Дамски сутиени Leilieve

За всички взискателни дами, които не се задоволяват само с обикновено бельо, са предназначени сутиените Leilieve от италианската работилница. Българските жени с по-малки и по-големи гърди могат да се порадват на световноизвестните модели. Избирайте от постоянни модни артикули и разчитайте на нови колекции, които се появяват два пъти годишно. Дамите с размери B-E ще намерят своя път тук, което е чудесна новина. Бельото с луксозен дизайн, но функционално, е хит!

Желаете ли да имате по-голям бюст? Предпочитайте сутиен с пуш-ъп ефект с гладък дизайн, който се отличава с приятна форма и практични регулируеми презрамки. Искате ли да заслепите? Измервайте се със златния модел с декоративни връзки. Телесният цвят е актуален в момента, така че поръчайте своя комплект бельо в безшевен стил. Корсетният модел пасва под рокля с открити рамене или гръб, а луксозният сутиен Leilieve – за романтични моменти в спалнята!

Гладък сутиен за тяло с дантелен гръб

Елегантен гладък сутиен от колекцията Feelgood на Leilieve. Сутиенът е леко подсилен и благодарение на по-широкия център приляга чудесно дори на по-големи бюстове. Благодарение на по-високия процент памук сутиенът е подходящ за целодневно носене. Долната част на чашките е обшита с нежна дантела, както и обиколката на сутиена.

Цена към момента на прегледа: 52 лв

Черен сутиен с подплънки Leilieve

За красив външен вид и повишено самочувствие имаме този атрактивен черен сутиен, който веднага ще предизвика вълна от ентусиазъм у вас и партньора ви! Сутиенът е изработен от приятна, гладка и лъскава черна материя, която изглежда изключително разкошно върху женското тяло

Цена към момента на прегледа: 54 лв