Кожени и латексови сутиени

Коженото и латексовото бельо са подходящи за необичайни моменти и любовни удоволствия. Дайте нова насока на сексуалния си живот и се сдобийте с кожени сутиени, които могат да бъдат закупени в много стилове, цветови варианти и покрития. Дизайнът е на първо място, така че опитайте класически сутиен тип “push-up”, сутиен с отворена дупка или сутиен с презрамки със смел дизайн. Само си представете колко привлекателно ще изглеждате в комбинация от кожа, черно или червено!

Може да ви допадне латексов сутиен с подсилване и оформени чашки, които имат подплънки, регулируеми презрамки и масивна катарама на гърба. Латексов сутиен с изискана кройка и дантела отпред ще бъде чудесно изпитание за вашия партньор. С тези секси модели любовната игра ще придобие съвсем нов смисъл. Латексовите и кожените сутиени ще подправят сексуалния ви живот и ще го издигнат на следващото ниво!

Дамски сутиен от черна екокожа с изискана кройка

Как да задоволите себе си и партньора си? Сигурният залог е да си купите секси бельо. Тук има модел на красив дамски сутиен. Това е гаранция за успех и удовлетворение. Ако искате нещо повече от класически сутиен, изберете този модел. С тази част ще постигнете правилен резултат

Цена към момента на прегледа: 87 лв