елегантен силует, като същевременно ви осигурява оптималната опора 2, от която се нуждаете по време на тренировка. Едноцветните варианти в черно и прахообразно бяло го правят универсално допълнение към всеки фитнес гардероб.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Бял памучен сутиен Olbia

Дами, внимавайте! Търсите ли сутиен, който да е удобен и съблазнителен едновременно? Разгледайте сутиена Olbia от Confidence Lingerie! Този сутиен е изработен от луксозен бродиран памук и има подплънки за допълнителна опора. Долната част на чашките е изработена от памучно трико и е подплатена с памук за максимален комфорт.

Цена към момента на прегледа: 25 лв

Евтин маляващ сутиен Bonprix без банели

Bonprix въведе забележителна иновация в света на бельото – сутиен с намалени презрамки. Този сутиен е със специална кройка, която визуално намалява бюста, което го прави подходящ за жени, които искат да създадат по-тънък силует. Цветът на шампанско и монохромният модел му придават елегантен и изискан вид, а непрозрачната прозрачност осигурява пълно покритие. Разтегливата материя осигурява удобно прилягане за целодневно носене.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Луксозен дантелен сутиен със стягащ ефект

За дамите, които се гордеят със своите сладострастни форми, предлагаме красив сутиен, който привлича погледите от пръв поглед. Модерни, непреходни, удобни и същевременно със стягащ ефект. И дори се предлага в три красиви цветови варианта.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Модерен дамски сутиен с ефект на свиване

Двуцветната дантела придава изтънчен вид на този съблазнителен сутиен. Класическа кройка с подплънки. Дантелени чашки, гръб от тюл. Чашки с подплата за комфорт и дискретност. Сатенена панделка между чашките и в края на презрамките. Широки, регулируеми презрамки на гърба, още по-широки от размер 95D

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Свиващ се сутиен с подплънки от дантела и сатен

Дами, гордеете ли се със своята буйност? Търсите ли подходящ сутиен за големи гърди? Искате ли качествен модел с ефект на свиване? Тогава този сутиен не може да липсва в гардероба ви. Можете да избирате измежду три цвята.

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Олекотяващ сутиен с дантелена вложка

Осветляващ сутиен без подплънки. Чашки с ценна дантела, подплатени презрамки олекотяват гърба. Еластична подплънка за удобно прилягане.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Удобен свиващ се сутиен с флорална бродерия

Дреха, която може да не е видима, но е толкова по-значима. Бельото е наука. В резултат на това свиващите се сутиени могат визуално да намалят бюста с един или два размера. Ако гърдите ви привличат прекомерно внимание, заложете на свиващия се сутиен. Той може да намали обема на бюста ви и да го превърне в ласкав силует под дрехите ви. Но кой да изберете?

Цена към момента на прегледа: 30 лв

Полуподсилен моден сутиен с деликатна дантела

Братовете Scarlet Blue оформят деколтето ви с очарователна дантела. Полуподсилените чашки в популярната Т-образна кройка повдигат гърдите и ги заоблят красиво. За допълнителен комфорт вътрешната страна на чашките е подплатена с мек памук. Подходящ е и за жени с по-пълен бюст.

Цена към момента на прегледа: 104 лв