Отворени сутиени без чашки

Обичате ли тялото си и предпочитате ли да го показвате на любимия си? В такъв случай заложете на подходяща еротична прелюдия и си вземете отворен сутиен без чашки. Любимата ви ще бъде удивена от еротичното бельо, което е идеално за моменти на страст и нежност. Подправете сексуалния си живот по нов и вълнуващ начин. Не оставяйте нищо на случайността и си подарете уникален и изискан отворен сутиен без чашки за Коледа.

Излагайте гърдите и зърната си на показ. Спиращите дъха модели ще ви накарат да изглеждате абсолютно перфектно. Еротичното бельо обикновено се допълва от нежна дантела, панделки, блестящи кристали или пайети. Искате ли бяло, черно или може би знойно червено? Всичко зависи от вкуса и на двамата партньори. Комбинирайте отворени сутиени без чашки с дантелени бикини или стринг.

Стилен дантелен сутиен за жени в удобна кройка

Това е незаменим елемент за всяка съвременна жена. Въпреки това всеки ще го оцени след първия опит. Тя е модерна, неподвластна на времето, секси и същевременно осигурява максимален комфорт през целия ден. Толкова е съблазнително и красиво, че изглежда добре, когато разкриете парчето дори в рамките на един тоалет

Цена към момента на прегледа: 44 лв