Прозрачни дантелени сутиени

Искате ли да подарите на партньора си момент на страст и наистина да възбудите сетивата му? Предпочитайте прозрачен дантелен сутиен в черно, бяло, червено, сребристо и розово! Ще успеете на 100% с черния прозрачен сутиен с дантелена украса, който ще подчертае предимствата ви по всякакъв начин. Веднага ще придобиете личен чар и ще създадете еротична атмосфера. Прозрачните чашки са леки като перце и пасват идеално на жени с по-големи гърди.

Лекият и ефирен сутиен тип “бралет” е предназначен за млади момичета, без подсилване и околовръстно закопчаване. Сутиенът тип “бралет” и съблазнителните бикини от прозрачна дантела ще държат любимата ви будна. Връзката на врата е адски секси! По-пълните форми ще харесат гладкия сутиен в комбинация със съблазнителна прозрачна дантела. Бардото с нежна синя дантела създава истинска еротична атмосфера, както и корсетният сутиен с дантелени детайли и горещо деколте.

Евтини черни дантели полупрозрачен сутиен за по-възрастни

Това красиво изделие е изработено от висококачествени материали и има редица интелигентни дизайнерски решения, които го правят едновременно удобно и стилно. Колекцията Batlow се отличава с конструкция с подплънки и подсилена кройка, която осигурява отлична опора и оформя фигурата, а бродираният тюл придава елегантност на визията ви. Бродериите тон в тон и наборите на деколтето и завършеците на сутиена придават изтънченост.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Прозрачен сутиен в синя дантела

Какво фантастично изобретение! Частично прозрачен сутиен, изработен от перлено синя дантела? Колко невероятно иновативно и революционно! В края на краищата, кой не би искал да носи едноцветен сутиен с дантелена апликация, който е частично прозрачен? И нека не забравяме нормалното гръбно деколте и класическите презрамки.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Дантелен сутиен тип балконет с деликатна флорална бродерия

Братовете с подплънки са секси елемент. Той е много удобен за носене. Тя ще ви придаде съблазнително деколте и ще осигури опора на бюста ви.

Цена към момента на прегледа: 10,49 лв

Луксозен дантелен сутиен за жени Chantelle collection

Всяко момиче и жена знае, че когато става въпрос за дамско бельо, никога няма достатъчно бройки. Да не говорим, че след известно време скринът също се нуждае от обновяване. Ако случаят с вас е такъв или търсите интересен модел дамски сутиен, то този ще привлече вниманието ви от пръв поглед с изисканата си кройка.

Цена към момента на прегледа: 144 лв

Моден сутиен с дантела и предно закопчаване

Обогатете вашия скрин с ефектна вещ, която ще зарадва вас и със сигурност вашия партньор. Той се отличава с непреходен дизайн. Осигурява комфорт през целия ден на носене. Придава увереност и по-добро усещане.

Цена към момента на прегледа: 122 лв

Дамски черен сутиен с изискана кройка, украсен с дантела

Искате ли да освежите облеклото си за бельо? Харесвате ли оригиналността? Искате ли великолепно изделие, което да ви заслепи от пръв поглед? Тогава го имате тук. Този красив сутиен е неустоим. Подходящ е както за по-малки, така и за по-големи гърди.

Цена към момента на прегледа: 61,49 лв

Неподплатен сутиен с бедра и чувствена бродерия

Зашеметяващ мек сутиен за жени, който приятно подчертава женските форми. Чашките на модела са изработени от еластичен тюл с чувствена бродерия в светлосиньо. Сатенената панделка с декоративен камък, поставена между чашките, допринася за красотата и очарованието на целия модел.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Мек сутиен с атрактивен дизайн и дантелени детайли

Мек сутиен Candy 19040 в розово. Атрактивен модел на мек сутиен. Долната част на чашките е изработена от дантела, а горната линия е подплатена с тюл. Обиколката е изработена от мек микрофибър. Презрамките се регулират лесно, но не могат да се свалят. Кройката е идеална за среден и голям бюст.

Сутиен-бралет Casteless в светлосиньо

Красивата дантела Bralette Breeze е дантелено бижу. Той е лек, а дизайнът без подплънки го прави пристрастяващо удобен.

Цена към момента на прегледа: 53 лв

Луксозен сутиен от прозрачна дантела в изискана кройка

Синият дантелен сутиен Trendyol с ресни за жени пленява от пръв поглед. Секси модел от прозрачна деликатна дантела с регулируеми презрамки на гърба.

Цена към момента на прегледа: 14 лв

Корсет сутиен с флорален мотив

Ддамският сутиен Trendyol White Lace Bottom-Top Bra пленява от пръв поглед с уникалната си кройка. Чувственият модел с флорален мотив ще ви накара да се почувствате по-уверени и по-добри.

Цена към момента на прегледа: 22,99 лв

Триъгълен сутиен с дантела и подплънки

Триъгълният дантелен сутиен ще ви гарантира перфектно прилягане и страхотен външен вид. Триъгълен разрез. Чаши от 2 части. Дантелена горна част на чашките с вълнообразен завършек. Долната част на чашките е от дантела, с подплата. Гърба в тюл. Еластични презрамки с панделки в краищата, регулируеми на гърба. С подплънки.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Чувствен дантелен комплект сутиен и бикини

Получете този комплект, който ще ви превърне в богиня. Много е лесно да се носи, сутиенът държи всичко на място и този комплект изглежда невероятно добре! Какво повече можете да поискате? Бъдете желани и секси – толкова е просто.

Цена към момента на прегледа: 66 лв

Комплект черен и бял дантелен сутиен с подплънки

Това носи комфорт, но също така придава привлекателност и увереност. И като цяло има известно влияние върху това как се чувствате през деня. Той вече не служи за основна цел да покрива интимните зони. Днес искаме повече от качествен сутиен. А един сутиен, който се отличава с качество, изпълнение и изгоден комплект, включващ 2 части, ще ви даде всичко това.