Евтини сутиени за кърмачки

Бъдещите майки не могат да се справят без удобен сутиен за кърмене. Ако нямате пари за губене или не искате да харчите за това временно бельо, подарете си комфорта на евтините сутиени за кърмачки. Независимо дали имате по-малки, или огромни гърди, винаги ще намерите идеалното решение. Можете да избирате от евтини сутиени за кърмачки в размери 70B – 105, 100D, 85DD, 90E! Предложенията на електронните магазини са разнообразни!

Сутиенът за кърмене е незаменима част от бельото на бъдещите майки. Най-добрите модели са памучните, тъй като се поддържат лесно чисти и са приятни за деликатната женска кожа. Задължително трябва да имате подвижна чаша. Евтините сутиени за кърмачки придържат перфектно бюста, така че ще ги харесате дори в периода без кърмене. Черни, бели, телесни, червени, лилави, розови – всички те ще ви харесат веднага. Предпочитайте модели с по-широки ремъци или удобна двойна опаковка, защото една няма да ви е достатъчна така или иначе.

Майчинство сутиен бралет в светло розово

Светлорозовият дантелен сутиен за бременни предлага комфорт и е много удобен за тялото. Модерен и практичен сутиен за бременни жени в изискана кройка. Той е с подвижни чашки за лесно кърмене.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Евтин розов сутиен за кърмене с бяла дантела и точки

Този плътен розов сутиен за кърмене с бяла дантела и точки е перфектната комбинация от стил и комфорт за съвременните кърмещи майки. Този атрактивен сутиен е създаден с оглед на специфичните нужди на кърмещите майки. Очарователният дизайн на полка точки със сигурност ще поласкае всяка жена, а ослепителният момичешки вид заедно с яркорозовия цвят ще даде на всяка майка допълнителен тласък. Вътрешната страна на чашките е изработена от памук, което гарантира, че сутиенът е удобен за носене през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Неподсилен сутиен за кърмене евтин – подходящ и за по-малки гърди

Сърцето Entri е правилният избор за кърмещи майки, които търсят неподплатен сутиени за кърмачки, който е красив и достъпен. Този сутиен е специално разработен за по-малки гърди и идва с неподплатени чашки, които са подплатени отвътре с мек памук. В горната си част чашките са изработени от лек тюл, който придава на сутиена елегантен и женствен вид. Класическата подплънка и дантелените чашки правят този сутиен едновременно удобен и поддържащ.

Цена към момента на прегледа: 24,40 лв

Многофункционален сутиен за кърмене без банели Easy Bra

Сбогувайте се с неудобните сутиени с подплънки по време на бременност и кърмене с Easy Bra – многофункционален сутиен за кърмене, който прилича на удобен топ. Този сутиен е идеален за бъдещи майки, които искат максимален комфорт, без да жертват стила си. Сутиенът Easy Bra е изработен от естествен, дишащ памук и се адаптира перфектно към промените в размера на гърдите по време на бременност и кърмене. А благодарение на многофункционалния си дизайн той е перфектният топ за вкъщи, който може да се носи през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Удобен сутиен за кърмене – 2 броя в пакет

Неподсиленият сутиен за бременни в удобна опаковка от 2 части е изработен от висококачествен и удобен материал. Той предлага комфорт. Сутиенът е с модерен дизайн.

Цена към момента на прегледа: 58 лв

Подплатен сутиен за майчинство с малък печат

Няма нищо по-хубаво от практичните неща, които са функционални и модни. За всички бременни и особено за новите майки има страхотен модел сутиен за бременни.

Цена към момента на прегледа: 52 лв