Дантелени лицеви опори

Не можете ли да се похвалите с естествено пищни гърди? Наблегнете на сутиените с пуш-ъп ефект, защото те като с магическа пръчка създават спиращо дъха деколте. Забравете за пластичната хирургия и се наслаждавайте максимално на предимствата си. Дантелените сутиени подчертават бюста благодарение на наклонения шев и допълнителните подплънки. Чашките са с подплънки и подплатени с пенопласт. Декорираните сутиени с регулируеми презрамки са ненадминати.

Смелите жени посягат към червените дантелени сутиени. Нежните души няма да устоят на белите модели, а младите мадами ще бъдат заслепени от дантелените пушпани с характерни мотиви на цветя, листенца, асиметрични форми, точки, каре. Напоследък на мода са моделите в лилаво, розово и черно, бяло и розово, телесно и сребърно. Тласкането с дантела е просто страхотно. След като започнете да го носите, той ще повиши самочувствието ви, а с това и шансовете за много успешни дни, не само в запознанствата.

Розов дантелен push-up сутиен без подплънки

Розово дантелено блуза с кости, еднорог бельо. Това е като да откриеш гърнето със злато в края на дъгата! Това великолепно парче от Astratex не е обикновен сутиен. Тя е като малката черна рокля в света на бельото, но в дръзко розово. Бралетката Simply Lace е очарователна смесица от комфорт и стил. Тя има очарователни триъгълни чашки, които са подплатени с гладък микрофибър, така че в нея ще се чувствате като на облак.

Цена към момента на прегледа: 23,09 лв

Червен дантелен push-up сутиен, подходящ за по-голям бюст

Открийте вътрешната си богиня с червения дантелен сутиен с пуш-ъп ефект Cleo II. Този сутиен е специално разработен за по-големи бюстове и гарантира комфорт и увереност като никой друг. Подплатените чашки са красиво покрити със сложна дантела, за да добавят нотка елегантност към ежедневното ви облекло. По-високият център е подчертан с великолепна дантела, която допълнително подчертава красотата на деколтето ви. Независимо дали се обличате за работен ден, или планирате вечерно прелъстяване, този сутиен ще ви послужи като идеален спътник.

Цена към момента на прегледа: 84,99 лв

Дамски елегантен едноцветен сутиен с дантела за рокля с гол гръб

Как избирате, така се чувствате. Въпреки че не е видимо, то може да направи чудеса. Този модел дамски сутиен определено е един от тези елементи. От вас зависи кой от цветовите варианти ще изберете. Дали ще предпочетете неутрален или пастелен цвят? Този дамски сутиен в плътен цвят с декоративна дантела е елегантно, чувствено изделие, което ще ви накара да се чувствате привлекателни, комфортно, дори през целия ден.

Цена към момента на прегледа: 48 лв

Бял push-up повдигащ сутиен без презрамки с дантелена украса

Елегантен сутиен с пуш-ъп ефект 23444 на Kassidy Henderson с подплънки и подложки създава съблазнително и неустоимо деколте. Той ще повдигне гърдите ви. Той има регулируеми и подвижни презрамки. Очарованието е подсилено от дантелената украса.

Цена към момента на прегледа: 69 лв

Елегантен дамски сутиен с подвижни презрамки

Елегантният сутиен Sandra Nipplex е с подплатени с памук чашки и панделка между чашките. Има подвижна push-up подложка. Отстрани има вертикални подплънки. Регулируеми, свалящи се презрамки. Тристепенно закопчаване с две куки.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Дамски елегантен бял сутиен с push-up ефект

Искате ли да разширите гардероба си с хубав модел бельо? Искате да обновите гардероба си? Харесвате ли непреходни елементи? Ако търсите качествен модел сутиен с push-up ефект, това е уникален избор. Разкошно изделие, което ще повдигне не само гърдите ви, но и самочувствието ви.

Цена към момента на прегледа: 76 лв

Черен дантелен push-up сутиен със съблазнителен дизайн

Пуш-ъп сутиенът за жени е с дантелени чашки, които са подплатени с бежов памук. Има подвижни push-up подложки. Закопчаване на гърба.

Цена към момента на прегледа: 50 лв

Сватбен сутиен bardot без презрамки под роклята

Сватбеният сутиен Idelle е истинско бижу сред бельото! Луксозната му визия и първокласната изработка разкриват, че той е изключителна находка за важно събитие като сватбата!

Цена към момента на прегледа: 127 лв

Дантелен push-up сутиен с подвижни подплънки

Искате ли да се сдобиете с нов елемент в гардероба си? Имате ли нужда от повдигане на гърдите? Искате модел push-up сутиен, подходящ за ежедневно носене? Търсите подходящ елемент за по-празничното си облекло? Тогава го имате тук. Дантеленият сутиен с пуш-ъп ефект ще изпълни всичките ви фантазии.

Цена към момента на прегледа: 30 лв

Пуш-ъп сутиен в цвят екрю с подвижни презрамки

Със сутиена, който ще ви осигури наистина пълно деколте, се нарича Carmela. Чашките с push-up ефект нежно повдигат гърдите и им придават липсващия обем. Можете да премахнете ремъците и да ги замените с прозрачни силиконови.

Цена към момента на прегледа: 89,99 лв

Секси дамски push-up сутиен, украсен с дантела

Секси мрежеста материя, която обгръща деколтето ви и придава на гърдите ви истинска сила. Дантела с флорален десен оформя чашките. Подплатени са с бежов памук. Сатенена панделка с висулка с бижута подчертава връзката на чашките. Обиколката е от дантела, леко прозрачна.

Цена към момента на прегледа: 38 лв

Гладък push-up сутиен с дантелена украса

Елегантен дамски сутиен с пуш-ъп ефект на чешката марка Fantasy. Сутиенът е с безшевни подсилени чашки с подплънки и е подходящ за по-малък бюст – благодарение на пълнежа на чашките от пяна за избутване той ще направи пълно и неустоимо деколте.

Цена към момента на прегледа: 62 лв