Евтини и висококачествени сутиени

Харесвате ли качествено бельо, но не искате да харчите грешни пари за него? След това потърсете отстъпки, предлагани от търговците на дребно през цялата година, но също и по Коледа и след Нова година. Пуш-ъп сутиен в черен комплект сутиен и бикини от световноизвестен дизайнер обикновено е с над 50% по-евтин! Спортните модели ще бъдат оценени от активните жени, защото ще осигурят на гърдите им максимален комфорт.

Можете да си купите сутиени с подплънки и дантела, както и обикновени сутиени с отличителен знак за качество, по време на разпродажби на невъобразими цени. Евтините и качествените сутиени просто принадлежат един към друг. Просто трябва да се съсредоточите върху правилните места. Възползвайте се от страхотни промоции и отстъпки! Купете два или дори три сутиена на цената на един. Такова предложение е неустоимо! Розово за момичетата, черно за зрелите жени и екстравагантно за смелите дами – това е само малка част от вкуса!

Евтин розов дамски дантелен сутиен бралет

Добре, добре, добре, какво имаме тук? Евтин розов дамски дантелен сутиен тип “бралет”! Ето това е нещо, което мога да одобря. Розово и лилаво? Балконетна кройка? Памучен материал? Дизайн на дантела? Този сутиен има всичко! А споменах ли, че е евтин? Това е музика за моите уши. Но нека поговорим за подробностите.

Цена към момента на прегледа: 23 лв

Евтин гладък сутиен без подплънки в плътно бяло

Това са елементи, които са в основата на всеки гардероб. Това се отнася и за женския тоалет. Този модел подсилен сутиен в едноцветен цвят определено е един от тях. Дамският подсилен сутиен без подплънки в едноцветен цвят е подходящ за почти всяко облекло. Ще го оцените и под дрехи с по-дълбоко деколте, под по-тесни или по-прозрачни тоалети. Благодарение на гладкия си дизайн той е перфектното изделие за всеки тоалет. Ефектът се подсилва от неутралния бял цвят.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Евтин дамски сутиен намален сутиен с банели

Дами, съберете се! Няма да повярвате, но се натъкнахме на осмото чудо на света – евтиния дамски свиващ се сутиен с подплънки. Знам какво си мислите в момента: “Свиващ се сутиен? Каква приказка ” Но ви уверявам, че това е толкова реално, колкото и любовта ви към шоколада. Това вълшебно малко нещо разполага с чашки с подплънки, на които можете да разчитате като на най-добър приятел след раздяла.

Цена към момента на прегледа: 16 лв

Червен обикновен сутиен с тънки презрамки

Искате ли удобно и елегантно бельо? Този сутиен е изработен от комбинация от полиамид и еластан и има най-разтегливите плетки, които са идеални за бельо. Трикотажните материи на сутиена се отличават с ярки цветове и висок блясък за елегантен външен вид. С колекцията Paris можете да се насладите на еластични бикини с луксозна простота и оригинални детайли.

Цена към момента на прегледа: 35 лв

Удобен дантелен сутиен за свиване с подплънки

Представете си сутиен, който не само осигурява опора, но и ласкателен силует. Запознайте се с нашия удобен дантелен свиващ сутиен с подплънки. Този ексклузивен сутиен с бедра е създаден с мисъл за модерната жена. Не става въпрос само за поддръжка, но и за осигуряване на естетичен вид, който повишава самочувствието. Изработен е от мека дантелена материя, която се усеща нежно върху кожата, съчетавайки комфорт с елегантност. Истинският преврат обаче идва от уникалния ѝ дизайн.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Евтин розов сутиен за кърмене с бяла дантела и точки

Този плътен розов сутиен за кърмене с бяла дантела и точки е перфектната комбинация от стил и комфорт за съвременните кърмещи майки. Този атрактивен сутиен е създаден с оглед на специфичните нужди на кърмещите майки. Очарователният дизайн на полка точки със сигурност ще поласкае всяка жена, а ослепителният момичешки вид заедно с яркорозовия цвят ще даде на всяка майка допълнителен тласък. Вътрешната страна на чашките е изработена от памук, което гарантира, че сутиенът е удобен за носене през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 36 лв

Неподсилен сутиен за кърмене евтин – подходящ и за по-малки гърди

Сърцето Entri е правилният избор за кърмещи майки, които търсят неподплатен сутиени за кърмачки, който е красив и достъпен. Този сутиен е специално разработен за по-малки гърди и идва с неподплатени чашки, които са подплатени отвътре с мек памук. В горната си част чашките са изработени от лек тюл, който придава на сутиена елегантен и женствен вид. Класическата подплънка и дантелените чашки правят този сутиен едновременно удобен и поддържащ.

Цена към момента на прегледа: 24,40 лв

Свиващ се спортен сутиен Bonprix без банели

Опитвайте се за максимален комфорт и опора със спортния сутиен с подплънки Bonprix. Този иновативен сутиен е проектиран така, че визуално да намалява бюста, създавайки по-елегантен силует, като същевременно ви осигурява оптималната опора 2, от която се нуждаете по време на тренировка. Едноцветните варианти в черно и прахообразно бяло го правят универсално допълнение към всеки фитнес гардероб.

Цена към момента на прегледа: 45 лв

Черен сутиен за по-малък бюст с триъгълна кройка и декоративна дантела

Този черен сутиен за жени с триъгълни чашки на Trendyol се отличава с удобна кройка. Ефектът е подсилен с декоративна дантела. Сутиенът е с еластични презрамки, които се регулират на гърба.

Цена към момента на прегледа: 12,99 лв

Евтин маляващ сутиен Bonprix без банели

Bonprix въведе забележителна иновация в света на бельото – сутиен с намалени презрамки. Този сутиен е със специална кройка, която визуално намалява бюста, което го прави подходящ за жени, които искат да създадат по-тънък силует. Цветът на шампанско и монохромният модел му придават елегантен и изискан вид, а непрозрачната прозрачност осигурява пълно покритие. Разтегливата материя осигурява удобно прилягане за целодневно носене.

Цена към момента на прегледа: 33 лв

Стилен подплатен сутиен с банел евтино

Искате стилен сутиен с подплънки, който няма да разбие сърцето ви? Не търсете повече от този едноцветен сутиен в кленово червено и кремаво бяло с прозрачна и еластична материя. Размерът на чашката и чашките с мидички заедно с подплънката осигуряват оформяне и поддръжка. Освен това по-широките и подплатени презрамки осигуряват удобно прилягане, особено при по-големите размери.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Прозрачен сутиен в синя дантела

Какво фантастично изобретение! Частично прозрачен сутиен, изработен от перлено синя дантела? Колко невероятно иновативно и революционно! В края на краищата, кой не би искал да носи едноцветен сутиен с дантелена апликация, който е частично прозрачен? И нека не забравяме нормалното гръбно деколте и класическите презрамки.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

XXL спортен сутиен с кръстосани презрамки на гърба

Тело и душа ли сте спортист? Как да се наслаждавате на спорта пълноценно и без ограничения? Харесвате ли удобните елементи? Тогава този модел спортен сутиен ще ви допадне. Подходящ за спорт и ежедневно носене. Спортен сутиен Fitness от Spiro ще се погрижи за вашия комфорт по време на спорт и ежедневно носене. Подходящ е за упражнения и спортни дейности както на открито, така и на закрито. Можете обаче да го използвате и за ежедневно носене като ефективен спортен топ или под спортно-елегантно облекло.

Цена към момента на прегледа: 10 лв

Дамски спортен сутиен Fila, подходящ за спортове с ниско натоварване

Дамите просто обожават този материал. Спортният сутиен FILA Underwear Navy е създаден за леки упражнения и домашно носене. Този дамски спортен сутиен е проектиран да осигурява лека поддръжка, идеална за спортове с ниско въздействие. Неподплатените чашки и липсата на подплънки го правят невероятно удобен избор за целодневно носене.

Цена към момента на прегледа: 34,19 лв

Многофункционален сутиен за кърмене без банели Easy Bra

Сбогувайте се с неудобните сутиени с подплънки по време на бременност и кърмене с Easy Bra – многофункционален сутиен за кърмене, който прилича на удобен топ. Този сутиен е идеален за бъдещи майки, които искат максимален комфорт, без да жертват стила си. Сутиенът Easy Bra е изработен от естествен, дишащ памук и се адаптира перфектно към промените в размера на гърдите по време на бременност и кърмене. А благодарение на многофункционалния си дизайн той е перфектният топ за вкъщи, който може да се носи през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 44 лв

Неподплатен сутиен с подплънки и флорална бродерия

Обичате ли атрактивни модели, които са и много удобни? Нуждае ли се скринът ви от сигурна промяна? Искате ли да се сдобиете с красив и практичен модел сутиен? Направете себе си и портфейла си щастливи, като закупите това изящно изделие. Със своя богат и смел цвят сутиенът с подплънки привлича погледите от пръв поглед. Ефектът на червеното е добре познат, особено при бельото! Тук в поразителен нюанс на червен пипер.

Цена към момента на прегледа: 28 лв

Дамски елегантен едноцветен сутиен с дантела за рокля с гол гръб

Как избирате, така се чувствате. Въпреки че не е видимо, то може да направи чудеса. Този модел дамски сутиен определено е един от тези елементи. От вас зависи кой от цветовите варианти ще изберете. Дали ще предпочетете неутрален или пастелен цвят? Този дамски сутиен в плътен цвят с декоративна дантела е елегантно, чувствено изделие, което ще ви накара да се чувствате привлекателни, комфортно, дори през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Евтин безшевен неподплатения сутиен, подходящ за по-малки гърди, комплект от две

Ако търсите удобен, поддържащ и достъпен сутиен с подплънки, подходящ за по-малки гърди, безшевният сутиен Symmi Rib е чудесен избор. Този удобен комплект съдържа два сутиена, изработени от еластичен и фино оребрен материал, който се адаптира перфектно към вашата форма. Конструкцията с презрамки на този сутиен осигурява допълнителна опора и повдигане, което го прави чудесен избор за всекидневно и целодневно носене.

Цена към момента на прегледа: 39,89 лв

Евтин спортен сутиен с оформени чашки в удобна форма с широки презрамки

Спортен сутиен в едноцветен дизайн с оформени чашки за максимален комфорт и поддръжка на бюста. Комфортът е подсилен от по-широките презрамки.

Цена към момента на прегледа: 14,39 лв

Подсилен сутиен с изискана кройка в черно-лилава комбинация

Оживете тоалетката си с този красив и съблазнителен сутиен. Той ще ви впечатли с дизайна си. Той се отличава с кройката и материала си. Разкошна дреха, която не само ще ви накара да се чувствате по-добре и по-уверени, но и ще ви стои перфектно, така че да се чувствате добре през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 30 лв

Изискан модел в сиво с червени детайли

Дами, има неща, които са любов от пръв поглед. Този практичен, модерен и удобен сутиен определено е един от тях. Тя ще ви стопли. Това ще зарадва и портфейла ви. Независимо дали се нуждаете от обновяване или разширяване на облеклото си за бельо, този модел си заслужава покупката.

Цена към момента на прегледа: 11,24 лв

Удобен сутиен с изрязан гръб – 2 бр. в опаковката

Удобен сутиен в удобна опаковка от две части, с изрязан гръб от фина мрежа. Предлага се в практична опаковка. Той впечатлява с удобния си органичен памук. Широката еластична лента, украсена със златисто-розова плочка, осигурява спортен вид. Удобният топ е част от серията Feel Comfort. Подходящи за чашки с размери A, B и C.

Цена към момента на прегледа: 24 лв

Модерен памучен сутиен тип “бралет” в различни цветове

Памучният сутиен Lila е изключително мек и приятен на допир. Има неусилени чашки, които са напълно без подплънки. Широката обиколка е много удобна и държи сутиена на мястото му.

Цена към момента на прегледа: 27,99 лв

Луксозен бял сутиен с нежна флорална дантела

Белият дантелен сутиен с детайли на Trendyol ще ви впечатли от пръв поглед. Изисканият модел с деликатна флорална дантела и гръб е неподвластен на времето. Удобният сутиен за жени е изработен от удобен материал. Презрамките са регулируеми.

Цена към момента на прегледа: 21,99 лв

1 2 3 4