Продажба на сутиени в действие

Запознайте се с бельо на достъпни цени, което се предлага в много размери. Просто потърсете сутиени за продажба и удовлетворението е гарантирано. Красиви и практични артикули се продават за по-малко от 500 крони, на които няма да можете да устоите. Електронните магазини предлагат и специални отстъпки, при които купувате два сутиена на цената на един! Не пропускайте да се възползвате от офертите на електронния магазин, защото страхотните намаления може да не се повторят дълго време.

Памучният и мек сутиен и бикини с подплънки в сиво е хит в черното за млади момичета с по-малки гърди, които искат комфорт. Пуш-ъп сутиенът с меки чашки се вписва под тениски и по-тесни пуловери, при това на невероятна цена. Неподплатеният дантелен сутиен в синьо е задължителен елемент от гардероба ви! Това е единственият начин да се насладите на прелюдията си на 100%. Смесвайте, съчетавайте и купувайте моделите, за които мечтаете от години.

Луксозен сутиен Tommy Hilfiger за всекидневно носене

Давате ли предпочитание на качествените елементи в гардероба си? Залагате ли на доказани марки? Избирате ли подходящ спортен сутиен? Предпочитате ли спортната мода? Тогава определено се сдобийте с този качествен модел спортен сутиен за вашия гардероб и колекцията ви от бельо. Спортен сутиен от колекцията на Tommy Hilfiger е уникален избор, за който ще сте благодарни след няколко години. Качествен модел, който не променя формата си дори след време и много пранета.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Евтин дамски сутиен намален сутиен с банели

Дами, съберете се! Няма да повярвате, но се натъкнахме на осмото чудо на света – евтиния дамски свиващ се сутиен с подплънки. Знам какво си мислите в момента: “Свиващ се сутиен? Каква приказка ” Но ви уверявам, че това е толкова реално, колкото и любовта ви към шоколада. Това вълшебно малко нещо разполага с чашки с подплънки, на които можете да разчитате като на най-добър приятел след раздяла.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Удобен безшевен сутиен за кърмене без подплънки с широки презрамки

Дами, слушайте! Имам съвет за най-удобния сутиен за кърмачки, който някога ще носите. В него има всичко – безшевни чашки за перфектна закръглена форма, широки презрамки, които държат всичко на мястото си, и подсилена поддръжка без досадните подплънки, които ви бодат в ребрата. Тя е като пухче за гърдите ви! Но почакайте, има и още! Този вълшебен сутиен е идеален не само за дневно носене, но и за нощно кърмене. Вече няма да се пипате в тъмното, когато разкопчавате сутиена си.

Цена към момента на прегледа: 46 лв

Сутиен за възрастни хора с широки презрамки и неподплатени чашки

С напредването на възрастта тялото на жените претърпява различни промени, които изискват различен вид подкрепа от бельото. Сутиенът 577 Viki е идеален за по-възрастни жени, които се нуждаят от сутиен с по-широки презрамки и неподплатени чашки. По-дебелите презрамки осигуряват необходимата опора за облекчаване на болката и дискомфорта в областта на раменете, а неукрепващите чашки с подплънки осигуряват естествено повдигане, без да добавят обем.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Розов спортен фитнес сутиен Under Armour

Розовият спортен фитнес сутиен Under Armour е важна част от екипировката на всеки фитнес ентусиаст. Сутиенът е проектиран с лека материя HeatGear, която осигурява изключителен комфорт и компресия без никакви ограничения. Класическата кройка на сутиена с шайба позволява по-лесно използване на допълнителен слой и по-добра подвижност по време на тренировка.

Цена към момента на прегледа: 59 лв

Дантелен двуцветен полуподплатен сутиен с подплънки и предно закопчаване

Обичате ли изисканите елементи в гардероба си? Искате ли да се сдобиете с привлекателен модел сутиен, без да се налага да се отказвате от комфорта? Тогава ще оцените това изискано изделие с удобно предно закопчаване. Дамският сутиен с подплънки и предно закопчаване е удобен, чувствен, модерен и много комфортен.

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Неподсилен сутиен за кърмене евтин – подходящ и за по-малки гърди

Сърцето Entri е правилният избор за кърмещи майки, които търсят неподплатен сутиени за кърмачки, който е красив и достъпен. Този сутиен е специално разработен за по-малки гърди и идва с неподплатени чашки, които са подплатени отвътре с мек памук. В горната си част чашките са изработени от лек тюл, който придава на сутиена елегантен и женствен вид. Класическата подплънка и дантелените чашки правят този сутиен едновременно удобен и поддържащ.

Цена към момента на прегледа: 24,40 лв

Евтини черни дантели полупрозрачен сутиен за по-възрастни

Това красиво изделие е изработено от висококачествени материали и има редица интелигентни дизайнерски решения, които го правят едновременно удобно и стилно. Колекцията Batlow се отличава с конструкция с подплънки и подсилена кройка, която осигурява отлична опора и оформя фигурата, а бродираният тюл придава елегантност на визията ви. Бродериите тон в тон и наборите на деколтето и завършеците на сутиена придават изтънченост.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Черен сутиен за по-малък бюст с триъгълна кройка и декоративна дантела

Този черен сутиен за жени с триъгълни чашки на Trendyol се отличава с удобна кройка. Ефектът е подсилен с декоративна дантела. Сутиенът е с еластични презрамки, които се регулират на гърба.

Цена към момента на прегледа: 12,99 лв

Бял спортен сутиен Guess със спортни презрамки

Джентълмени! Подгответе се за играта по най-стилния начин с новия спортен сутиен Guess! Това не е просто спортен сутиен, той е модно изявление! Яркият бял цвят е олицетворение на елегантността и ще ви гарантира, че ще изглеждате страхотно, дори когато се потите. Освен това този спортен сутиен е проектиран с тесни презрамки, за да ви осигури максимален комфорт и минимално разсейване.

Цена към момента на прегледа: 89 лв

Луксозен дамски сутиен за кърмене с подплънки

Опитвайте се за въплъщение на лукса и комфорта с дамските сутиени за кърмене с подплънки. Създаден с мисъл за съвременната майка, този сутиен предлага перфектната комбинация от стил, поддръжка и комфорт. Той е идеално дишащ и осигурява максимален комфорт през целия ден. Перфектно оформената и изключително еластична подплънка се адаптира към всяко движение, без да причинява дискомфорт или да притиска.

Цена към момента на прегледа: 147 лв

Бял невидим самозалепващ сутиен с връзки и push-up ефект

Представете си въплъщение на съвършенството в облеклото – бял невидим сутиен с дантела и push-up ефект. Това не е обикновен сутиен, не, това е чудо на модната технология. Той е прецизно изработен и сам по себе си е чудо, като подчертава не само предната част на деколтето, но и задната, създавайки илюзията за безупречен силует. Прилепва към тялото като втора кожа и прецизно следва всяка извивка, което не е нищо друго освен чудо.

Цена към момента на прегледа: 40 лв

Черен спортен неподплатени сутиени без подплънки за кърмене

Която кърмеща майка обича да е активна? Тогава имаме добри новини за вас! Сутиенът за кърмене Ginny е създаден за вас. Този черен сутиен без подплънки спортни сутиени е изработен от мек и удобен памук и е проектиран така, че да ви осигури комфорт и опора по време на тренировката. Сутиенът за бременни е проектиран с неподплатени чашки и без подплънки, за да осигури максимален комфорт и гъвкавост. Неподплатените чашки могат лесно да се свалят, което прави кърменето на бебето по всяко време на деня лесно.

Цена към момента на прегледа: 32,00 лв

Удобен сутиен Guess с тюл и широки презрамки

Модерният и много удобен сутиен от колекцията на Guess в черно ще се хареса на всеки. Моделът е изработен от едноцветен материал. Ефектът е подсилен от вложката от тюл. Комфортът е гарантиран от широките презрамки и пристягането над главата.

Цена към момента на прегледа: 58,90 лв

Стилен подплатен сутиен с банел евтино

Искате стилен сутиен с подплънки, който няма да разбие сърцето ви? Не търсете повече от този едноцветен сутиен в кленово червено и кремаво бяло с прозрачна и еластична материя. Размерът на чашката и чашките с мидички заедно с подплънката осигуряват оформяне и поддръжка. Освен това по-широките и подплатени презрамки осигуряват удобно прилягане, особено при по-големите размери.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Розов спортен сутиен за фитнес Under Armour Crossback Mid Bra

Розовият сутиен Under Armour Crossback Mid Bra променя правилата на играта в света на дамското фитнес облекло. Изработен от лекия материал HeatGear, този функционален сутиен е проектиран да отвежда потта от тялото и да съхне бързо, като ви осигурява комфорт дори по време на най-интензивните тренировки. Подплатените чашки осигуряват достатъчна опора, което го прави подходящ за дейности с умерена интензивност като йога, пилатес или тренировки с тежести.

Цена към момента на прегледа: 63,74 лв

XXL спортен сутиен с кръстосани презрамки на гърба

Тело и душа ли сте спортист? Как да се наслаждавате на спорта пълноценно и без ограничения? Харесвате ли удобните елементи? Тогава този модел спортен сутиен ще ви допадне. Подходящ за спорт и ежедневно носене. Спортен сутиен Fitness от Spiro ще се погрижи за вашия комфорт по време на спорт и ежедневно носене. Подходящ е за упражнения и спортни дейности както на открито, така и на закрито. Можете обаче да го използвате и за ежедневно носене като ефективен спортен топ или под спортно-елегантно облекло.

Цена към момента на прегледа: 10 лв

AVA сутиен с подплънки от шарен лъскав материал

Със сутиена 1920 Ava в черно има подсилени чашки и класическа подплънка. Той е изработен от шарена лъскава материя. Презрамките са регулируеми. На гърба има закопчаване с кукичка и око с регулируем шнур.

Цена към момента на прегледа: 88 лв

Евтин кафяв спортен сутиен Calvin Klein Underwear

Плътният кафяв спортен сутиен Calvin Klein Underwear е идеалното допълнение към облеклото ви за тренировка. Той е проектиран с еластичен подгъв, за да осигури удобно прилягане по време на натоварващи физически дейности. Сутиенът е в красив кафяв цвят, който ще ви накара да се чувствате уверени и стилни, докато тренирате. Неподсиленият дизайн осигурява свобода на движенията, като същевременно ви поддържа добре.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Дамски спортен сутиен Fila, подходящ за спортове с ниско натоварване

Дамите просто обожават този материал. Спортният сутиен FILA Underwear Navy е създаден за леки упражнения и домашно носене. Този дамски спортен сутиен е проектиран да осигурява лека поддръжка, идеална за спортове с ниско въздействие. Неподплатените чашки и липсата на подплънки го правят невероятно удобен избор за целодневно носене.

Цена към момента на прегледа: 34,19 лв

Гладък сутиен в бяло Conte DAY BY DAY

Денският сутиен Conte Day by Day с гладък дизайн и класическа кройка е основен елемент от гардероба, както и от ежедневното облекло. Сутиенът е подсилен и е с класическа подплънка. Подходящ е под по-стегнати и по-прозрачни тоалети. Презрамките се регулират на гърба.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Удобен сутиен за кърмене – 2 броя в пакет

Неподсиленият сутиен за бременни в удобна опаковка от 2 части е изработен от висококачествен и удобен материал. Той предлага комфорт. Сутиенът е с модерен дизайн.

Цена към момента на прегледа: 58 лв

Бял спортен сутиен за жени Under Armour

Имам за вас една история за белия дамски спортен сутиен Under Armour. Той не само е идеален за по-леки дейности, но и е невероятно удобен за целодневно носене. И да не забравяме подвижната подложка с перфорация за по-добро оформяне и дишане – говорим за промяна на играта за нашите гърди! Но почакайте, става още по-добре.

Цена към момента на прегледа: 51,84 лв

Евтин безшевен неподплатения сутиен, подходящ за по-малки гърди, комплект от две

Ако търсите удобен, поддържащ и достъпен сутиен с подплънки, подходящ за по-малки гърди, безшевният сутиен Symmi Rib е чудесен избор. Този удобен комплект съдържа два сутиена, изработени от еластичен и фино оребрен материал, който се адаптира перфектно към вашата форма. Конструкцията с презрамки на този сутиен осигурява допълнителна опора и повдигане, което го прави чудесен избор за всекидневно и целодневно носене.

Цена към момента на прегледа: 39,89 лв

1 2 3 4