Здравни сутиени след уголемяване на гърдите и операция на гърдите

Примирили ли сте се с естествено малките си гърди или искате да ги уголемите с операция? В такъв случай определено не можете да минете без здрав сутиен след увеличаване и операция на гърдите. Компресионният сутиен след операция ще се погрижи за правилната и важна следоперативна грижа след пластична операция. Вярвайте, че тя ще ускори процеса на заздравяване и ще намали растежа на батериите с антибактериалните си свойства. Той помага за премахване на болезнеността и намалява до минимум подуването, синините и възможните инфекции.

Крайният резултат е зашеметяващ и зависи от конкретната операция, но е свързан и с компресионната терапия. Всички медицински сутиени след увеличаване на бюста и операция на гърдата трябва да са изработени от сертифицирани материали, които гарантират липсата на нежелани вещества. Изберете хубави и практични модели за компресия, които ще харесате веднага. Независимо дали сте се подложили на уголемяване, намаляване и реконструкция на гърдите или мастопексия, ще останете доволни.

Памучен триъгълен сутиен за жени след операция на гърдата

Памучният сутиен е специално разработен за жени след операция на гърдите. Освен това сме помислили и за удобно носене. В актуален триъгълен разрез. Горната част на чашките е изработена от памук и дантела. Дъното на чашите е от памук.

Цена към момента на прегледа: 68 лв

Сутиен за операция на гърди в телесен цвят, изработен от удобен материал

Прилягащ като втора кожа, сутиенът Isra на Anita Care е подходящ за носене непосредствено след операция на гърдите или по време и след медикаментозно лъчелечение. Израелски сутиен без презрамки на Anita Care в телесен цвят. Кройка тип “болеро” с предно закопчаване.

Цена към момента на прегледа: 111 лв

Сутиени с отстъпка за възрастни хора

Твърда и бляскава визия! В популярна, естествена кройка без подплънки. Чашки от две части от сатенена плетка с дантелени вложки. Долна част на чашките с подплата. Чаши, подсилени с пяна. Широк еластичен подгъв под бюста. Твърд тюл на гърба. Подплатени презрамки с лъскав вид, еластични и регулируеми на гърба. Поклон между чашите. Без подплънки.

Цена към момента на прегледа: 14 лв