Памучен спортен сутиен

Търсите ли качествени спортни сутиени, които да поддържат гърдите ви на място дори когато тичате? Предлагаме невероятно удобни сутиени с подплънки, изработени от луксозен памук. Те имат красиво оформени чашки, които поддържат гърдите ви стегнати. Те са популярни за спорт, където поддържат хубава форма на гърдите, но и за ежедневно носене. Можете да съчетаете сутиена с памучни бикини с висока талия или с класически бикини. Можете също така да изберете памучни къси панталони или стрингове и дори риза от същия материал.

В допълнение към размерите, памучните спортни сутиени се категоризират според степента на поддръжка, която осигуряват по време на спорт. Обикновено, колкото по-натоварващ е спортът, толкова повече подкрепа ви е необходима в сутиена. Освен това жените с по-големи чашки трябва да търсят сутиен с по-голяма поддръжка, отколкото жените с малки чашки, дори при по-малко натоварващи спортове.

Сив спортен сутиен за бягане без подплата adidas GS1357

Подгответе се за максимален комфорт по време на бягане със сивия спортен сутиен за бягане adidas GS1357 без подплънки! Този феноменален сутиен не е просто някакъв спортен сутиен, той е изключителна част от прочутата колекция на adidas. И най-интересното? Той е изработен от удобния материал на инициативата Better Cotton. Да, чухте правилно! Продуктите с този символ са изработени с поне 50% памук, добит от търговец на дребно или марка, която се гордее, че е част от инициативата Better Cotton и активно инвестира в развитието ѝ.

Цена към момента на прегледа: 65 лв

Памучен сутиен без банели в по-големи размери в удобна кройка

Дами, обичате ли комфорта? Предпочитате ли качествени артикули, като не изключваме и бельото? Търсите ли подходящ модел за ежедневно носене и упражнения? Искате ли удобен сутиен за вкъщи? Тогава повярвайте, че този великолепен артикул ще ви направи само най-добрата услуга, и то наистина на всяка една. Дамският сутиен с подплънки впечатлява от пръв поглед с красивия си цвят. Моделът е в среднощно синьо. Ефектът се подсилва от модерната, непреходна и изключително удобна кройка

Цена към момента на прегледа: 27 лв

Черен спортен неподплатени сутиени без подплънки за кърмене

Която кърмеща майка обича да е активна? Тогава имаме добри новини за вас! Сутиенът за кърмене Ginny е създаден за вас. Този черен сутиен без подплънки спортни сутиени е изработен от мек и удобен памук и е проектиран така, че да ви осигури комфорт и опора по време на тренировката. Сутиенът за бременни е проектиран с неподплатени чашки и без подплънки, за да осигури максимален комфорт и гъвкавост. Неподплатените чашки могат лесно да се свалят, което прави кърменето на бебето по всяко време на деня лесно.

Цена към момента на прегледа: 32,00 лв

Евтин кафяв спортен сутиен Calvin Klein Underwear

Плътният кафяв спортен сутиен Calvin Klein Underwear е идеалното допълнение към облеклото ви за тренировка. Той е проектиран с еластичен подгъв, за да осигури удобно прилягане по време на натоварващи физически дейности. Сутиенът е в красив кафяв цвят, който ще ви накара да се чувствате уверени и стилни, докато тренирате. Неподсиленият дизайн осигурява свобода на движенията, като същевременно ви поддържа добре.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Удобен сив спортен неподплатени сутиен Puma

Дами, пригответе се да се потите със стил с удобния сив спортен сутиен без подплънки на Puma за жени. Този сутиен е задължителен за всеки, който се занимава сериозно със спорт. Колекцията на Puma е известна с висококачествените си спортни облекла и този спортен сутиен не прави изключение. Сутиен е изработен от мека и удобна материя, която няма да протрие или раздразни кожата ви дори по време на най-тежките тренировки.

Цена към момента на прегледа: 38,99 лв

Дамски спортен сутиен Fila, подходящ за спортове с ниско натоварване

Дамите просто обожават този материал. Спортният сутиен FILA Underwear Navy е създаден за леки упражнения и домашно носене. Този дамски спортен сутиен е проектиран да осигурява лека поддръжка, идеална за спортове с ниско въздействие. Неподплатените чашки и липсата на подплънки го правят невероятно удобен избор за целодневно носене.

Цена към момента на прегледа: 34,19 лв

Удобен сутиен с изрязан гръб – 2 бр. в опаковката

Удобен сутиен в удобна опаковка от две части, с изрязан гръб от фина мрежа. Предлага се в практична опаковка. Той впечатлява с удобния си органичен памук. Широката еластична лента, украсена със златисто-розова плочка, осигурява спортен вид. Удобният топ е част от серията Feel Comfort. Подходящи за чашки с размери A, B и C.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Модерен памучен сутиен тип “бралет” в различни цветове

Памучният сутиен Lila е изключително мек и приятен на допир. Има неусилени чашки, които са напълно без подплънки. Широката обиколка е много удобна и държи сутиена на мястото му.

Цена към момента на прегледа: 27,99 лв

Едноцветен сутиен от памучна материя без подплънки

Братовете с подплънки и без подплънки Братовете без подплънки и ненужните подсилвания стават все по-популярни. Това е така, защото имитират вида на сутиен без презрамки по много правдоподобен начин, който не само изглежда изключително съблазнителен, но и естествен

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Дамски сутиен Versace в удобна спортна кройка

Спортен сутиен от колекцията на Versace. Моделът е изработен от удобен материал. Едноцветни меки чашки. Удобно и регулируемо закопчаване с кука и око. Също така регулируеми ремъци.

Цена към момента на прегледа: 183 лв

Удобен памучен сутиен Bonprix

Най-важното нещо при бельото е кройката и материалът. Това ще се отрази както на самото носене, така и на настроението ви. Ако търсите модел сутиен, който осигурява максимален комфорт за целодневно носене и може да се носи у дома, тогава има сутиен, който е изработен от удобен материал и все пак е зашеметяващ по отношение на дизайна.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Овърсайз сутиен за кърмене за жени с полуподплатени чашки

Очаквате ли дете и можете ли да използвате сутиен за кърмене у дома? Определено ще ви трябва поне една за посещения или разходки с бебето. Имаме за вас красив и елегантен сутиен за кърмачки Touch Blue в тъмносиньо. Дизайнът на сутиена е класически, с пришита подплънка и подсилени чашки

Цена към момента на прегледа: 76 лв

Удобен спортен сутиен – 2 броя в опаковка

Това са качествени и удобни неща, включително бельо? Нуждаете се от сутиен с удобен дизайн, който да използвате под спортно облекло, но и за ежедневно носене, йога или пилатес? Тогава ето идеалното решение. И тъй като това е сигурен залог, той се предлага в удобна опаковка от 2 броя веднага.

Цена към момента на прегледа: 71 лв

Гладък памучен спортен сутиен без подплънки

Женският спортен сутиен Trendyol е модерен, неподвластен на времето и удобен. Той е без подплънки и с подплънки. Тя е с гладък дизайн, изработена от висококачествен памучен материал.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Памучен спортен сутиен в черно с бели надписи

Женският спортен сутиен Champion BRA ще бъде вашият стилен приятел не само във фитнеса, но и в много дейности през свободното време. Той не само изглежда страхотно, но има и екстри като спортно изрязани презрамки на гърба, позволяващи пълна свобода на движенията, и много удобен материал. Бъдете стилни с марката Champion.

Цена към момента на прегледа: 44 лв