Дамски сутиени с подвижни презрамки

За жените с по-малък бюст и стегнати гърди са подходящи сутиени с подвижни презрамки. Дамите с по-пълни гърди също имат шанс, но резултатът може да не е толкова задоволителен. Всичко зависи от твърдостта на гърдите. Push-up моделът във флорално и черно с тънки подвижни презрамки на гърба и по-висок център с панделка ще се хареса на по-младите и по-възрастните поколения. Меката подсилена пяна и push-up чашките, които визуално подчертават бюста, нямат нито един недостатък.

Сутиените с подвижни презрамки тип “бардо” са сред най-популярните. Подплатената част с гладък дизайн има дишащ периметър, подсилен със странични подплънки. Задължителни са подвижните презрамки с регулиране на гърба и висок център. Прозрачната барета с подвижни презрамки в стил бардо ще ви задоволи не само по време на нощните удоволствия. Черни, бели, голи, гладки и дантелени сутиени с подвижни презрамки не бива да липсват в гардероба на никоя дама.

Невидим самозалепващ силиконов сутиен Gortex

Дами, ако търсите перфектното бельо, което да се съчетае с прозрачни тоалети, дълбоки деколтета и смели модели, невидимият самоподдържащ се силиконов сутиен на Gortex е отговорът на вашите молитви. Този сутиен е не само практичен, но и стилен и удобен. Неговият перфектно прилягащ силиконов модел подчертава бюста и му придава приятна форма, което го прави идеален за онези специални случаи, когато искате да изглеждате възможно най-божествено.

Цена към момента на прегледа: 20 лв

Гладък сутиен в бяло Conte DAY BY DAY

Денският сутиен Conte Day by Day с гладък дизайн и класическа кройка е основен елемент от гардероба, както и от ежедневното облекло. Сутиенът е подсилен и е с класическа подплънка. Подходящ е под по-стегнати и по-прозрачни тоалети. Презрамките се регулират на гърба.

Цена към момента на прегледа: 55 лв

Бял push-up повдигащ сутиен без презрамки с дантелена украса

Елегантен сутиен с пуш-ъп ефект 23444 на Kassidy Henderson с подплънки и подложки създава съблазнително и неустоимо деколте. Той ще повдигне гърдите ви. Той има регулируеми и подвижни презрамки. Очарованието е подсилено от дантелената украса.

Цена към момента на прегледа: 69 лв

Елегантен дамски сутиен с подвижни презрамки

Елегантният сутиен Sandra Nipplex е с подплатени с памук чашки и панделка между чашките. Има подвижна push-up подложка. Отстрани има вертикални подплънки. Регулируеми, свалящи се презрамки. Тристепенно закопчаване с две куки.

Цена към момента на прегледа: 106 лв

Дамски елегантен бял сутиен с push-up ефект

Искате ли да разширите гардероба си с хубав модел бельо? Искате да обновите гардероба си? Харесвате ли непреходни елементи? Ако търсите качествен модел сутиен с push-up ефект, това е уникален избор. Разкошно изделие, което ще повдигне не само гърдите ви, но и самочувствието ви.

Цена към момента на прегледа: 76 лв

Безшевен сутиен за жени TRIUMPH

Пресмятате ли да носите по-тесни или по-прозрачни дрехи? Предпочитате ли модел с подсилен сутиен? Искате ли подходящ сутиен за всекидневно носене и дейности през свободното време? Тогава този атрактивен модел ще ви допадне.

Цена към момента на прегледа: 108 лв

Гладък безшевен сутиен с бедра в бежово

Трябва да има дела. Той не може да липсва в гардероба на нито една жена. Той е в основата на бельото. Ако съществуващият ви сутиен е просто остарял или имате нужда да разширите гардероба си с практично бельо, този гладък сутиен е буквално задължителен. И тъй като се предлага в телесен цвят, всяко момиче и жена ще го оцени.

Цена към момента на прегледа: 72 лв

Многофункционален сутиен Sielei с гладък дизайн

Многофункционален, гладък сутиен Sielei с push-up ефект и подплънки за дълбоко деколте. Сутиенът позволява класическо закопчаване с една презрамка зад врата, а благодарение на добавената удължаваща част може да се закопчава и под линията на класическото закопчаване на сутиена отзад. В този случай задната част се кръстосва и се пристяга в областта на корема. Това създава дълбоко деколте на гърба, подходящо за официални или летни рокли, като разкрива гърба.

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Сватбен сутиен bardot без презрамки под роклята

Сватбеният сутиен Idelle е истинско бижу сред бельото! Луксозната му визия и първокласната изработка разкриват, че той е изключителна находка за важно събитие като сватбата!

Цена към момента на прегледа: 127 лв

Сутиени с класически дизайн и подвижни презрамки

Ддамският сутиен Raff 20375 Esotiq&henderson в бяло е с подвижни презрамки, които могат да се регулират според нуждите, с неусилени чашки с подплънки. Изработен е от гладък материал, със семпъл дизайн. Между чашите има фин панделка за украса.

Цена към момента на прегледа: 61 лв

Атрактивен балконет Gorsenia от фина дантела с модел

Ако харесвате сутиени от т.нар. тип “балконет” или бардо, ето едно шикозно предложение. Това е сутиенът, известен на известната актриса Бриджит Бардо през 60-те години на миналия век, а кройката му е проектирана така, че гарантирано ще повдигне и закръгли гърдите ви.

Цена към момента на прегледа: 60 лв

Пуш-ъп сутиен в цвят екрю с подвижни презрамки

Със сутиена, който ще ви осигури наистина пълно деколте, се нарича Carmela. Чашките с push-up ефект нежно повдигат гърдите и им придават липсващия обем. Можете да премахнете ремъците и да ги замените с прозрачни силиконови.

Цена към момента на прегледа: 89,99 лв

Овърсайз сутиен за кърмене за жени с полуподплатени чашки

Очаквате ли дете и можете ли да използвате сутиен за кърмене у дома? Определено ще ви трябва поне една за посещения или разходки с бебето. Имаме за вас красив и елегантен сутиен за кърмачки Touch Blue в тъмносиньо. Дизайнът на сутиена е класически, с пришита подплънка и подсилени чашки

Цена към момента на прегледа: 76 лв

Корсет без презрамки и push-up сутиен Calvin Klein

Корсетният сутиен на известната компания Calvin Klein с push-up ефект ще се превърне в незаменимо допълнение към вашия гардероб. Сутиенът с подплънки има гладки, оформени чашки, по-висок център, а текстилните презрамки са сваляеми и включени в комплекта

Цена към момента на прегледа: 94 лв

Стилен дамски сутиен с подвижни презрамки

Женският подсилен сутиен с подвижни презрамки е практичен и незаменим спътник под дрехи без презрамки или с едно рамо. Перфектният сутиен за тоалети, при които не искате презрамките да се виждат. Подхожда и под дрехи с изрязани гърбове, по-дълбоки деколтета и т.н.

Цена към момента на прегледа: 47 лв

Push-Up сутиен в големи размери

Нагръдник с подплънки, без шевове, с оформени и леко подсилени чашки.

Цена към момента на прегледа: 30 лв

Стилен дамски push-up сутиен с флорален модел

Със сутиен 1782 Deep sea Ava има гладки чашки с флорален мотив, свалящи се презрамки, странични подплънки, дантелена обиколка на сутиена, закопчаване на гърба с две кукички с три позиции на изтегляне.

Цена към момента на прегледа: 66 лв

Гладък push-up сутиен с дантелена украса

Елегантен дамски сутиен с пуш-ъп ефект на чешката марка Fantasy. Сутиенът е с безшевни подсилени чашки с подплънки и е подходящ за по-малък бюст – благодарение на пълнежа на чашките от пяна за избутване той ще направи пълно и неустоимо деколте.

Цена към момента на прегледа: 62 лв