Самозадържащ се сутиен с push-up ефект

Не всички дами могат да се похвалят с наедрял бюст или нямат смелостта да носят рокли с дълбоки деколтета и открити гърбове без сутиен. Какво да правите, ако се влюбите в тоалет, който изисква малко чудо, така наречения невидим сутиен, който визуално увеличава гърдите? Просто потърсете самоподдържащ се модел с push-up ефект.

Абсолютната тенденция е за самоподдържаща се дантела, която ви дава спиращо дъха деколте. По-пълният бюст вече не е постижим! Този модел е идеален за летни рокли, вечерни рокли и топове без презрамки. Сутиенът може да се сваля по желание. Приляга като ръкавица под всяко облекло. Вътрешната част е покрита със силикон, а външната – с плат. Със сигурност не му липсват антиалергични и антистатични свойства. Жените ще харесат лесната му поддръжка – просто го измийте с вода и сапун. Благодарение на push-up ефекта дори жени с по-малки и неоформени гърди могат да имат перфектно деколте!

Черен самоподдържащ сутиен JULIMEX BS 02 с push-up ефект

Искате сутиен, който да ви осигури перфектно повдигане и поддръжка? Тогава не търсете повече от черния самоподдържащ сутиен с push-up ефект JULIMEX BS 02. Този сутиен е изработен от гладък микрофибър, който осигурява удобно прилягане през целия ден. Предното закопчаване улеснява обличането и свалянето му, а дизайнът без презрамки дава възможност за многофункционалност на гардероба ви. Една от най-добрите характеристики на този сутиен е способността му красиво да оформя бюста.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Бял невидим самозалепващ сутиен с връзки и push-up ефект

Представете си въплъщение на съвършенството в облеклото – бял невидим сутиен с дантела и push-up ефект. Това не е обикновен сутиен, не, това е чудо на модната технология. Той е прецизно изработен и сам по себе си е чудо, като подчертава не само предната част на деколтето, но и задната, създавайки илюзията за безупречен силует. Прилепва към тялото като втора кожа и прецизно следва всяка извивка, което не е нищо друго освен чудо.

Цена към момента на прегледа: 40 лв

Невидим самозалепващ силиконов сутиен Gortex

Дами, ако търсите перфектното бельо, което да се съчетае с прозрачни тоалети, дълбоки деколтета и смели модели, невидимият самоподдържащ се силиконов сутиен на Gortex е отговорът на вашите молитви. Този сутиен е не само практичен, но и стилен и удобен. Неговият перфектно прилягащ силиконов модел подчертава бюста и му придава приятна форма, което го прави идеален за онези специални случаи, когато искате да изглеждате възможно най-божествено.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Самозалепващ се сутиен без презрамки

Отделяме достатъчно внимание на избора на дамско бельо. Дори в шивашката промишленост, ориентирана към производството на бельо, се наблюдава бързо развитие напред. Не само нововъведения, но и нови и прекрасни модели, които можете да получите днес. Преди няколко години това беше нещо немислимо. Днес те са неизменна част от гардероба ви. Уникален самозалепващ се сутиен.

Цена към момента на прегледа: 31 лв

Функционален невидим сутиен с лепило в телесен цвят

Няма нищо по-хубаво от модата. Това е дизайн, който ви позволява да носите всеки секси модел, без да се налага да се справяте с класическия сутиен. Перфектното решение е самозалепващият се сутиен с подплънки.

Цена към момента на прегледа: 43 лв

Сватбен сутиен bardot без презрамки под роклята

Сватбеният сутиен Idelle е истинско бижу сред бельото! Луксозната му визия и първокласната изработка разкриват, че той е изключителна находка за важно събитие като сватбата!

Цена към момента на прегледа: 127 лв

Луксозен самоподдържащ се сутиен Wings в черно

Бельо, което може да прави много повече. Подарете си този великолепен модел сутиен. Благодарение на него ще можете да носите всякакъв тоалет и да бъдете в. Ще заблестите в тази част. Ще се почувствате привлекателни и секси. Тя не е видима, но буквално може да направи чудеса. Самоподдържащият се сутиен е задължителен елемент.

Цена към момента на прегледа: 43 лв