Евтини сутиени Bonprix

Търсите евтини сутиени? Тогава моделите на Bonprix ще са подходящи за вас. Спиращият дъха и съблазнителен комплект в синьо и лилаво е почти изцяло изработен от дантела и приляга като ръкавица на дами с по-малки и по-големи гърди. Горещата стока в огъня е свиващият се модел с подплънки, по-широки презрамки и хубава дантелена вложка. За моментите на страст и романтичните моменти са създадени дантелени изделия с красива изработка. Отдайте предпочитание на червеното и черното, тъй като те са кралиците на спалнята.

За дамите с по-изразителни активи сутиен с лек ефект ще пасне като ръкавица. Широките презрамки и чашките, изработени от приятен материал, ще ви допаднат веднага. Малките жабчета ще оценят памучните модели във весели цветове с презрамки или черните и лилавите елементи за моменти на нежност. Не бива да забравяме и спортните и романтични сутиени на Bonprix на ниски цени. Изберете и комбинирайте на страхотни цени!

Евтин дамски сутиен намален сутиен с банели

Дами, съберете се! Няма да повярвате, но се натъкнахме на осмото чудо на света – евтиния дамски свиващ се сутиен с подплънки. Знам какво си мислите в момента: “Свиващ се сутиен? Каква приказка ” Но ви уверявам, че това е толкова реално, колкото и любовта ви към шоколада. Това вълшебно малко нещо разполага с чашки с подплънки, на които можете да разчитате като на най-добър приятел след раздяла.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Свиващ се спортен сутиен Bonprix без банели

Опитвайте се за максимален комфорт и опора със спортния сутиен с подплънки Bonprix. Този иновативен сутиен е проектиран така, че визуално да намалява бюста, създавайки по-елегантен силует, като същевременно ви осигурява оптималната опора 2, от която се нуждаете по време на тренировка. Едноцветните варианти в черно и прахообразно бяло го правят универсално допълнение към всеки фитнес гардероб.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Памучен сутиен без банели в по-големи размери в удобна кройка

Дами, обичате ли комфорта? Предпочитате ли качествени артикули, като не изключваме и бельото? Търсите ли подходящ модел за ежедневно носене и упражнения? Искате ли удобен сутиен за вкъщи? Тогава повярвайте, че този великолепен артикул ще ви направи само най-добрата услуга, и то наистина на всяка една. Дамският сутиен с подплънки впечатлява от пръв поглед с красивия си цвят. Моделът е в среднощно синьо. Ефектът се подсилва от модерната, непреходна и изключително удобна кройка

Цена към момента на прегледа: 27 лв

Евтин маляващ сутиен Bonprix без банели

Bonprix въведе забележителна иновация в света на бельото – сутиен с намалени презрамки. Този сутиен е със специална кройка, която визуално намалява бюста, което го прави подходящ за жени, които искат да създадат по-тънък силует. Цветът на шампанско и монохромният модел му придават елегантен и изискан вид, а непрозрачната прозрачност осигурява пълно покритие. Разтегливата материя осигурява удобно прилягане за целодневно носене.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Стилен подплатен сутиен с банел евтино

Искате стилен сутиен с подплънки, който няма да разбие сърцето ви? Не търсете повече от този едноцветен сутиен в кленово червено и кремаво бяло с прозрачна и еластична материя. Размерът на чашката и чашките с мидички заедно с подплънката осигуряват оформяне и поддръжка. Освен това по-широките и подплатени презрамки осигуряват удобно прилягане, особено при по-големите размери.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Прозрачен сутиен в синя дантела

Какво фантастично изобретение! Частично прозрачен сутиен, изработен от перлено синя дантела? Колко невероятно иновативно и революционно! В края на краищата, кой не би искал да носи едноцветен сутиен с дантелена апликация, който е частично прозрачен? И нека не забравяме нормалното гръбно деколте и класическите презрамки.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Неподплатен сутиен с подплънки и флорална бродерия

Обичате ли атрактивни модели, които са и много удобни? Нуждае ли се скринът ви от сигурна промяна? Искате ли да се сдобиете с красив и практичен модел сутиен? Направете себе си и портфейла си щастливи, като закупите това изящно изделие. Със своя богат и смел цвят сутиенът с подплънки привлича погледите от пръв поглед. Ефектът на червеното е добре познат, особено при бельото! Тук в поразителен нюанс на червен пипер.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Подсилен сутиен с изискана кройка в черно-лилава комбинация

Оживете тоалетката си с този красив и съблазнителен сутиен. Той ще ви впечатли с дизайна си. Той се отличава с кройката и материала си. Разкошна дреха, която не само ще ви накара да се чувствате по-добре и по-уверени, но и ще ви стои перфектно, така че да се чувствате добре през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 30 лв

Удобен сутиен с изрязан гръб – 2 бр. в опаковката

Удобен сутиен в удобна опаковка от две части, с изрязан гръб от фина мрежа. Предлага се в практична опаковка. Той впечатлява с удобния си органичен памук. Широката еластична лента, украсена със златисто-розова плочка, осигурява спортен вид. Удобният топ е част от серията Feel Comfort. Подходящи за чашки с размери A, B и C.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Подсилен сутиен за по-голям бюст

Този красив подсилен сутиен на BODYFLIRT убеждава с комбинацията си от бежов и тъмнозелен цвят. Игрив модел с романтичен привкус, който изглежда много женствен. Подплънката и регулируемите презрамки осигуряват стабилна опора.

Цена към момента на прегледа: 30 лв

Едноцветен сутиен от памучна материя без подплънки

Братовете с подплънки и без подплънки Братовете без подплънки и ненужните подсилвания стават все по-популярни. Това е така, защото имитират вида на сутиен без презрамки по много правдоподобен начин, който не само изглежда изключително съблазнителен, но и естествен

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Евтин безшевен сутиен с презрамки

Приятно изглеждащ сутиен, който почти не се усеща върху кожата благодарение на безшевните чашки и леко подплатените презрамки. Подплънката осигурява достатъчна опора. Дантелата под гърдите и отстрани придава известен чар на сутиена.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Безшевен сутиен с фина украса в сребристо-лилаво

Дами, разнообразете гардероба си или облеклото си за бельо с този изискан модел. Този моден сутиен за жени е толкова удобен, че ще се превърне в една от най-популярните ви части. Той предлага максимален комфорт. Можете да го избирате дори под тесни дрехи.

Цена към момента на прегледа: 30 лв

Олекотяващ сутиен с дантелена вложка

Осветляващ сутиен без подплънки. Чашки с ценна дантела, подплатени презрамки олекотяват гърба. Еластична подплънка за удобно прилягане.

Цена към момента на прегледа: 18 лв

Удобен памучен сутиен без презрамки

Със сутиен с подплънки в опаковка от две части. Качествен памук, приятен за носене. Цялостна флорална шарка. Леко подплатените презрамки облекчават гърба и осигуряват приятен комфорт при носене.

Неподплатен дантелен сутиен с бикини Bonprix

Секси сутиен и бикини в греховно съблазнителна комбинация от червено и черно. Тя е подсилена с нежна флорална дантела. Сутиенът не е подплатен и е без подплънки. Това го прави още по-удобен. В същото време тя е много чувствена, както и целият комплект.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

Дамски сутиен с елегантен дизайн

Топ на сутиена Feel Comfort, органичен памук. Този сутиен от серията Feel Comfort осигурява максимален комфорт. Той е без подплънки и е изработен от мек, оребрен материал от естествен памук. Моделът е подходящ за спорт и за целодневно носене. той е много удобен.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Удобен памучен сутиен Bonprix

Най-важното нещо при бельото е кройката и материалът. Това ще се отрази както на самото носене, така и на настроението ви. Ако търсите модел сутиен, който осигурява максимален комфорт за целодневно носене и може да се носи у дома, тогава има сутиен, който е изработен от удобен материал и все пак е зашеметяващ по отношение на дизайна.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Черен сутиен за комфорт, изработен от рециклиран материал

Луксозен сутиен за всеки ден. Благодарение на кройката и качествения материал той е много удобен за тялото. Перфектно прилягане. Той впечатлява с впечатляващия си дизайн.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Флорален сутиен от органичен памук

Бращеризон с подплънки, изработен от органичен памук.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Удобен свиващ се сутиен с флорална бродерия

Дреха, която може да не е видима, но е толкова по-значима. Бельото е наука. В резултат на това свиващите се сутиени могат визуално да намалят бюста с един или два размера. Ако гърдите ви привличат прекомерно внимание, заложете на свиващия се сутиен. Той може да намали обема на бюста ви и да го превърне в ласкав силует под дрехите ви. Но кой да изберете?

Цена към момента на прегледа: 30 лв

Push-Up сутиен в големи размери

Нагръдник с подплънки, без шевове, с оформени и леко подсилени чашки.

Цена към момента на прегледа: 30 лв

Дантелен сутиен на цветя с широка дантелена обиколка

Брато с подплънки Bodyflirt е от онези части на бельото, които е чудесно да имате в гардероба си у дома. Никога не се знае кога ще ви е от полза! Това е по-съблазнителен тип сутиен, който красиво подчертава женските форми и радва мъжкото око. Ето защо е идеален за специални поводи, които ще прекарате в компанията на партньора си.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Удобен лек сутиен с нежна бродерия

Светлият сутиен с женствен дизайн е модерен, стилен, привлекателен, удобен и целодневен. Лекият сутиен с подплънки и широки подплатени презрамки осигурява максимален комфорт.

Цена към момента на прегледа: 32 лв

1 2