Дантелени сутиени push up

Страхотните сутиени вече не са недостъпни благодарение на push-up подобренията. Дори жените с по-малки гърди могат да се радват на еластични гърди. Напоследък дантелените модели се разрастват с дантелени модели, които могат перфектно да оформят деколтето и в същото време са адски секси. Дантелените украшения играят точно там! Оставете се да бъдете изкушени от красивата дантела в черно, червено, бяло и розово. И в двата случая ще се почувствате като богиня и ще привлечете цялото внимание към себе си.

Какво бихте казали за червен дантелен сутиен с пуш-ъп ефект, който свети в червено и кара очите ви да изпъкват? Сигурна съм, че и партньорът ви ще я хареса, защото е изтънчена и съблазнителна до последния детайл. Червеното дантелено бельо е желано и предизвиква страстни моменти. Белите и розовите сутиени са също толкова романтични, така че да създадат усещане за свежест и чистота. Тези приличащи на принцеси нюанси ще се погрижат за интереса към вашата личност. Цветовите комбинации имат свой собствен чар, просто не можете да устоите на черно-петроленовото или бяло-розовото!

Розов дантелен push-up сутиен без подплънки

Розово дантелено блуза с кости, еднорог бельо. Това е като да откриеш гърнето със злато в края на дъгата! Това великолепно парче от Astratex не е обикновен сутиен. Тя е като малката черна рокля в света на бельото, но в дръзко розово. Бралетката Simply Lace е очарователна смесица от комфорт и стил. Тя има очарователни триъгълни чашки, които са подплатени с гладък микрофибър, така че в нея ще се чувствате като на облак.

Цена към момента на прегледа: 23,09 лв

Червен дантелен push-up сутиен, подходящ за по-голям бюст

Открийте вътрешната си богиня с червения дантелен сутиен с пуш-ъп ефект Cleo II. Този сутиен е специално разработен за по-големи бюстове и гарантира комфорт и увереност като никой друг. Подплатените чашки са красиво покрити със сложна дантела, за да добавят нотка елегантност към ежедневното ви облекло. По-високият център е подчертан с великолепна дантела, която допълнително подчертава красотата на деколтето ви. Независимо дали се обличате за работен ден, или планирате вечерно прелъстяване, този сутиен ще ви послужи като идеален спътник.

Цена към момента на прегледа: 84,99 лв

Бял push-up повдигащ сутиен без презрамки с дантелена украса

Елегантен сутиен с пуш-ъп ефект 23444 на Kassidy Henderson с подплънки и подложки създава съблазнително и неустоимо деколте. Той ще повдигне гърдите ви. Той има регулируеми и подвижни презрамки. Очарованието е подсилено от дантелената украса.

Цена към момента на прегледа: 69 лв

Елегантен дамски сутиен с подвижни презрамки

Елегантният сутиен Sandra Nipplex е с подплатени с памук чашки и панделка между чашките. Има подвижна push-up подложка. Отстрани има вертикални подплънки. Регулируеми, свалящи се презрамки. Тристепенно закопчаване с две куки.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Дамски елегантен бял сутиен с push-up ефект

Искате ли да разширите гардероба си с хубав модел бельо? Искате да обновите гардероба си? Харесвате ли непреходни елементи? Ако търсите качествен модел сутиен с push-up ефект, това е уникален избор. Разкошно изделие, което ще повдигне не само гърдите ви, но и самочувствието ви.

Цена към момента на прегледа: 76 лв

Тъмносин дантелен push-up сутиен Mat

Красив push-up сутиен с изящна флорална дантела.

Цена към момента на прегледа: 91 лв

Черен дантелен push-up сутиен със съблазнителен дизайн

Пуш-ъп сутиенът за жени е с дантелени чашки, които са подплатени с бежов памук. Има подвижни push-up подложки. Закопчаване на гърба.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Розов безшевен push-up сутиен Fantasy с дантелен гръб

Елегантен дамски push up сутиен на чешката марка Fantasy. Сутиенът е с безшевни подсилени чашки с подплънки и е подходящ за по-малък бюст – благодарение на пълнежа на чашките от пяна push up той ще направи пълно и неустоимо деколте.

Цена към момента на прегледа: 63 лв

Дантелен push-up сутиен с подвижни подплънки

Искате ли да се сдобиете с нов елемент в гардероба си? Имате ли нужда от повдигане на гърдите? Искате модел push-up сутиен, подходящ за ежедневно носене? Търсите подходящ елемент за по-празничното си облекло? Тогава го имате тук. Дантеленият сутиен с пуш-ъп ефект ще изпълни всичките ви фантазии.

Цена към момента на прегледа: 30 лв

Пуш-ъп сутиен в цвят екрю с подвижни презрамки

Със сутиена, който ще ви осигури наистина пълно деколте, се нарича Carmela. Чашките с push-up ефект нежно повдигат гърдите и им придават липсващия обем. Можете да премахнете ремъците и да ги замените с прозрачни силиконови.

Цена към момента на прегледа: 89,99 лв

Пуш-ъп сутиен Мат с флорална бродерия

Пастелно синият сутиен Mat е олицетворение на нежност, женственост и вълнение! Той е изработен от най-добрите материали и първокласна бродирана дантела, която гали тялото и създава впечатление за лукс. Изборът ви със сигурност ще бъде оценен от партньора ви, който ще може да не ви изпуска от очи!

Цена към момента на прегледа: 103 лв

Push-Up сутиен в големи размери

Нагръдник с подплънки, без шевове, с оформени и леко подсилени чашки.

Цена към момента на прегледа: 30 лв

Секси дамски push-up сутиен, украсен с дантела

Секси мрежеста материя, която обгръща деколтето ви и придава на гърдите ви истинска сила. Дантела с флорален десен оформя чашките. Подплатени са с бежов памук. Сатенена панделка с висулка с бижута подчертава връзката на чашките. Обиколката е от дантела, леко прозрачна.

Цена към момента на прегледа: 38 лв

Гладък push-up сутиен с дантелена украса

Елегантен дамски сутиен с пуш-ъп ефект на чешката марка Fantasy. Сутиенът е с безшевни подсилени чашки с подплънки и е подходящ за по-малък бюст – благодарение на пълнежа на чашките от пяна за избутване той ще направи пълно и неустоимо деколте.

Цена към момента на прегледа: 62 лв