Дамски сутиени Calvin Klein

Искате ли да се насладите на комфорта на маркови модели? Съсредоточете се върху реалното качество на сутиените Calvin Klein. Младите мадами с по-малки и твърди гърди веднага ще харесат триъгълните модели в сиво с тънки презрамки и класически ластик под гърдите с надпис на световния дизайнер. Спортните сутиени с по-широк ластик под гърдите, който ги държи на място, са много привлекателни. Също толкова интересен е моделът с кръстосани презрамки, който дамите ще оценят по време на активни дейности.

Романтичните моменти са подсигурени със сутиени в черно, малиново, шампанско и бяло. След като видите дамските сутиени Calvin Klein, няма да можете да се въздържите да ги купите. Те са удобни за носене. И накрая, ще разберете колко разумно е да инвестирате в марково бельо. Вземете сутиени, които ще се превърнат във ваша втора кожа по всяко време на годината!

Евтин кафяв спортен сутиен Calvin Klein Underwear

Плътният кафяв спортен сутиен Calvin Klein Underwear е идеалното допълнение към облеклото ви за тренировка. Той е проектиран с еластичен подгъв, за да осигури удобно прилягане по време на натоварващи физически дейности. Сутиенът е в красив кафяв цвят, който ще ви накара да се чувствате уверени и стилни, докато тренирате. Неподсиленият дизайн осигурява свобода на движенията, като същевременно ви поддържа добре.

Цена към момента на прегледа: 37 лв

Бяло и черно сутиен за жени Calvin Klein Underwear

Calvin Klein винаги е била марка, която излъчва стил и изтънченост, а най-новата им гама бели и черни сутиени за жени не прави изключение. Тези сутиени се предлагат в два класически цвята – бяло и черно – което ги прави идеални за всеки повод. Подплатената конструкция на сутиена ви осигурява необходимата опора, а липсата на подплънки го прави удобен за носене в продължение на дълги часове.

Цена към момента на прегледа: 73 лв

Calvin Klein QF4038 луксозен nude гладък push-up сутиен

Луксозен дамски сутиен Calvin Klein с двоен PUSH UP ефект, базиран на популярната кройка F3495. Съвършено гладък, идеално мек, абсолютно страхотен гладък сутиен, който ще оформи красиво кръгло деколте в деколтето ви благодарение на двойния push up ефект

Цена към момента на прегледа: 111 лв

Подсилен сутиен за по-голям бюст

Този красив подсилен сутиен на BODYFLIRT убеждава с комбинацията си от бежов и тъмнозелен цвят. Игрив модел с романтичен привкус, който изглежда много женствен. Подплънката и регулируемите презрамки осигуряват стабилна опора.

Цена към момента на прегледа: 30 лв

Спортен сутиен с шарка на Calvin Klein и удобна кройка

Наслаждавате ли се на удобни неща, без да изключваме бельото? Предпочитате ли качеството и непреходността? Поне една удобна дреха не може да липсва в гардероба на никоя жена. Дами, кой би устоял на този елегантен спортен сутиен? Разкошен модел, който ще оцените в гардероба си.

Цена към момента на прегледа: 58 лв

Дамски сутиен Calvin Klein ONE в черно-бяла цветова комбинация

Пресмятате ли удобни неща, включително бельо? Липсва ли ви качествен сутиен в гардероба, който да се отличава с непреходен дизайн и удобство? Желаете ли удобно и качествено бельо? Тогава този сутиен е очевидният избор за вас.

Цена към момента на прегледа: 92 лв

Корсет без презрамки и push-up сутиен Calvin Klein

Корсетният сутиен на известната компания Calvin Klein с push-up ефект ще се превърне в незаменимо допълнение към вашия гардероб. Сутиенът с подплънки има гладки, оформени чашки, по-висок център, а текстилните презрамки са сваляеми и включени в комплекта

Цена към момента на прегледа: 94 лв

Дамски дантелен модерен бял сутиен Calvin Klein

Дами, в гардероба ви не бива да липсва поне един модел удобен, модерен и висококачествен сутиен. Също така, за тези, които основателно предпочитат стойностни елементи в гардероба си, този качествен сутиен от известната марка Calvin Klein ще ви допадне.

Цена към момента на прегледа: 80 лв